2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

tasarimcibayan kötü olmuş canım ya ablan inat mı yapıyor yoksa ilk benim evlenmem lazım kafasında mı anlayamadım. Hayır hem hoş değil hem de bu inat yüzünden yanlış kararlar verebilir. 4 gece hastanede yatan sevgilisini ziyarete gelmemiş bile. Uzakta mı? Yakınsa üstelik çok ayıp etmiş gerçekten.

Canım ben bunlara biraz uzağım biliyorsun daha birşey yok ortada ama erkek arkadaşım bir konuşmasında köşe takımı alalım demişti. Bende açık renkler isterim dediğin gibi kahverengi tonları biraz demode gibi oldu. Açık mavi veya açık grimsi tonlar hoş duruyor. Renk olarak fikir vermem gerekirse.

Çok teşekkür ederim canım bende canlı renkler yada soft renkler düşünüyorum bakalım kısmet
tasarimcibayan ablasının sevgilisi İstanbul'da canım :))

O değilde bu nişan kına düğün çok gerekli şeyler mi? Yapmasak olmaz mı? Hadi nişanı geçtim halledilir bir şekilde düğünüde nikah yaparsın falan. Kınayı nasıl atlatcam ben akıl istiyorum

Aynen canım buldukça paylaşırız ama senin için biraz geç olabilir, fikirleri senden alacağız hep

Söylerim tabii ki canım inşallahh :))

Söz ile nişan bir arada yapılabilir , istemeden sonra . Düğün yerine de nikah olabilir dediğin gibi ama kınanın kaçışı yok :))
Olsun canım o kadar da 1 kez evleneceksin neden yapmak istemiyosun ne güzel zamanlar.
Bende düğün olmaz belki diye kınada oynarım diyordum ama düğünde olucak inşallah , bence sende vazgeçme 1 kez yaşayacağın güzelliklerden

Ya ben hayatımda bir kere bile kalkmış oynamış biri değilim, halay çekmeyi bile bilmem ciddi söylüyorum. Birde o durumlarda gelin ben olacam herkesin gözü bende olacak katiyen oynayabileceğimi düşünmüyorum sırf bu yüzden istemiyorum. Buna çare arıyorum ben.

Napıyım canım işe devam işte ,çok üstüne gitmemeye çalışıyorum nişanlımında kendi de istesin diye.. Onu bekliyoruz olayların gelişmesi için yani
Ee peki seninki araştırmıyor mu şuan ? Gelinlk vs de halletmedn daha dimi ?
Sevgilisi istanbulda ama yine de gidebilirdi işte.. Uzaklığı ben bahane olarak görmüyorm ben de istanbuldaym 2 haftda bir gidiyorum

Canım öğrenirsin oynamayı ya :)

Allah senii ne olucak öğrenirsin :)) Herkes sana bakıcak tabii gelin olcan kııızzz

Ee peki seninki araştırmıyor mu şuan ? Gelinlk vs de halletmedn daha dimi ?

Düğün salonu bakıyor canım ,ama ben hadi hadi neden hala tutmadık desem de içimden ona demiyorum bişey sonuçta söz verildi öyle böyle olucak. Yok canım önce bi salon halledilsin tarih olsun nikah günü sonra ev sonra ev eşyaları derken gelinliğe çok var.Hepsi zincirleme yani biri olmadan diğeri de olmuyo

Allah senii ne olucak öğrenirsin :)) Herkes sana bakıcak tabii gelin olcan kııızzz
İstemiyorum bakmalarını Becerebilirsem en fazla yapacağım düğünden ve kınadan önce rahatlatacak kadar alkol almak olur. Benim oynamayan kuzenim asker eğlencesinde bira içmiş inan ki arkasından donunu ben topladım. Belinden düşüyordu yani oynadıkça o derece oynadı Halayda falan ayaklar gözükmez öyle yırtabilir miyim diye düşünüyorum

Hahahahhah nasıl güldüm ya
Kıız sende çok içme de sonra hatırlamazsın hiçbişey ne oldu düğün günü dersin

Hahahahhah nasıl güldüm ya
Kıız sende çok içme de sonra hatırlamazsın hiçbişey ne oldu düğün günü dersin
Yok öyle bir manyaklık yapmam. Erkek arkadaşımdan gizli yaparım zaten. Onların ailede biri içmiş düğününde çıkartmış hep. Onun için karşı düğünden önce rahatlamaya. Benim öyle bir huyum yok allahtan ne kadar içersem içeyimde.. O heyecanla belli mi olur.. 2,5 bardak votka kafi bana 5.cide uçuşa geçiyorum

Bence bişey içme o anın tadını çıkar derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…