- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.941
Ben iyiyim canımm sen nasılsınn ?tasarimcibayan merhaba canim,.. nasilsin?
A atlasirmak anahtarlik ve sizin isminiz, güzel bir resim collage de olur.
Öncelikle çok teşekkür ederim ☺ internetten siparis versin tutku giyimden alt üst yazlik pijama 3 tane boxer 1 tane atlet 6 tane çorap siparişi verdim sanırım biraz saçma birşeyler yaptım ama aklima biranda geldi bende bunları siparis ettim acaba bunlar yeterli mi yoksa birşeyler daha alayım mımerhabaa
merhaba ayakkabı, parfüm, saat, kol düğmesi, cüzdan kemer set gibi şeyler olabilir benim aklıma gelen
Teşekkür ederim anahtarlik kartvizitlik ve kalemde adı soyadiyazan üçlü şey aldım başka birşey olmalı yatasarimcibayan merhaba canim,.. nasilsin?
A atlasirmak anahtarlik ve sizin isminiz, güzel bir resim collage de olur.
ihtiyaç doğrultusundaysa güzel olmuş benceÖncelikle çok teşekkür ederim ☺ internetten siparis versin tutku giyimden alt üst yazlik pijama 3 tane boxer 1 tane atlet 6 tane çorap siparişi verdim sanırım biraz saçma birşeyler yaptım ama aklima biranda geldi bende bunları siparis ettim acaba bunlar yeterli mi yoksa birşeyler daha alayım mı
günaydın canım nasılsınGünaydııın herkesee
günaydın canım nasılsın
günaydııınnn nasılsınnn canım
İyiyim kızlar siz nasılsınızz , artık daha aktif olucam inş :))
ben iyim canım teşekkür ederim :) inşallah bakalım :)
Allah iyilik versin her zaman inşallah
Pek tanıyamadım seni nerdensin kimlerdensin
İyiyim kızlar siz nasılsınızz , artık daha aktif olucam inş :))
ben iyim canım teşekkür ederim :) inşallah bakalım :)
amin cümlemize inşallah canım :) yeni sayılırım kk'da istanbul taraflarındanımhayat ile mücadele eden kendi halinde bir bireyim işte sen nerelerdensin neler yapıyorsun
daha aktif olalımmmnapıyosunuz bakalım
daha aktif olalımmmnapıyosunuz bakalım
Hoşgeldin o haldee :)) Bende napıyım iş güç ve nişanlılık süreci , bayramı bekliyorumm sevdiceğim gelicekte
Sende var mı bişeyler ?
Evet canmm ben iyiyim napim aynı valla
canımm teşekkür ederiimmben işteyim canımarka planda hep kk açık takip ediyorum resimlerine baktım tasarimcibayan çiçeğin çikolatan elbisen yüzüklerin herşeye bayıldımmm anladığım kadarıyla pembe aşığısın
Hoşgeldin o haldee :)) Bende napıyım iş güç ve nişanlılık süreci , bayramı bekliyorumm sevdiceğim gelicekte
Sende var mı bişeyler ?
heyecanla sevdiceğime kavuşmayı bekliyorumm. nasıl yağmur yağıyor yahuuu...
canımm teşekkür ederiimmevet sözümüzde pembeden gittik nişanda da lila ve mordan gidiyoruz bakalım sen de ekimde sözlencektin galiba değil mi bi konunda okumuştm
elbiseye göre belirlersin zaten rengi. ben öyle yaptım hepEvet canım Ekimde söz var bakalım biz hangi renkten gideceğiz elbisemi uzun sade bir şey almaya karar verdim bayramdan sonra elbise bakmaya başlayayım diyorum
elbiseye göre belirlersin zaten rengi. ben öyle yaptım hepnedne ekim pekii neyi bekliyorsunuz