2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Muhasebe canım benim , projelerde de yardımcı oluyorum teklif hazırlama falan her işi yapıyorum :KK70:
Doğru valla çalışmasak paramız olmaz ,paramız olmazsa çeyizimiz :KK70:

ah benimde asıl mesleğim muhasebe ama bn bi fabrikada arge de calışıyorum :) herşsey çeyiz için :KK70:

ah benimde asıl mesleğim muhasebe ama bn bi fabrikada arge de calışıyorum :) herşsey çeyiz için :KK70:

Benimde asıl mesleğim deri mühendisliği ama bende muhasebedeyim :)) Hangimiz kendi mesleğinde çalışıyor ki . Paramız olsunda iş önemli değil dimi ama :KK70: :KK70:

Benimde asıl mesleğim deri mühendisliği ama bende muhasebedeyim :)) Hangimiz kendi mesleğinde çalışıyor ki . Paramız olsunda iş önemli değil dimi ama :KK70: :KK70:

aynen tatlım mühim olan anaya babaya yük olmamak :) erkek arkadaşım sağolsun evelndkten sonra ben calıstırmam kıamam dedi heveslendirdi şimdi calışta ev alırız diyo :KK70: :KK70: hani kıyamıyodun ya dedim :KK70:

aynen tatlım mühim olan anaya babaya yük olmamak :) erkek arkadaşım sağolsun evelndkten sonra ben calıstırmam kıamam dedi heveslendirdi şimdi calışta ev alırız diyo :KK70: :KK70: hani kıyamıyodun ya dedim :KK70:

Bende şimdiden aldım çoğunluğu en azından taksitlerini ödüyorum maaşımı aldıkça ,babama kalsın istemiyorum tüm borçları bitirip öyle gidicem inşallah :) Bana soran olmadı ama ben çalışıcam dedim evde oturup napıcam hem sıkılırım, bizde ev almak istiyoruz inşallah kısmet bakalım İnegölde satılık evler çok uygun çünkü

bende aldım herşeyimi bi beyaz esyalarımla ev tekstilim kaldı olmazsa olmaz diğerlerini keyfi alıyorum cok begenirsem :) evet inegölde satılık ev cok ama kiralık hiç yok bide yeni yapılıyo sürekli sıfır evde alabilirsin yani

bende aldım herşeyimi bi beyaz esyalarımla ev tekstilim kaldı olmazsa olmaz diğerlerini keyfi alıyorum cok begenirsem :) evet inegölde satılık ev cok ama kiralık hiç yok bide yeni yapılıyo sürekli sıfır evde alabilirsin yani

Aynen benimde beyaz eşyalar mobilyalar ve banyo takımları falan kaldı artık o da ev belli olunca.
Kiralık yok demişleri evet ama önce kira düşünüyoruz canım , daha sonra inşallah satın alırız.Direk satın alırsak zorlanabiliriz,yeni evli olucaz sonuçta bi hesap kitap yapmak lazım bütçeye göre daha sonra kararlaştırırız artık. Hayırlısı olsun.Eee bugün kaça kadar çalışıyosun burda hava güneşli çıkıp gezicem bende biraz :)

4 te cıkıyorum ben hergün aynı malesef :) bende cıkışta inegöle gitcem sevdiceğimi kandırabilrsem eğer :KK70: hava burda da şahane güneş var sıcak tam parkta gezilcek hava avm deli gibi kalabalıktır eminim :)

4 te cıkıyorum ben hergün aynı malesef :) bende cıkışta inegöle gitcem sevdiceğimi kandırabilrsem eğer :KK70: hava burda da şahane güneş var sıcak tam parkta gezilcek hava avm deli gibi kalabalıktır eminim :)

Her gün 4 mü :KK57::KK57: Ohh ne güzel ya ben her gün 7 haftasonu 5 :)
Bende zaten oraya gelince böyle bi iş bulcam benim nişanlımda haftaiçi 5 haftasonu 1 e kdr çalışıyo hayat size güzel valla :KK70:
Yaa park deme bana ben çok seviyorum ordaki kültür parkı kocaaaman :)) Bisiklet turu yapmıştık ne güzeldi :)

