- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
İşkura ben de gittim ama hiç yardımcı olmadılar hatta biri neden geldin evinde internetin yok mu oradan bak bile dediİyiyim canım sen nasılsın?
Pazartesi işkura gitcem canım, çeyiz için paraya ihtiyaç var
selam kızlar
Burdakiler oluyormuş canım. Birde alan yerler işkur üzerinden alıyoruz diyorlar sürekli. Kaydım olsunda iş vermeselerde önemli değilİşkura ben de gittim ama hiç yardımcı olmadılar hatta biri neden geldin evinde internetin yok mu oradan bak bile dediumarım sana yardımcı olurlar
Günaydııın herkeseee
selam kızlar
Günaydın kızlarr
İyiyim canım sen nasılsın :)Naber canım nasılsın ?
İyiyim canım sen nasılsın :)
Değil miiÇok şükür iş güç aynı her hafta
Değil miiPazartesi sendromu yok mu
En güzeli. Bende severim ama erken kalkmak işkence benim için. O yüzden o sevgim nefrete dönüyorYa yok çok şükür işimi, iş yerimi seviyorum hevesle geliyorum yani bazısı iş olmasın falan der ya ben pazar gününden yarın olsada işe gitsek diyenlerdenim :) :)
İlk gidince bir kaç yer söylerler zaten onlardan biri olur belkiBurdakiler oluyormuş canım. Birde alan yerler işkur üzerinden alıyoruz diyorlar sürekli. Kaydım olsunda iş vermeselerde önemli değil
Belki canım. Sen naptın, sessiz takılıyosunİlk gidince bir kaç yer söylerler zaten onlardan biri olur belki
En güzeli. Bende severim ama erken kalkmak işkence benim için. O yüzden o sevgim nefrete dönüyor
okul zamanı bende öyleydim. Cumartesi çalışıyor musun? Haftasonu az da olsa denge bozuyor da :)
okul zamanı bende öyleydim. Cumartesi çalışıyor musun? Haftasonu az da olsa denge bozuyor da :)
O iyiymiş.Çalışmam mı :))) 5'e kadr ama 4 gibi çıkıyorum malum çeyiz işleri var esnek davranıyolar yani ama zaten çabucak geçiyo
ya sorma 2 haftada bir gidiyorum. ama napayım kuzum ailem ve sevdiceğim ordaSelam naber ankaralıSözde İstanbula çalışmaya geldinn hafta içi iş haftasonu Ankara