- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- Konu Sahibi KarrTanesii
kızlar biz de haftasonu iadei ziyaretimizi gerçekleştirdik
Valla en güzeliini yapıyosun canım :)) Gördüm fotoları takipteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz de haftasonu iadei ziyaretimizi gerçekleştirdik
Ben ders çalışıyorum canım bu aralarBelki canım. Sen naptın, sessiz takılıyosun
İyiyim canım sağol sen nasılsın :)
Ben ders çalışıyorum canım bu aralar
İyiyim canım sağol sen nasılsın :)
Valla en güzeliini yapıyosun canım :)) Gördüm fotoları takipteyim
Hangi dizi :)Çok şükür çalışıyorum şimdide dizimi izlicem :))
Ne fotoğrafı
Hangi dizi :)
ben de onu izliuorumm ama daha 5. sezondaymm canımmThe Walking Dead canıım :))
instagram Facebook whatsapp
ben de onu izliuorumm ama daha 5. sezondaymm canımm
az kaldı canımm fırsat buldukça mesela sabah 3 bölüm izledim şimdi brz çalışayımEvet tüm hesaplardan takip ediyor ve ediliyorum LilYumiyum
İzle kuzumm valla çok güzel bir dizi ya 6.sezon 11.bölümdeyim güzel bölümler seni bekliyor :)
az kaldı canımm fırsat buldukça mesela sabah 3 bölüm izledim şimdi brz çalışayım
ya benim annemler bizim işi uzattıkça uzatıyor.. isteme söz ayrı olsun diyorlar siz nasıl yaptınız ? Orya LilYumiyum
ya benim sürecim resmen uzuyor. açıkçası bzmkiler naz işini braz abarttıı...Çalış canım işini aksatma :))
Canım benimkini az çok biliyosun ilk tanışmaya geldiklerinde istediler de beni yani sözümüz oldu , daha sonrada nişan .. Sizinkiler nasıl düşünüyolar ? Erkek tarafı ne diyor?
Sana şuan ayrı kanım ısındı Ben de akşama izleyeceğimThe Walking Dead canıım :))
İnstagramdan takip ediyorumda ben tasarimcibayan
Oh oh maşallah ne ara takipleştinizinstagram Facebook whatsapp
ya benim annemler bizim işi uzattıkça uzatıyor.. isteme söz ayrı olsun diyorlar siz nasıl yaptınız ? Orya LilYumiyum
canım biz geen sene 2016 topiğinde konuşuyorduk. hatta buradan arkadaşlarla whatsappta da uzun süre konuştuk.. hatta bi kaçıyla buluştuk bileeOh oh maşallah ne ara takipleştiniz
Ben de ayrı yaptım canım ben öyle istemiştim :)
ya benim sürecim resmen uzuyor. açıkçası bzmkiler naz işini braz abarttıı...
erkek tarafı biz ne dersek uyuyor bizden haber bekliyorlar.
önce sevgilim geldi bize tanışmaya.
sonra ailecek geldiler
şimdi biz onlara gittik..
annemler diyorki şimdi gelsinler istesinler bi konuşalım her şeyi ondan sonra da sözünüzü keselim diyorlar. ama bu süreç uzuyor çünkü ben git gel yapıyorum ben şubatta olur derken martta olursa dua edecek konuma geldim. yani teklif bile 2 ay oldu
Sana şuan ayrı kanım ısındı Ben de akşama izleyeceğim
Oh oh maşallah ne ara takipleştiniz
artık hayırlısı diyorum bakalım girdik nasılsa bu yola..Canım benim anladım , ama doğal olarak ailende onları tanımak istediğinden diyodur böyle yoksa naz yapmazlar o kadar gelip istediklerinde yüzük taksınlar o zaman canım ? Ayrı ayrı hem isteme sonra söz olsun diyolar ama sende sonuçta İstanbulda çalışıyosun git gel yapmak zor olur e bide hazırlıklar var haklısın sen teklifle ilgisi yok canım öyle düşünme 1 sene sonrada isteyen oluyo :)
Heheheh canım benim teşekkürler :))
Bizim tasarimcibayan ın dediği gibi çoook eskilerden muhabbetimiz :))