2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

canım evet benmkine az kaldı biz nişan alışverişi için kayınvalidemle buluştuğumuzda ben sana bayramlıkta almak istiyorum dedi. bana elbise çorap çamaşır ayakkabı çanta filan gibi şeyler aldı. hatta ayakkabı ben direk nişan ayakkabısı aldım daha 2 gün önce yeni ayakkabı almıştım çünkü tekrar ayakkabı almak istemedim çift masrafta olsun istemediim. onun dışında hediye filan alınmıyor benim bildiğim.

Aynen evet daha iyi olmuş en azından bi yerden alıyo kısa mesafe gel git yapmıyo

Merhaba canım hoşgedin hayırlı olsun öncelikle , bende nişanlıyım topikte var bi kaç nişanlı daha onlarda yrdımcı olurlar , sor bakalım :)

iyiym canımm sen nasılsun ?

Canımm benim iyiyim denk gelemedik burada bi türlü :)

Bizimde sözden sonra bayrama denk gelmiştik , malum aile gezmeleri falan oluyo o zaman. Annesi kızım sana takım alalım demişti nasıl istersen etek ceket döpiyes tarzında e ben öyle giyinen biri değilim sonuçta istemedim bir de ailelere almak vermek çok masraflı olurdu.Bizde nişanlımla o zaman şöyle bişey yaptık ben ona bayramlık aldım pantolon gömlek ayakkabı o da bana elbise çanta ayakkabı aldı bu şekilde aramızda bayram hediyeleşmesi gibi bişey yaptık çokta iyi oldu , bayramda da ben onların bulunduğu şehre gittim akrabaları dolaşıp bayramlaştık , bakalım bu bayrama da o gelicek inşallah net belli değil ama kısmet :) Kısacası ben hediye almadım aileden kimseye onlardan da istemedim aramızda hediyeleştik :)

Herkese hayırlı cumalar kızlar , Rabbim dualarımızı kabul etsin bu ramazan ayında ve bu mübarek Cuma gününde :)

selam canımm. amiin inşallahh..
nasılsın ?

2017 de bende evlenmek istiorum ama sevgilim yok ceyizim yok birikmis param yok aman neyse ben zaten bakip cikacaktim siz keyfinize bakin

Arkadaşlar nişanlım a ramazan bayramında ne hediye alabilirim kıyafet almak istemiyoru daha yeni çok fazla kıyafet aldı ben ona ne alabilirim şık güzel hoş ne olabilir

Merhaba arkadaşlar..
merhabaa
Arkadaşlar nişanlım a ramazan bayramında ne hediye alabilirim kıyafet almak istemiyoru daha yeni çok fazla kıyafet aldı ben ona ne alabilirim şık güzel hoş ne olabilir

merhaba ayakkabı, parfüm, saat, kol düğmesi, cüzdan kemer set gibi şeyler olabilir benim aklıma gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…