Her gün 4 mü :KK57::KK57: Ohh ne güzel ya ben her gün 7 haftasonu 5 :)
Bende zaten oraya gelince böyle bi iş bulcam benim nişanlımda haftaiçi 5 haftasonu 1 e kdr çalışıyo hayat size güzel valla :KK70:
Yaa park deme bana ben çok seviyorum ordaki kültür parkı kocaaaman :)) Bisiklet turu yapmıştık ne güzeldi :)

:KK70: :KK70: :KK70: ay bende kendime üzülüyodum geç çıkıyorum diye :KK70: nankör müyüm ne :KK45::KK45:
gercektn cok güzel suriyelilerde olmasa :KK70: her köşe başında nargile yakıp oturuyola deli oluyorum evlerinde içseler olmuyo. ama parkımız güzeldir yinede :21:

:KK70: :KK70: :KK70: ay bende kendime üzülüyodum geç çıkıyorum diye :KK70: nankör müyüm ne :KK45::KK45:
gercektn cok güzel suriyelilerde olmasa :KK70: her köşe başında nargile yakıp oturuyola deli oluyorum evlerinde içseler olmuyo. ama parkımız güzeldir yinede :21:

Bana üzül sen canımm :))
Aynen bende görmüştüm suriyelileri ,onlar heryerdeler sağolsunlar :)
Kültürpark a bende laf söyletmem :KK70:

Bana üzül sen canımm :))
Aynen bende görmüştüm suriyelileri ,onlar heryerdeler sağolsunlar :)
Kültürpark a bende laf söyletmem :KK70:

evlenince gelirsin bizim fabrikaya referans yazarsn beni hadi iyisin bak :KK70: bu havalarda hiç çalışsasım gelmiyo çocugun olcakta alcan parka gitcen o oynasın sen yayıl çimlere ooh miss :KK70: hayaller hayatlar oldu bnm durum :KK70: :KK70: :KK70:

evlenince gelirsin bizim fabrikaya referans yazarsn beni hadi iyisin bak :KK70: bu havalarda hiç çalışsasım gelmiyo çocugun olcakta alcan parka gitcen o oynasın sen yayıl çimlere ooh miss :KK70: hayaller hayatlar oldu bnm durum :KK70: :KK70: :KK70:

Ayyyy çok sevindim hemen geliyorum :KK70: :KK70: muhasebeci lazımsa olmadı başka bi işte yaparım heheheh :))
Ohh hayaller hayatlar gerçekten dur bi hemen ne çoluk çoçuğu sevdiceğinle yatarsın çimlere :KK70:

onla yaptık zaten miilet kızıyo nişanlılığa yaşıcak bişey bırakmadınız die :KK70: :KK70:

Millet çok biliyo boşver sen öyle konuşanları , nişanlıyken gerginlik olucak ama biraz orasını unutma :)))

ben herseye hazırlıklıyım :KK45:
biz bi takalım o yüzüğü de hayırlısıyla :) şimdi geziyoruz yiyip içiyoruz rahatız :) demişken alınan kilolarada değinmeden geçemicem :KK70: :KK70:

ben herseye hazırlıklıyım :KK45:
biz bi takalım o yüzüğü de hayırlısıyla :) şimdi geziyoruz yiyip içiyoruz rahatız :) demişken alınan kilolarada değinmeden geçemicem :KK70: :KK70:

Sende çok yiyip içme canım :KK70: :KK70: Sonra sığamazsın istediğin giysilere :)
Ne güzel moral oldum :oops::oops:

Sende çok yiyip içme canım :KK70: :KK70: Sonra sığamazsın istediğin giysilere :)
Ne güzel moral oldum :oops::oops:

valla küçücük inegölde her buluştugumuzda yeni bişeyler deneyebiliyoruz :KK70: sürekli yeni yerler acılıyo galiba :KK70:

X