2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ben başladım yavaş yavaş almaya canım nişanlımda aynı şekilde. Yoksa bitmeyecek alacaklar.. Ben hep son zamana kadar birikim yapıp hepsini o zaman almak istiyordum ama para birikmiyormuş meğer

Haklısın sende almaya başlamak en iyisii para konusunda ben tutucu olduğum için yeteri kadar birikti şimdi alacaklarımı nakit olarak alabiliyorm daha eksik var tabii evlenince bile olur eminim ☺☺

Çook güzel düşünmüş yine de ufak bişeyde olsa teklif etmesi özel bi an yaşamanız mutlu etsin seni hayal etme anı yaşa mutlu olunn

Orya haklısın valla ama beklentiyi kendisi yükseltti. Hatta diyordu 6. ayda bunları yapıyorum sen şimdi benden neler beklersin diye. Yüzüğü falan alırken bana sormuştu istediğim olsun diye. Ee yüzüğü alcağımı bildiği için süprizi sonraya mı bıraktı acaba?

Ben aksine hiç tutumlu değilim olanı harcarım Nişanlım tutumlu aslında ama o bile almayı tercih etti

Ehehhehehh kız hala süpriz mi bekliyosunn ne diyim inşallah güzel bişiler yapar sevdiğin ☺seninki en azından sevdiğin istediğin bi model almş ben seçmedim seçsemde önemli değildi tabiide iyi yanından bak sen

Öyle yapıyorum zaten canım bu işin naz tarafı tabi :)

Bi yönden iyi de olmuş. Yalnız senin heves etmen gerekirken erkek tarafının etmesi ne güzel ya.

1 senecik var şunun şurasında
İşte sırf bu yüzden aldım canım :) Özellikle kayınvalidem çok hevesliydi alalım alalım diye kaç kere söyledi bana ben de kabul ettim :)

Anladım canım ne marka aldınız pekii bende avmye fln gidersem bakıcm bi kaç yere aklımda
Avmde ben çok baktım canım ama fiyatlar çok değişiyor avmde daha uygun neden bilmiyorum Beko aldım canım epey gezdim ama ilk bekonun buzdolabına vuruldum başka beğenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…