- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Hayırlısı olsun canım üzülme hiç elbet bulursun başka bir iş :)Evet işkurdaki bayan dedi zaten bu işler olmazsa gel bir daha bakalım diye. Öyle bir sekreterlik işi iyi olurdu hem tecrübemde var. İnşallah bakalım olmadı trkcell yolları gözüktü bana ben biraz sessiz biriyim beceremem diye korkuyorum
Aynen bakalım hayırlısı olsun.Hayırlısı olsun canım üzülme hiç elbet bulursun başka bir iş :)
Evet işkurdaki bayan dedi zaten bu işler olmazsa gel bir daha bakalım diye. Öyle bir sekreterlik işi iyi olurdu hem tecrübemde var. İnşallah bakalım olmadı trkcell yolları gözüktü bana ben biraz sessiz biriyim beceremem diye korkuyorum
Satış danışmanlığı olarak geçiyor canım. Ama arkadaşım part time çalışıyor başka bir bayisinde işe ilk girenleri faturaların ödendiği, kontör atıldığı bölüme alıyorlarmış sonradan ön tarafa geçiriyolarmış. İlk önden başlatırlarsa diye korkuyorum bende.Bulunur inşallah canım hayırlısı olsun. Turkcell de napıcaksın pekii?
Satış danışmanlığı olarak geçiyor canım. Ama arkadaşım part time çalışıyor başka bir bayisinde işe ilk girenleri faturaların ödendiği, kontör atıldığı bölüme alıyorlarmış sonradan ön tarafa geçiriyolarmış. İlk önden başlatırlarsa diye korkuyorum bende.
Ayy inşallah o bayiye girdim ben geçenlerde eleman vardı dediğim yerde yani arka kısımda.. İşkurdada satış danışmanı çıkınca acaba öne mi alacaklar elemanı diye düşündüm yanii. Her girdiğim ortama hemen uyum sağlayamıyorum. Çekingen bir yapım var.Madem kademe kademe oluyo ilk neden önden başlatsınlar canıım , hem çalıştıkça alışırsın sende. Yeni işe girenleride öyle birden ön kısımdan başlatmazlar sanmıyorum ben
Ayy inşallah o bayiye girdim ben geçenlerde eleman vardı dediğim yerde yani arka kısımda.. İşkurdada satış danışmanı çıkınca acaba öne mi alacaklar elemanı diye düşündüm yanii. Her girdiğim ortama hemen uyum sağlayamıyorum. Çekingen bir yapım var.
İlk adımı atmak önemli işteBende öyleyim ama eninde sonunda alışıyosun panik yapma hele bi iş bulda bakalım :)) gerisii gelir
İlk adımı atmak önemli işteÇok vakiit öldürdüm ben gideyim artık
Görüşürüz canım kendine iyi bakTamam canıım hadi görüşrüüz
Orya @MrsAlone kızlar anlatayım az biraz..
bizim biliyorsunuz bu isteme söz olayları.. uzadıkça uzuyor bu durumda artık canımızı sıkıyor çünkü bi adım atamıyoruz.
ben ailemden uzakta yaşadığım için sürekli gel git yapıyorum. yani aynı şehirde olsam 1 haftada bile hallolacak bi mesele işte. her gitttiğimde bişeyler oluyor
bu zamana kdrki süreç normaldi ama bundan sonra uzasın istemiyoruz.
uzamasının nedeni de ablam..
tam biz bu sürece girdikki o da ben de evlenicem dedi..
bi benmki geldi öbür hafta onunki
bi benmkinin ailesi geldi sonraki hjafta onunki.
yani ben yapınca hemen sonraki hafta o yapıyor.
fakat bzmkilerin onda pek içine sinmedi. o tarafı pek sevmiyolar o yüzdende bana da bekle yoksa sen yaaprsan o da yapacak diyolar.
bizimde elimiz kolumz bağlandı işte.
bu seferde biz plan yapamıyoruz. bu ay sonu 4 gün gidicem annemlern yanına o zaman olsun istiyorum. şimdide erkek arkadaşımın kuzeninin nişanı çıktı araya. artık çok bunaldım. bi olsa rahatlıcaz ama. mart sonunda da olmazsa nisanda hiç olmaz zaten mayısta nişan düşünüyoruz söz nişan 1 olur. onu da biz hiç istemiyoruz işte..
bunların stresinden uçuk fln çıktı doğru düzgün uyuyamıyorm..
