2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

hadi hayırlısı olsun canım bol bol zmaanın var rahar rahat hazırlanırsın şimdi

Aynen canım ama Temmuz Ağustos gibi elbisemi alayım diyorum daha misafirlere dağıtmak için ikramlık falan yaptırcam damat kahve fincanı yaptırcam elbiseyle uygun olsun istiyorum rengi

Aynen canım ama Temmuz Ağustos gibi elbisemi alayım diyorum daha misafirlere dağıtmak için ikramlık falan yaptırcam damat kahve fincanı yaptırcam elbiseyle uygun olsun istiyorum
aynen canım zmaanın varken yavaş yavaş yaparsın
benmkiler bunlardı sana da fikir olsun

Eklentiler

• IMG_7300.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7355.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_7377.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_7195.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_7146.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6851.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6755.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6732.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6734.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6719.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 68
teşekkür ederim canımm. biz sözde gümüş aldık nişanda altın aldık. alyanssepeti.com dan aldık canım nişan yüzüklerimize geçmek istiyorum ama ben artık

çok heyecanlı oluyor anlayabiliyorum seni canım :) bizim normalde taktığımız yüzüklerimiz altın 4 yıldır falan takıyoruz o yüzden direk sözde değiştirmek istiyoruz ben reklama girer mi bilmiyorum ama atasay ve altınbaşın yüzüklerini çok beğeniyorum :) nişanda ve düğünde de aynı yüzükleri takacağız

Biz alyanslarımızı aldık zaten bir an önce kullanmak istiyoruzzzb

herşey gönlünüzce olsun canım :)
Hepimiz için canımm inşallah
merhabaa :) geç oldu biraz. evet hazırlıklar var aileler tanıştı geçen hafta işte bi aya söz iki ay sonra nişan seneye mayısa düğün inşallahhh :))
Oo güzel heyecanlar bunlar . Biz de mayıs veya temmuz diye düşünüyoruz bakalım bir an önce geçsin zamann
Ancakk yazabildim canıım ya bende bekliyorum o kavuşmayııı zaman geçmek bilmiyor :)

Hayırlısı olsn inşallah zaman su gibi akıp geçsin :))
Cidden Zaman geçmiyor ama 24 saatten az kaldıı

Günaydın canım :) Valla annem çoktan bitirdi bayram temizliğini sen son günlere bırakmışsın :)

Evde herkes çalışan olunca böyle oluyor canım hava da sıcak işten gelince zaten yorgun oluyorsun hafta sonundan hafta sonuna yapmaya çalışıyorduk işte şimdi tatile çıkınca eve bi girişelim

Evde herkes çalışan olunca böyle oluyor canım hava da sıcak işten gelince zaten yorgun oluyorsun hafta sonundan hafta sonuna yapmaya çalışıyorduk işte şimdi tatile çıkınca eve bi girişelim

Anladım canıım :) haklısın o zaman anca yetişir zaten bitmez bu temizlikler :)
Eee bayramın nasıl geçicek var mı plan program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…