2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

artık hayırlısı diyorum bakalım girdik nasılsa bu yola..

Aynen öyle de canım bende hep öyle diyodum biliyosun , hala da öyle diyorum artık ne zaman ne olucak bilmiyorum net birşey yok hiç önümde benimde canım sıkılıyo ama yapıcak hiçbişeyim yok

Aynen öyle de canım bende hep öyle diyodum biliyosun , hala da öyle diyorum artık ne zaman ne olucak bilmiyorum net birşey yok hiç önümde benimde canım sıkılıyo ama yapıcak hiçbişeyim yok
bize kalsa ohoo. ama başkalarının uzatmaları oynaması hoşuma gitmiyor malesef... neyseki düğünü seneye düşünüyoruz.

Oooh iyi yaptıın mis gibi otur şimdi :))
İşkura gitmiştim yaa sekreterlik işi vardı dün gittim elimde kağıdımla ortamı çok beğendim ama başkasını almışlar bile Kaldım ben satış temsilciliğine artık oturmak falan istemiyorum

İşkura gitmiştim yaa sekreterlik işi vardı dün gittim elimde kağıdımla ortamı çok beğendim ama başkasını almışlar bile Kaldım ben satış temsilciliğine artık oturmak falan istemiyorum

Hadii ya tüüh ama bir kaç zaman sonra yine oluyor dimi böyle işverenler eleman arıyor. Ben pek bilmiyorum İşkur'u daha önce başvurmadığım için araştırmadım da .Sıkma canını bekle madem elbet sende bulursun canım

Evet işkurdaki bayan dedi zaten bu işler olmazsa gel bir daha bakalım diye. Öyle bir sekreterlik işi iyi olurdu hem tecrübemde var. İnşallah bakalım olmadı trkcell yolları gözüktü bana ben biraz sessiz biriyim beceremem diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…