Aynen evet daha iyi olmuş en azından bi yerden alıyo kısa mesafe gel git yapmıyo
Merhaba canım hoşgedin hayırlı olsun öncelikle , bende nişanlıyım topikte var bi kaç nişanlı daha onlarda yrdımcı olurlar , sor bakalım :)
Canımm benim iyiyim denk gelemedik burada bi türlü :)
Bizimde sözden sonra bayrama denk gelmiştik , malum aile gezmeleri falan oluyo o zaman. Annesi kızım sana takım alalım demişti nasıl istersen etek ceket döpiyes tarzında e ben öyle giyinen biri değilim sonuçta istemedim bir de ailelere almak vermek çok masraflı olurdu.Bizde nişanlımla o zaman şöyle bişey yaptık ben ona bayramlık aldım pantolon gömlek ayakkabı o da bana elbise çanta ayakkabı aldı bu şekilde aramızda bayram hediyeleşmesi gibi bişey yaptık çokta iyi oldu , bayramda da ben onların bulunduğu şehre gittim akrabaları dolaşıp bayramlaştık , bakalım bu bayrama da o gelicek inşallah net belli değil ama kısmet :) Kısacası ben hediye almadım aileden kimseye onlardan da istemedim aramızda hediyeleştik :)
Herkese hayırlı cumalar kızlar , Rabbim dualarımızı kabul etsin bu ramazan ayında ve bu mübarek Cuma gününde :)