Kötü olmuş yaa, hep derler aile araya girince uzar bu işler diye. Tabi ablanın etkisi yok diyemeyiz ama olacağı varmış.Orya @MrsAlone kızlar anlatayım az biraz..
bizim biliyorsunuz bu isteme söz olayları.. uzadıkça uzuyor bu durumda artık canımızı sıkıyor çünkü bi adım atamıyoruz.
ben ailemden uzakta yaşadığım için sürekli gel git yapıyorum. yani aynı şehirde olsam 1 haftada bile hallolacak bi mesele işte. her gitttiğimde bişeyler oluyor
bu zamana kdrki süreç normaldi ama bundan sonra uzasın istemiyoruz.
uzamasının nedeni de ablam..
tam biz bu sürece girdikki o da ben de evlenicem dedi..
bi benmki geldi öbür hafta onunki
bi benmkinin ailesi geldi sonraki hjafta onunki.
yani ben yapınca hemen sonraki hafta o yapıyor.
fakat bzmkilerin onda pek içine sinmedi. o tarafı pek sevmiyolar o yüzdende bana da bekle yoksa sen yaaprsan o da yapacak diyolar.
bizimde elimiz kolumz bağlandı işte.
bu seferde biz plan yapamıyoruz. bu ay sonu 4 gün gidicem annemlern yanına o zaman olsun istiyorum. şimdide erkek arkadaşımın kuzeninin nişanı çıktı araya. artık çok bunaldım. bi olsa rahatlıcaz ama. mart sonunda da olmazsa nisanda hiç olmaz zaten mayısta nişan düşünüyoruz söz nişan 1 olur. onu da biz hiç istemiyoruz işte..
bunların stresinden uçuk fln çıktı doğru düzgün uyuyamıyorm..
Çocuğun değer verdiğini düşünmüyoruz.. Çok derinde bu konu işte.. Ablamda benden bi hafta sonra yapıyor direk onunkide istanbulda çünkü o da istediği zaman yapamıyor yani.Canım bahsetmiştin sen ablanında tanışma olaylarından gelicekler demiştin , demekki geldi onlarda anladım.
Sen haklısın zaman uzasın istemiyosun artık ailelerde bildi tanıdı gördü karşı tarafı , tabii ablanında erkek arkdşı ve ailesi gelince sizinkiler zorlanmıştır biraz onlarada hak vermek lazım.. Ablanın erkek arkdşının ailesinimi sevemediler bir sorun mu yaşadılar konuşmada yoksa başka bişey mi var?
Hem sen yapsanda ablanda kocaman kız anlayışlı biri illa bende söz istiyorum dicek hali yok ya.
Sen yinede evdekilerle baş başa bi konuş canım sonuçta ablan orada annenlerle istediği zamana program yapabilir , senin işin biraz farklı uzaksın malum...
Ama sende olsun olsun beklemeyelim uzamasın deme sürekli ,ne zaman olması gerekiyosa o zaman olur zaten stres yapıpta içini sıkma.
Seninki ne diyor bu konuya ? Yani o da belki ablan yüzünden beklendiğini biliyosa ki söylemişsindir bence ,tavır yaptı mı sana?
Annemlerle zaten konuşuyorz onlarda sen bekle bakalım hayırlısı fln diyolar.. Şimdi ben yapsam direk oda sonraki hafta bende yapıcam diycek çünkü hep öyle yaptı bakalm artık hayırlısı olsunKötü olmuş yaa, hep derler aile araya girince uzar bu işler diye. Tabi ablanın etkisi yok diyemeyiz ama olacağı varmış.
