- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Lise mezunuyum evdeyim öyleİnşallah canım sağol , sen napıyosun şuan okul mu? :))
Lise mezunuyum evdeyim öyleBazen kendime çok amaçsız geliyorum yine hatırladım kötü oldum
Sorun değil canım ya kendi hatam birşeyler yapabilirdim ama yapmadm :) İyi gelir sandım ama gelmedi.Anladım okula devam etmedin yani , kusura bakma canım hatırlatmak istemediim
Sorun değil canım ya kendi hatam birşeyler yapabilirdim ama yapmadm :) İyi gelir sandım ama gelmedi.
Karabük'teyim. İşe gircem zaten aklımdaNerede yaşıyorsun ? Bir işe girsen hem kafan dağılır hemde gelecek için yatırım olur
Bu hafta sonu yoğundum canım nişanlım ve ailesi geldi düğün tarihi için, beyaz eşyaları aldık. Birde benim kursum başladı erken yatıyorum buraya uğrayamadım :)
Merhabalar kızlarKaç gün olmuş ben yazmayalı valla biraz meşguldümde
Orya Hoşgeldin canım ben de bursadayım inegölü bilmiyorum pek ama Bursa şahane bir şehir bana göre Ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım nişanlıyım seneye de düğünümüz var kısmetse
Koşuşturma diyosuun iyi bakalım. Bende bugün evlenme teklifi aldım.Bu hafta sonu yoğundum canım nişanlım ve ailesi geldi düğün tarihi için, beyaz eşyaları aldık. Birde benim kursum başladı erken yatıyorum buraya uğrayamadım :)
6. ayımızda bile onca şey yapıp beni şımartan adam kuru kuru teklif yaptı@MrsAlone aaaa a a teklif mi aldınn canım ne güzelll
Amin canım hepimizin :) Evet Bursada oturucaz canım :)Merhaba canım iyi akşamlarrr ☺ öyle mi Bursalısın demek çok sevindimm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah Bursada mı oturucaksınız?
6. ayımızda bile onca şey yapıp beni şımartan adam kuru kuru teklif yaptıİstediğim ve beğendiğim yüzüğü almış ama
Neden yüzün asık pekiKoşuşturma diyosuun iyi bakalım. Bende bugün evlenme teklifi aldım.
Amin canım hepimizin :) Evet Bursada oturucaz canım :)
Ben başladım yavaş yavaş almaya canım nişanlımda aynı şekilde. Yoksa bitmeyecek alacaklar.. Ben hep son zamana kadar birikim yapıp hepsini o zaman almak istiyordum ama para birikmiyormuş meğerBizde inegölde inşallahh ☺aldınızız mı bişeyler ev için yoksa daha sonramı başlıcaksınız
Birsürü çiçek arabayı süslemiş kağıtlar,notlar aşk sözleri arasında kalmıştım. Başbaşa romantik bir gün geçirmiştik. Fazla beklenti değil yani.Nasıl yaptı anlatsana özel değilse çook sevindim adına hiç çıkmasın inşallah parmağından
Valla böyle hayal etmiyordum ondan heraldeNeden yüzün asık peki
Sen fazla beklenti içine girmişsin canım ondan :)Birsürü çiçek arabayı süslemiş kağıtlar,notlar aşk sözleri arasında kalmıştım. Başbaşa romantik bir gün geçirmiştik. Fazla beklenti değil yani.
Valla böyle hayal etmiyordum ondan heralde