2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Merhabalar kızlar Kaç gün olmuş ben yazmayalı valla biraz meşguldümde
Orya Hoşgeldin canım ben de bursadayım inegölü bilmiyorum pek ama Bursa şahane bir şehir bana göre Ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım nişanlıyım seneye de düğünümüz var kısmetse

Merhaba canım iyi akşamlarrr ☺ öyle mi Bursalısın demek çok sevindimm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah Bursada mı oturucaksınız?

Bu hafta sonu yoğundum canım nişanlım ve ailesi geldi düğün tarihi için, beyaz eşyaları aldık. Birde benim kursum başladı erken yatıyorum buraya uğrayamadım :)
Koşuşturma diyosuun iyi bakalım. Bende bugün evlenme teklifi aldım.

Bizde inegölde inşallahh ☺aldınızız mı bişeyler ev için yoksa daha sonramı başlıcaksınız
Ben başladım yavaş yavaş almaya canım nişanlımda aynı şekilde. Yoksa bitmeyecek alacaklar.. Ben hep son zamana kadar birikim yapıp hepsini o zaman almak istiyordum ama para birikmiyormuş meğer

Nasıl yaptı anlatsana özel değilse çook sevindim adına hiç çıkmasın inşallah parmağından
Birsürü çiçek arabayı süslemiş kağıtlar,notlar aşk sözleri arasında kalmıştım. Başbaşa romantik bir gün geçirmiştik. Fazla beklenti değil yani.

Neden yüzün asık peki
Valla böyle hayal etmiyordum ondan heralde

Sen fazla beklenti içine girmişsin canım ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…