- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Valla iyi olmuş canım asıl para edenler onlar zaten. Diğer ıvır zıvırlar hiç bitmiyor. Hiç azalmıyorr.İşte sırf bu yüzden aldım canım :) Özellikle kayınvalidem çok hevesliydi alalım alalım diye kaç kere söyledi bana ben de kabul ettim :)
Ben de muhasebe canım :)Bölüm ne pekii canım.. ben ön muhasebe elemanıyım şuan için inegöle gidince nolucal bakalım ☺☺
Avmde ben çok baktım canım ama fiyatlar çok değişiyor avmde daha uygun neden bilmiyorumBeko aldım canım epey gezdim ama ilk bekonun buzdolabına vuruldum başka beğenemedim
Hem de hiç bitmiyor canım.. Nişanlım şimdi de takılarını alalım diye tutturdu ama bakalımValla iyi olmuş canım asıl para edenler onlar zaten. Diğer ıvır zıvırlar hiç bitmiyor. Hiç azalmıyorr.
Sitesinden bakayım canımHmm anladım canıım resimleri var mı göndersene bakiim bende
Ben de muhasebe canım :)
Ben bölümümü pek sevmiyorum yalnızNeredeyse aynıyız desene ☺☺☺
Ben bölümümü pek sevmiyorum yalnız
Aynen canım mesela bana okuduğum halde denk gelmediBende muhasebe okumadım zaten canım ☺☺öyle denk geldi malum klasik bi iş muhasebe ☺
Canlar ben uyumaya gidiyorum hepinize Allah rahatlık versin iyi geceler
ben de iyiym canımm. öğle yemeği için yurtdışından gelen misafirlerimizle kurum dışındaydım yeni geldim bi size bakıım dedim.. evlenme teklifi almışsın çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahhMerhaba canııım, iyiyiim ben sen nasılsıın?tasarimcibayan
İyi etmişsiin kimsecikler olmasadaben de iyiym canımm. öğle yemeği için yurtdışından gelen misafirlerimizle kurum dışındaydım yeni geldim bi size bakıım dedim.. evlenme teklifi almışsın çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahh
selam kızlar nasılsınızz ??
Çok sevindim canımm eee ne zaman isteme şimdii ?İyi etmişsiin kimsecikler olmasadaEvet canım aldıım zaten bekliyordum pek bir süpriz olmadı benim için Teşekkür ederim
Çok şükür canımm :) ne emek verdiğimi az çok biliyosun sendeSelam canım hoşgeldinn gördüm resmini :)) nasıl bi iş bu yerinde olmak vardı hehehe :)
Çok sevindim canımm eee ne zaman isteme şimdii ?
Çok şükür canımm :) ne emek verdiğimi az çok biliyosun sende
Onda hala bir değişiklik yok haziran gibi halaÇok sevindim canımm eee ne zaman isteme şimdii ?