- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.021
Ben de yapmıyor Allahtan çok severim kendisiniSağol canım sana da :)
Sabah hava daha güzel daha temiz olur ama olsun git bence :)Ooh ne güzell benimkiler strestende oluyo yoksa güzel kızım :))) eheheheh
sağol canım ..yarın sabahta yürüyüşe gidiyim diyorum hava serin ama olsun :)
Sabah hava daha güzel daha temiz olur ama olsun git bence :)
Ben de her hafta diyete başlarım iki güne biter :) Kafanı boşaltmak için yürüyüş iyi gelir evet ama asıl önemli olan çok düşünmemek :)Her hafta diyorm ama bu hafta kesin gidicem :))Hem iyi gelir kafam boşalır başım ağrıyo bi kaç gündür
Ben de her hafta diyete başlarım iki güne biter :) Kafanı boşaltmak için yürüyüş iyi gelir evet ama asıl önemli olan çok düşünmemek :)
Sevindim canım :))Allahtan ailem hep yanımdalar canım bir dr sen böyle şeyler söylüuyosun kafam boşalıyo emin ol :)
Sevindim canım :))
iyi geceler canımBugün erken yatıyım o zaman iyi geceler canım sana çok öptüm
Günaydın canım :)Günaydın kızlar iyi pazarlar
Nasılsınz bakalım
Ben de kitap okuyorum canımm. Ne var ne yok bakalımGünaydın canım :)
Şuan pazar gününün tadını çıkarıyorum elimde kahvemleSen :)
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Nasılsınz bakalım
Günaydın canım :)
Şuan pazar gününün tadını çıkarıyorum elimde kahvemleSen :)
İyi canım ne olsun pek değişiklik yok :) Nette geziyorum ne var ne yok diye :)Ben de kitap okuyorum canımm. Ne var ne yok bakalım
Ooh kullan bakalm canımm. Ehliyeti aldın tabi yap pratiğiniiGünaydın canım bende sabah yürüyüşe gittim geldim kahvaltıyı hazırladım bizimkileri uyandırdım şimdide araba kullanmaya çıkıcaz babamla :))
Afiyet olsun canım sanada :)
Ben de pastacı araştırdım brz ona karar verdim sevgilimde takım elbise bakıyor söz içinn 26 sında sözümüz vaaarİyi canım ne olsun pek değişiklik yok :) Nette geziyorum ne var ne yok diye :)
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsinOoh kullan bakalm canımm. Ehliyeti aldın tabi yap pratiğinii
Ben de pastacı araştırdım brz ona karar verdim sevgilimde takım elbise bakıyor söz içinn 26 sında sözümüz vaaar
İnşallah kuzum tüm olumsuzlklardan sonra olcak artıkk inşallahhÇok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Artık olumsuzlukları düşünme :) Ee hazırlıklar nasıl gidiyor :)İnşallah kuzum tüm olumsuzlklardan sonra olcak artıkk inşallahh
Her şey hazır valla. Pastayı halletimArtık olumsuzlukları düşünme :) Ee hazırlıklar nasıl gidiyor :)
İyi düşünmüşsünüz canım :) Artık sözden sonra fotoğrafları bekliyorum :)Her şey hazır valla. Pastayı halletim
Erkek arkadaşım takım alcak bugün
Yarında yüzüklerimizi sipariş vereceğiz
Sözde gümüş takıp nişanda asıl alyanslarımızı alacağız
Nişanıda yazın düşünüyoruz bakalım
Ooo birsür atarım canımm :)İyi düşünmüşsünüz canım :) Artık sözden sonra fotoğrafları bekliyorum :)