2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Aynen canım ama Temmuz Ağustos gibi elbisemi alayım diyorum daha misafirlere dağıtmak için ikramlık falan yaptırcam damat kahve fincanı yaptırcam elbiseyle uygun olsun istiyorum :halay:
aynen canım zmaanın varken yavaş yavaş yaparsın :KK68:
benmkiler bunlardı sana da fikir olsun :KK28:

Eklentiler

• IMG_7300.jpg
    IMG_7300.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7355.jpg
    IMG_7355.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_7377.jpg
    IMG_7377.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_7195.jpg
    IMG_7195.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_7146.jpg
    IMG_7146.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6851.jpg
    IMG_6851.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6755.jpg
    IMG_6755.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6732.jpg
    IMG_6732.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6734.jpg
    IMG_6734.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6719.jpg
    IMG_6719.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 68
teşekkür ederim canımm. biz sözde gümüş aldık nişanda altın aldık. alyanssepeti.com dan aldık canım :KK200: nişan yüzüklerimize geçmek istiyorum ama ben artık:KK45:

çok heyecanlı oluyor anlayabiliyorum seni canım :) bizim normalde taktığımız yüzüklerimiz altın 4 yıldır falan takıyoruz o yüzden direk sözde değiştirmek istiyoruz ben reklama girer mi bilmiyorum ama atasay ve altınbaşın yüzüklerini çok beğeniyorum :) nişanda ve düğünde de aynı yüzükleri takacağız :KK70:

çok heyecanlı oluyor anlayabiliyorum seni canım :) bizim normalde taktığımız yüzüklerimiz altın 4 yıldır falan takıyoruz o yüzden direk sözde değiştirmek istiyoruz ben reklama girer mi bilmiyorum ama atasay ve altınbaşın yüzüklerini çok beğeniyorum :) nişanda ve düğünde de aynı yüzükleri takacağız :KK70:
Biz alyanslarımızı aldık zaten :dua: bir an önce kullanmak istiyoruzzzb:bicak:

herşey gönlünüzce olsun canım :):dua:
Hepimiz için canımm inşallah:dua:
merhabaa :) geç oldu biraz. evet hazırlıklar var aileler tanıştı geçen hafta işte bi aya söz iki ay sonra nişan seneye mayısa düğün inşallahhh :))
Oo güzel heyecanlar bunlar . Biz de mayıs veya temmuz diye düşünüyoruz bakalım:anne: bir an önce geçsin zamann:halay:
Ancakk yazabildim canıım ya :cool: bende bekliyorum o kavuşmayııı :KK36:zaman geçmek bilmiyor :)

Hayırlısı olsn inşallah zaman su gibi akıp geçsin :))
Cidden Zaman geçmiyor ama 24 saatten az kaldıı:oha::KK45:

Günaydın canım :) Valla annem çoktan bitirdi bayram temizliğini sen son günlere bırakmışsın :)

Evde herkes çalışan olunca böyle oluyor canım hava da sıcak işten gelince zaten yorgun oluyorsun hafta sonundan hafta sonuna yapmaya çalışıyorduk işte şimdi tatile çıkınca eve bi girişelim :halay:

Evde herkes çalışan olunca böyle oluyor canım hava da sıcak işten gelince zaten yorgun oluyorsun hafta sonundan hafta sonuna yapmaya çalışıyorduk işte şimdi tatile çıkınca eve bi girişelim :halay:

Anladım canıım :) haklısın o zaman anca yetişir zaten bitmez bu temizlikler :)
Eee bayramın nasıl geçicek var mı plan program :KK66:

X