• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

İşte sırf bu yüzden aldım canım :) Özellikle kayınvalidem çok hevesliydi alalım alalım diye kaç kere söyledi bana ben de kabul ettim :)
Valla iyi olmuş canım asıl para edenler onlar zaten. Diğer ıvır zıvırlar hiç bitmiyor. Hiç azalmıyorr.

Avmde ben çok baktım canım ama fiyatlar çok değişiyor avmde daha uygun neden bilmiyorum :KK70: Beko aldım canım epey gezdim ama ilk bekonun buzdolabına vuruldum başka beğenemedim :KK70:

Hmm anladım canıım resimleri var mı göndersene bakiim bende

Canlar ben uyumaya gidiyorum hepinize Allah rahatlık versin iyi geceler :KK60:

ben de iyiym canımm. öğle yemeği için yurtdışından gelen misafirlerimizle kurum dışındaydım yeni geldim bi size bakıım dedim.. evlenme teklifi almışsın çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahh:KK68:
İyi etmişsiin kimsecikler olmasada :KK49: Evet canım aldıım zaten bekliyordum pek bir süpriz olmadı benim için :KK48: Teşekkür ederim :KK15:

İyi etmişsiin kimsecikler olmasada :KK49: Evet canım aldıım zaten bekliyordum pek bir süpriz olmadı benim için :KK48: Teşekkür ederim :KK15:
Çok sevindim canımm eee ne zaman isteme şimdii ?
Selam canım hoşgeldinn gördüm resmini :)) nasıl bi iş bu yerinde olmak vardı hehehe :)
Çok şükür canımm :) ne emek verdiğimi az çok biliyosun sende

Back