- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Meslek lisesi olduğundan son senemizde staj gördük. Web tasarım.. Ha denilince de bulunmuyor ki ya yada işle alakasız oluyor. Sıkıntı hep..Orası öyle evde oturdukça bi uğraş olmayınca insan düşünüp duruyo ne olcak nasıl olcak en ufak şeyi sorun haline getiriyo .. Staj derken ne mezunusun ?Meslekle ilgili bi işe girsen?
Meslek lisesi olduğundan son senemizde staj gördük. Web tasarım.. Ha denilince de bulunmuyor ki ya yada işle alakasız oluyor. Sıkıntı hep..
Çok para varda en azından önlisans mezunu olmak gerekiyor. Yada çok iyi programlama bilmek. Zaten o işi yapmakta istemiyorum. Ağır geliyor bana ben hemen sıkılan biriyim hemen olsun isterim herşeyi. Saatlerce uğraşmak gerçekten sıkıyorWeb tasarım işinde de çok para var yaa aklını çeliyim birazBence bu işinin peşini bırakma bir şekilde bilgilendir kendini öğren ve bunun üzerine yoğunlaş .Sıkıntı yapma kendine
Çok para varda en azından önlisans mezunu olmak gerekiyor. Yada çok iyi programlama bilmek. Zaten o işi yapmakta istemiyorum. Ağır geliyor bana ben hemen sıkılan biriyim hemen olsun isterim herşeyi. Saatlerce uğraşmak gerçekten sıkıyor
O da olabilir tabiŞimdi böyle evde oturduğun için uğraşmak istemiyosn bence
Fırsat bulamıyorum
Fırsat bulamıyorumYoksa ben burada konuşmayı seviyorum :)
Kurstaydım canım geldim öyle uzanıyorum boş boşHadi öyle olsun bakalım :)) ee e napıyosun 6dan beri
Kurstaydım canım geldim öyle uzanıyorum boş boşSen
Ben de iş güç olsun diye uğraşıyorum canım en iyisi seninki boşver :)Ne güzeel bende uzanmak istiyorum galibaÇalışıyorum canım iş güç bi yarın olsa da kafam dağılsa :)
Ben de iş güç olsun diye uğraşıyorum canım en iyisi seninki boşver :)
Aynen öyle vallaBir bakıma öyle para birikiyo en güzeliii
Havaalanındayımm sevdiceğime kavuşmayı bekliuorummmmmm
Nerde ne kursları oluyor çok denk gelemedim bilmyiorum bu yüzden. Bide burası küçük yer olduğu için belirli kurslar oluyor bittikçe tekrar açılan. Onun dışında ilgimi çeken birşey olmadığı için onu hiç düşünmedim. Başka taraflarada bakarım olmadıBen de konulara hep geç kalıyorumOysa 6dan beri ayaktayım
Canım sen de bir kursa gitsen ben çok memnunum mesela herşeyi öğreniyorum işte buluyorlar :) @MrsAlone
Günaydıın canımGünaydınlar herkese :)
Nerde ne kursları oluyor çok denk gelemedim bilmyiorum bu yüzden. Bide burası küçük yer olduğu için belirli kurslar oluyor bittikçe tekrar açılan. Onun dışında ilgimi çeken birşey olmadığı için onu hiç düşünmedim. Başka taraflarada bakarım olmadı
Günaydıın canım
Yine böyle staj amaçlı bir yerlere girebilirsin :)Nerde ne kursları oluyor çok denk gelemedim bilmyiorum bu yüzden. Bide burası küçük yer olduğu için belirli kurslar oluyor bittikçe tekrar açılan. Onun dışında ilgimi çeken birşey olmadığı için onu hiç düşünmedim. Başka taraflarada bakarım olmadı
Günaydıın canım
İyiyim canım sen nasılsın?Sen evde oturcan anlaşılan :)) Naber nasılsın ?
Pazartesi işkura gitcem canım, çeyiz için paraya ihtiyaç varYine böyle staj amaçlı bir yerlere girebilirsin :)