2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

10 gibi kalktım aslında Benim iş bulmam lazım ya evde durdukca psikolojim bozuluyo

Ya sorma bende iş ararken bayaa bi zorlanmıştım evde durmak çok kötü gelmiştii . Sen düşünüyosun çalışmak bakmaya başlasan ? Nasıl bi iş düşünüyosun?

Ya sorma bende iş ararken bayaa bi zorlanmıştım evde durmak çok kötü gelmiştii . Sen düşünüyosun çalışmak bakmaya başlasan ? Nasıl bi iş düşünüyosun?
Aslında trkcell e gircektim tanıdık vardı 2 eleman alacaktı biri dışardan biri işkur üzerinden. Geç kaldım biraz. İşkur üzerinden almışlar bir tane diğer elemanı alamayacaklarmış şuan. P.tesi işkura gidip bakarım diyorum. Ne istediğimi bilmiyorum ya ben şu yaşıma kadar çalışmadım bi lise sonda staj gördüm işte.Daha önce çalışmadığım için zora gelemem diye düşnüyorum.

Anladım canım ,zorlanıcak bişey yok ki ya kimse iş bilerek doğmuyor ki :):) O yüzden sıkıntı yapma ,hem evlenince napıcan evde mi oturucan kız :))

Anladım canım ,zorlanıcak bişey yok ki ya kimse iş bilerek doğmuyor ki :):) O yüzden sıkıntı yapma ,hem evlenince napıcan evde mi oturucan kız :))
Öyle bir niyetim yok aslaa. Çalışmayı istiyorum ama uygun biryerde olsun istiyorum. Kendi paramı harcayamazsam evlendiğimde ben çok daralırım. Zaten masraflı biri değilim ama insanın kendi parasını harcaması daha bir başka oluyor. Staj görene kadar çalışmak bile istemeyen biriydim. Ama dediğim gibi birşeylerle meşgul olmazsam hep düşünüyorum kendi kendime dert yaratıyorum.

Orası öyle evde oturdukça bi uğraş olmayınca insan düşünüp duruyo ne olcak nasıl olcak en ufak şeyi sorun haline getiriyo .. Staj derken ne mezunusun ?Meslekle ilgili bi işe girsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…