- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.901
Peki düğün ne zaman belli mi? :)Amiin amin inşallahh
Peki düğün ne zaman belli mi? :)
Ha tamam pardon unutmuşumHenüz belli değil dedim ya çift dikiş gidiyoruz
6 senedir birlikteyiz , söz - nişan anca düğüne daha sıra gelmedi
Merhaba hoşgeldiin okudum konuştuklarınızıı :)) Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah aceleye gerek yok yavaş yavaş .Annemin dediği gibi çift dikişş
Canımmm burdayım ne zmndır uğramıyodumözledin mi beni
Ha tamam pardon unutmuşum
bizde 11. 2014 dan beri işilkideyiz, bu yıl Şubatta sözlendik şimdi işte önce Nişan sonra gerisi gelir peş peşe
hoş geldin oryacıımm
Yok aynı Şehirde değiliz ama fazla mesafe de yok. 1-1.5 Saat ve 75 kilometrecikİnşallah hayırlısı olsun ikinizde aynı şehirdesiniz sanırım :)
Canımm hoşbuldumm nasılsın
Yok aynı Şehirde değiliz ama fazla mesafe de yok. 1-1.5 Saat ve 75 kilometrecik
İnşallah bu da yoruyor İnsanı. Sevgilim hani bana gelip gidebiliyor fakat altımda araba olmadığından benimde ona gitmek istediğimde almaya gelip tekrar geri eletmek zorunda da kalıyor ve bu da çok yıpratıcı. Geçenlerde artık, Hani Türkiye'de uzun yol seferleri falan var KamilKoç olsun, Pamukkale olsun vs. yaşadığım yerde o Sistem daha yeni yeni oluşuyor, kısa mesafe Otobüs ve Tren ile yolcu edilir genelde. Geçen işte onu bir deneyeyim dedim ve yinede ben belirli bir nokta dan almak zorunda kaldı.. ama hiç yoktan buraya kadar gelmesine gerek kalmadı.Bişeycik yokmuş gerçekten de :)) Ne güzell inşallah bende bi an önce kavuşurumda bu gelip gitmeler biter
6 Saat az da değilmiş.Biz de farklı şehirlerdeyiz ve zor gerçekten.. 6 saat hem de.
Evet, en azından sürekli haberleşebiliyoruz. Ayda 1 gelebiliyor çalıştığı için 2 gün kalıyor bazen de. Dediğiniz gibi ben gidemiyorum ama çok uzak çünkü. Bir de evlenince ailemden uzak kalma olayına biraz zor alışcam gibi6 Saat az da değilmiş.
Abim gönlünü Memleket'den birine kaptırmıştı ve aradakı mesafe 2500 km. Yani en azından şimdi sınırsız telefonlaşma, İnternet paketleri sosyal ağlar var. Evvelden Mesaj atarken 160 den fazla harf yazma lüksü yoktu.
iyiym canımm sen nasılsun ?İnşallah hayırlısı olsun ikinizde aynı şehirdesiniz sanırım :)
Canımm hoşbuldumm nasılsın
Biz de farklı şehirlerdeyiz ve zor gerçekten.. 6 saat hem de.
6 Saat az da değilmiş.
Abim gönlünü Memleket'den birine kaptırmıştı ve aradakı mesafe 2500 km. Yani en azından şimdi sınırsız telefonlaşma, İnternet paketleri sosyal ağlar var. Evvelden Mesaj atarken 160 den fazla harf yazma lüksü yoktu.
merhaba canım büyük tatlı dediğin söz mü oluyorHanımlar merhaba ben adanalıyım 21 yaşındayım
18 şubat 2016 beni istediler
19 mart 2016 da büyük tatlım yendi
22 ekim 2016 da nişanım
30 ocak 2017 de düğünümüz olacak RABBİM in izniyle inşallah ve sizden isteğim suanda nişanlanmak üzere olan veya nişanlı olan birileri varsa cevap yazabilir mi öğrenmek istediğim merak ettiğim sorular var lütfen yardımcı olur musunuz
Teşekkürler canım istemede ağız tatlisi yeniyor ve sozleniyoruz büyük tatlı ise yakın akrabalar cagirilip çeyrek para takılıyor kayinvalidem kolye ve bileklik taktı nisanim ise ekimde olacakiyiym canımm sen nasılsun ?
kızlar hepimizin sorunu uzak mesafe galiba.. rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizii sevdicekklerimize
merhaba canım büyük tatlı dediğin söz mü oluyor
bana sorabilirsin 1 ay sonra nişanım var yardımcı olabileceğim bir şey olur belki
anladım canım hayırlısı olsun bakalım. düğün tarihinde belliymiş ne güzelTeşekkürler canım istemede ağız tatlisi yeniyor ve sozleniyoruz büyük tatlı ise yakın akrabalar cagirilip çeyrek para takılıyor kayinvalidem kolye ve bileklik taktı nisanim ise ekimde olacak
Çok şükür ama o güne kadar inşallah değişmez senin nisanin ne zamandianladım canım hayırlısı olsun bakalım. düğün tarihinde belliymiş ne güzel
23 temmuzda canımmÇok şükür ama o güne kadar inşallah değişmez senin nisanin ne zamandi
Senin ki daha yakın tarihte hayırlısıyla inşallah olur ☺ vede merak ettigimbirşey daha var hani biz nisanlanmadan önce bayram göreceğiz yani Ramazan Bayram ı 5 indebu bayramda kayinvalidegil bana hediye alıyorlar mi aliyorlarsada Ramazan Bayramında ne gibi hediye alabilirler23 temmuzda canımm