2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Senin ki daha yakın tarihte hayırlısıyla inşallah olur ☺ vede merak ettigimbirşey daha var hani biz nisanlanmadan önce bayram göreceğiz yani Ramazan Bayram ı 5 indebu bayramda kayinvalidegil bana hediye alıyorlar mi aliyorlarsada Ramazan Bayramında ne gibi hediye alabilirler
canım evet benmkine az kaldı:KK200: biz nişan alışverişi için kayınvalidemle buluştuğumuzda ben sana bayramlıkta almak istiyorum dedi.:KK55: bana elbise çorap çamaşır ayakkabı çanta filan gibi şeyler aldı. hatta ayakkabı ben direk nişan ayakkabısı aldım daha 2 gün önce yeni ayakkabı almıştım çünkü tekrar ayakkabı almak istemedim çift masrafta olsun istemediim. :KK54: onun dışında hediye filan alınmıyor benim bildiğim.

İnşallah bu da yoruyor İnsanı. Sevgilim hani bana gelip gidebiliyor fakat altımda araba olmadığından benimde ona gitmek istediğimde almaya gelip tekrar geri eletmek zorunda da kalıyor ve bu da çok yıpratıcı. Geçenlerde artık, Hani Türkiye'de uzun yol seferleri falan var KamilKoç olsun, Pamukkale olsun vs. yaşadığım yerde o Sistem daha yeni yeni oluşuyor, kısa mesafe Otobüs ve Tren ile yolcu edilir genelde. Geçen işte onu bir deneyeyim dedim ve yinede ben belirli bir nokta dan almak zorunda kaldı.. ama hiç yoktan buraya kadar gelmesine gerek kalmadı.

Aynen evet daha iyi olmuş en azından bi yerden alıyo kısa mesafe gel git yapmıyo :KK66:

Hanımlar merhaba ben adanalıyım 21 yaşındayım
18 şubat 2016 beni istediler
19 mart 2016 da büyük tatlım yendi
22 ekim 2016 da nişanım
30 ocak 2017 de düğünümüz olacak RABBİM in izniyle inşallah ve sizden isteğim suanda nişanlanmak üzere olan veya nişanlı olan birileri varsa cevap yazabilir mi öğrenmek istediğim merak ettiğim sorular var lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba canım hoşgedin hayırlı olsun öncelikle , bende nişanlıyım topikte var bi kaç nişanlı daha onlarda yrdımcı olurlar , sor bakalım :)

iyiym canımm sen nasılsun ?

Canımm benim iyiyim denk gelemedik burada bi türlü :)

Senin ki daha yakın tarihte hayırlısıyla inşallah olur ☺ vede merak ettigimbirşey daha var hani biz nisanlanmadan önce bayram göreceğiz yani Ramazan Bayram ı 5 indebu bayramda kayinvalidegil bana hediye alıyorlar mi aliyorlarsada Ramazan Bayramında ne gibi hediye alabilirler

Bizimde sözden sonra bayrama denk gelmiştik , malum aile gezmeleri falan oluyo o zaman. Annesi kızım sana takım alalım demişti nasıl istersen etek ceket döpiyes tarzında e ben öyle giyinen biri değilim sonuçta istemedim bir de ailelere almak vermek çok masraflı olurdu.Bizde nişanlımla o zaman şöyle bişey yaptık ben ona bayramlık aldım pantolon gömlek ayakkabı o da bana elbise çanta ayakkabı aldı bu şekilde aramızda bayram hediyeleşmesi gibi bişey yaptık çokta iyi oldu , bayramda da ben onların bulunduğu şehre gittim akrabaları dolaşıp bayramlaştık , bakalım bu bayrama da o gelicek inşallah net belli değil ama kısmet :) Kısacası ben hediye almadım aileden kimseye onlardan da istemedim aramızda hediyeleştik :)

Herkese hayırlı cumalar kızlar , Rabbim dualarımızı kabul etsin bu ramazan ayında ve bu mübarek Cuma gününde :)

Aynen evet daha iyi olmuş en azından bi yerden alıyo kısa mesafe gel git yapmıyo :KK66:

Merhaba canım hoşgedin hayırlı olsun öncelikle , bende nişanlıyım topikte var bi kaç nişanlı daha onlarda yrdımcı olurlar , sor bakalım :)

Canımm benim iyiyim denk gelemedik burada bi türlü :)

Bizimde sözden sonra bayrama denk gelmiştik , malum aile gezmeleri falan oluyo o zaman. Annesi kızım sana takım alalım demişti nasıl istersen etek ceket döpiyes tarzında e ben öyle giyinen biri değilim sonuçta istemedim bir de ailelere almak vermek çok masraflı olurdu.Bizde nişanlımla o zaman şöyle bişey yaptık ben ona bayramlık aldım pantolon gömlek ayakkabı o da bana elbise çanta ayakkabı aldı bu şekilde aramızda bayram hediyeleşmesi gibi bişey yaptık çokta iyi oldu , bayramda da ben onların bulunduğu şehre gittim akrabaları dolaşıp bayramlaştık , bakalım bu bayrama da o gelicek inşallah net belli değil ama kısmet :) Kısacası ben hediye almadım aileden kimseye onlardan da istemedim aramızda hediyeleştik :)

Herkese hayırlı cumalar kızlar , Rabbim dualarımızı kabul etsin bu ramazan ayında ve bu mübarek Cuma gününde :)
selam canımm. amiin inşallahh..
nasılsın ?

2017 de bende evlenmek istiorum ama sevgilim yok ceyizim yok birikmis param yok aman neyse ben zaten bakip cikacaktim siz keyfinize bakin

Arkadaşlar nişanlım a ramazan bayramında ne hediye alabilirim kıyafet almak istemiyoru daha yeni çok fazla kıyafet aldı ben ona ne alabilirim şık güzel hoş ne olabilir

Merhaba arkadaşlar.. :KK52:
merhabaa:spor::spor:
Arkadaşlar nişanlım a ramazan bayramında ne hediye alabilirim kıyafet almak istemiyoru daha yeni çok fazla kıyafet aldı ben ona ne alabilirim şık güzel hoş ne olabilir

merhaba ayakkabı, parfüm, saat, kol düğmesi, cüzdan kemer set gibi şeyler olabilir benim aklıma gelen:KK54:

X