2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Orası öyle evde oturdukça bi uğraş olmayınca insan düşünüp duruyo ne olcak nasıl olcak en ufak şeyi sorun haline getiriyo .. Staj derken ne mezunusun ?Meslekle ilgili bi işe girsen?
Meslek lisesi olduğundan son senemizde staj gördük. Web tasarım.. Ha denilince de bulunmuyor ki ya yada işle alakasız oluyor. Sıkıntı hep..

Meslek lisesi olduğundan son senemizde staj gördük. Web tasarım.. Ha denilince de bulunmuyor ki ya yada işle alakasız oluyor. Sıkıntı hep..

Web tasarım işinde de çok para var yaa aklını çeliyim biraz Bence bu işinin peşini bırakma bir şekilde bilgilendir kendini öğren ve bunun üzerine yoğunlaş .Sıkıntı yapma kendine

Web tasarım işinde de çok para var yaa aklını çeliyim biraz Bence bu işinin peşini bırakma bir şekilde bilgilendir kendini öğren ve bunun üzerine yoğunlaş .Sıkıntı yapma kendine
Çok para varda en azından önlisans mezunu olmak gerekiyor. Yada çok iyi programlama bilmek. Zaten o işi yapmakta istemiyorum. Ağır geliyor bana ben hemen sıkılan biriyim hemen olsun isterim herşeyi. Saatlerce uğraşmak gerçekten sıkıyor

Şimdi böyle evde oturduğun için uğraşmak istemiyosn bence

Ben de konulara hep geç kalıyorum Oysa 6dan beri ayaktayım
Canım sen de bir kursa gitsen ben çok memnunum mesela herşeyi öğreniyorum işte buluyorlar :) @MrsAlone

Ben de konulara hep geç kalıyorum Oysa 6dan beri ayaktayım
Canım sen de bir kursa gitsen ben çok memnunum mesela herşeyi öğreniyorum işte buluyorlar :) @MrsAlone
Nerde ne kursları oluyor çok denk gelemedim bilmyiorum bu yüzden. Bide burası küçük yer olduğu için belirli kurslar oluyor bittikçe tekrar açılan. Onun dışında ilgimi çeken birşey olmadığı için onu hiç düşünmedim. Başka taraflarada bakarım olmadı

Günaydınlar herkese :)
Günaydıın canım

Sen evde oturcan anlaşılan :)) Naber nasılsın ?

Yine böyle staj amaçlı bir yerlere girebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…