2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

az kaldı canımm fırsat buldukça mesela sabah 3 bölüm izledim şimdi brz çalışayım

ya benim annemler bizim işi uzattıkça uzatıyor.. isteme söz ayrı olsun diyorlar siz nasıl yaptınız ? Orya LilYumiyum

Çalış canım işini aksatma :))
Canım benimkini az çok biliyosun ilk tanışmaya geldiklerinde istediler de beni yani sözümüz oldu , daha sonrada nişan .. Sizinkiler nasıl düşünüyolar ? Erkek tarafı ne diyor?

ya benim sürecim resmen uzuyor. açıkçası bzmkiler naz işini braz abarttıı...
erkek tarafı biz ne dersek uyuyor bizden haber bekliyorlar.
önce sevgilim geldi bize tanışmaya.
sonra ailecek geldiler
şimdi biz onlara gittik..
annemler diyorki şimdi gelsinler istesinler bi konuşalım her şeyi ondan sonra da sözünüzü keselim diyorlar. ama bu süreç uzuyor çünkü ben git gel yapıyorum ben şubatta olur derken martta olursa dua edecek konuma geldim. yani teklif bile 2 ay oldu

Canım benim anladım , ama doğal olarak ailende onları tanımak istediğinden diyodur böyle yoksa naz yapmazlar o kadar gelip istediklerinde yüzük taksınlar o zaman canım ? Ayrı ayrı hem isteme sonra söz olsun diyolar ama sende sonuçta İstanbulda çalışıyosun git gel yapmak zor olur e bide hazırlıklar var haklısın sen teklifle ilgisi yok canım öyle düşünme 1 sene sonrada isteyen oluyo :)
Sana şuan ayrı kanım ısındı Ben de akşama izleyeceğim

Heheheh canım benim teşekkürler :))

Oh oh maşallah ne ara takipleştiniz

Bizim tasarimcibayan ın dediği gibi çoook eskilerden muhabbetimiz :))

artık hayırlısı diyorum bakalım girdik nasılsa bu yola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…