- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.961
hadi hayırlısı olsun canım bol bol zmaanın var rahar rahat hazırlanırsın şimdiKardeşinin düğünü var canım ondan mütevellit araya sıkıştırmak istemedik hem Ekim özel bizim için o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısı olsun canım bol bol zmaanın var rahar rahat hazırlanırsın şimdiKardeşinin düğünü var canım ondan mütevellit araya sıkıştırmak istemedik hem Ekim özel bizim için o yüzden
hadi hayırlısı olsun canım bol bol zmaanın var rahar rahat hazırlanırsın şimdi
aynen canım zmaanın varken yavaş yavaş yaparsınAynen canım ama Temmuz Ağustos gibi elbisemi alayım diyorum daha misafirlere dağıtmak için ikramlık falan yaptırcam damat kahve fincanı yaptırcam elbiseyle uygun olsun istiyorum
aynen canım zmaanın varken yavaş yavaş yaparsın
benmkiler bunlardı sana da fikir olsun
teşekkür ederim canımm. biz sözde gümüş aldık nişanda altın aldık. alyanssepeti.com dan aldık canım nişan yüzüklerimize geçmek istiyorum ama ben artıkTeşekkür ederim canım yüzükleriniz çok hoş reklam olur mu bilmiyorum ama nerden aldınız acaba
teşekkür ederim canımm. biz sözde gümüş aldık nişanda altın aldık. alyanssepeti.com dan aldık canım nişan yüzüklerimize geçmek istiyorum ama ben artık
Biz alyanslarımızı aldık zaten bir an önce kullanmak istiyoruzzzbçok heyecanlı oluyor anlayabiliyorum seni canım :) bizim normalde taktığımız yüzüklerimiz altın 4 yıldır falan takıyoruz o yüzden direk sözde değiştirmek istiyoruz ben reklama girer mi bilmiyorum ama atasay ve altınbaşın yüzüklerini çok beğeniyorum :) nişanda ve düğünde de aynı yüzükleri takacağız
Biz alyanslarımızı aldık zaten bir an önce kullanmak istiyoruzzzb
merhaba canım hoş geldinn. nasıl gidiyo hazırlıklar ? varmı nişan söz bişeyler
heyecanla sevdiceğime kavuşmayı bekliyorumm. nasıl yağmur yağıyor yahuuu...
Bende var canım kısmetse Ekimde söz yapacağız Martta da nişan düşünüyoruz
Ancakk yazabildim canıım ya bende bekliyorum o kavuşmayııı zaman geçmek bilmiyor :)
Hayırlısı olsn inşallah zaman su gibi akıp geçsin :))
Hepimiz için canımm inşallahherşey gönlünüzce olsun canım :)
Oo güzel heyecanlar bunlar . Biz de mayıs veya temmuz diye düşünüyoruz bakalım bir an önce geçsin zamannmerhabaa :) geç oldu biraz. evet hazırlıklar var aileler tanıştı geçen hafta işte bi aya söz iki ay sonra nişan seneye mayısa düğün inşallahhh :))
Cidden Zaman geçmiyor ama 24 saatten az kaldııAncakk yazabildim canıım ya bende bekliyorum o kavuşmayııı zaman geçmek bilmiyor :)
Hayırlısı olsn inşallah zaman su gibi akıp geçsin :))
Günaydıın kızlar haftasonuda geldii bayrama çok az kaldıı
Günaydıııınnn günlerim bayram temizliği ile geçiyor sabahın köründe kalkıp ev işlerine başlamak gibisi yok
Günaydın canım :) Valla annem çoktan bitirdi bayram temizliğini sen son günlere bırakmışsın :)
Evde herkes çalışan olunca böyle oluyor canım hava da sıcak işten gelince zaten yorgun oluyorsun hafta sonundan hafta sonuna yapmaya çalışıyorduk işte şimdi tatile çıkınca eve bi girişelim