Orya'nın dediği gibi yalnız başına bir konuş bakalım ablan konusunu ailenle.. İnşallah yoluna girer herşey sıkma canını
Canım ben mobilya işine daha hiç girmedim instagramdan fln bi kaç hesap takip ediyorm fikrim olsun diye sadece. Pembe yapmayacağım kesin ama beyaz fresh tarzlar hoşuma gidiyo benimKızlar günaydın herkesee , bu aralar mobilyalara bakıyorum öyle sitelerden evimde kahverengi ve tonları olsun istemiyorum hiç her evde gördüğüm renklerden sıkıldım , bizim evde bej-kahve ağırlıklı olduğu için sıcak bakamıyorum :)
Yatak odasını beyaz istiyorum bilirsiniz belki country serisi olarak geçiyo internette onlarında fiyatları biraz yüksek ama inşallah içime sinen uygun fiyatlı bişey bulurum malum zaten mobilya şehrine İnegöl'e gidicem. Ama intten baktığım kadarıyla hoşuma gitsede dolap içi yerleri az gibi geldi.Neyse beğendiğiniz ,düşündüğünüz yada birinde görüp tavsiye edebileceğiniz yatak odası , yemek odası salon takımı vs. varsa yardımcı olursanız sevinirim.Hem sizde bakmış olursunuz nolucak :)) Marka önemli değill İnegöl'de her firma mevcut :) Öptüm sizleriii
Çocuğun değer verdiğini düşünmüyoruz.. Çok derinde bu konu işte.. Ablamda benden bi hafta sonra yapıyor direk onunkide istanbulda çünkü o da istediği zaman yapamıyor yani.
Daha evlenme teklifi etmedi. geçen hafta ablan hastanede yattı kalkıp gelmedi bi çiçek bile yollamadı.. Babamlarda değer vermediğini düşünüyor ve çok üzülüyolar hatta babam olcak diye bsey yok böyle giderse bu iş olmaz dedi ona..
Benmki biliyo ondan dolayı olduğunu çünkü söylemem lazımdı yoksa beni mi sevmediler bi sorn mu var niye uzuyo diyo.. Bende uzasın istemiyorm bu ay sonunda gidicem bidahada gitmicem ankaraya o yüzden ay sonunda olsn istiyorm.
Canım ben mobilya işine daha hiç girmedim instagramdan fln bi kaç hesap takip ediyorm fikrim olsun diye sadece. Pembe yapmayacağım kesin ama beyaz fresh tarzlar hoşuma gidiyo benim
Sağol canım çok şükür ciddi bişey yok ama 4 gece hastanede kaldı insan hiç mi merak etmez ya.. O biraz üç maymunu oynuyor ne desek ama seviyorum diyor.. Küsüyo bozuluyo söyleyince işteAnladım canım benim çok geçmiş olsn ablana umarım önemli birşey değildirKeşke gelemesede bi çiçek yollasaydı dedğin gibi en azından ablanda mutlu olurdu.Peki ablan böyle düşünüyormu sizin gibi yani değer verip vermediğini o da anlayabilir hareketlerinden konuşmasından ilgisinden.Söylediğin iyi olmuş tabii seninkide yanlış düşünmesin en azından.Hayırlısı olsun inşallah canım benimm sen yinede sabırlı ol biraz..
Aynen benimde açık ve canlı renkler soft renkler seviyorum , güzel bi model gözüne ilişirse haberim olsun benimde olur mu :))
Sağol canım çok şükür ciddi bişey yok ama 4 gece hastanede kaldı insan hiç mi merak etmez ya.. O biraz üç maymunu oynuyor ne desek ama seviyorum diyor.. Küsüyo bozuluyo söyleyince işte
Aradı tabii ki yani sürekli konuştular ama o kadar işte. Gelmedi hadi hafta içi gelmedi hafta sonu da merak edip gelmedi çiçek bile yollamadı ya..Hayy Allah üzüldüm ya 4 gece diyosunaramadı da mı peki ? İnsan sevdiğinde gözü değil gönlü görürmüş ya o mesele o zaman ..