- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Herkese selamlaar
Bende 2017 Temmuz ayında evleniyorum inşallah
Nasılsınız ?
Selam canım hoşgeldiinHerkese selamlaar
Bende 2017 Temmuz ayında evleniyorum inşallah
Nasılsınız ?
Merhaba canım hoşgeldin ,hayırlısı olsun inşallah. Şuan kimsecikler yok :)) ben iyiyim ya sen nasılsın
Selam canım hoşgeldiin
günaydın kızlar nasılsınızzz
ben de iyiym canımm haftanın son günü iştee akşamda ankaraya gidiyorummGünaydıın canıııımm iyiyim çok şükür seen :))
Herkese günaydın hayırlı cumalarr
ben de iyiym canımm haftanın son günü iştee akşamda ankaraya gidiyorumm
Günaydın kızlarrr
İyiyim canım sen nasılsıınZaten çooook uzun zamandır gitmiyordun git git
Merhaba canım nasılsın :)
İyiyim canım sen nasılsıın
Evdeyim canım kendime kahvaltı hazırlıyorumBende iyiyim napiiim çalışıyorum sen evde misin :)
Evdeyim canım kendime kahvaltı hazırlıyorum
Teşekkür ederim. Ben kalkınca hemen yiyemiyorum 2 saat geçmesi gerekiyor en azından o yüzden böyle oluyorAfiyet olsun bayaa uyudun galiba yeni kahvaltı yapıyosun :)) Ben öğle yemeğimi yicem birazdan
Teşekkür ederim. Ben kalkınca hemen yiyemiyorum 2 saat geçmesi gerekiyor en azından o yüzden böyle oluyor
10 gibi kalktım aslındaHımm bende yeni kalktın sandım da
10 gibi kalktım aslındaBenim iş bulmam lazım ya evde durdukca psikolojim bozuluyo
Aslında trkcell e gircektim tanıdık vardı 2 eleman alacaktı biri dışardan biri işkur üzerinden. Geç kaldım biraz. İşkur üzerinden almışlar bir tane diğer elemanı alamayacaklarmış şuan. P.tesi işkura gidip bakarım diyorum. Ne istediğimi bilmiyorum ya ben şu yaşıma kadar çalışmadım bi lise sonda staj gördüm işte.Ya sorma bende iş ararken bayaa bi zorlanmıştım evde durmak çok kötü gelmiştii . Sen düşünüyosun çalışmak bakmaya başlasan ? Nasıl bi iş düşünüyosun?
Aslında trkcell e gircektim tanıdık vardı 2 eleman alacaktı biri dışardan biri işkur üzerinden. Geç kaldım biraz. İşkur üzerinden almışlar bir tane diğer elemanı alamayacaklarmış şuan. P.tesi işkura gidip bakarım diyorum. Ne istediğimi bilmiyorum ya ben şu yaşıma kadar çalışmadım bi lise sonda staj gördüm işte.Daha önce çalışmadığım için zora gelemem diye düşnüyorum.
Öyle bir niyetim yok aslaa. Çalışmayı istiyorum ama uygun biryerde olsun istiyorum. Kendi paramı harcayamazsam evlendiğimde ben çok daralırım. Zaten masraflı biri değilim ama insanın kendi parasını harcaması daha bir başka oluyor. Staj görene kadar çalışmak bile istemeyen biriydim. Ama dediğim gibi birşeylerle meşgul olmazsam hep düşünüyorum kendi kendime dert yaratıyorum.Anladım canım ,zorlanıcak bişey yok ki ya kimse iş bilerek doğmuyor ki :):) O yüzden sıkıntı yapma ,hem evlenince napıcan evde mi oturucan kız :))
Öyle bir niyetim yok aslaa. Çalışmayı istiyorum ama uygun biryerde olsun istiyorum. Kendi paramı harcayamazsam evlendiğimde ben çok daralırım. Zaten masraflı biri değilim ama insanın kendi parasını harcaması daha bir başka oluyor. Staj görene kadar çalışmak bile istemeyen biriydim. Ama dediğim gibi birşeylerle meşgul olmazsam hep düşünüyorum kendi kendime dert yaratıyorum.