2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Merhabalar kızlar :KK53: Kaç gün olmuş ben yazmayalı valla biraz meşguldümde :KK48:
Orya Orya Hoşgeldin canım ben de bursadayım inegölü bilmiyorum pek ama Bursa şahane bir şehir bana göre :KK51: Ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım nişanlıyım seneye de düğünümüz var kısmetse:KK51:

Merhabalar kızlar :KK53: Kaç gün olmuş ben yazmayalı valla biraz meşguldümde :KK48:
Orya Orya Hoşgeldin canım ben de bursadayım inegölü bilmiyorum pek ama Bursa şahane bir şehir bana göre :KK51: Ben de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım nişanlıyım seneye de düğünümüz var kısmetse:KK51:

Merhaba canım iyi akşamlarrr ☺ öyle mi Bursalısın demek çok sevindimm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah Bursada mı oturucaksınız?

Bizde inegölde inşallahh ☺aldınızız mı bişeyler ev için yoksa daha sonramı başlıcaksınız
Ben başladım yavaş yavaş almaya canım nişanlımda aynı şekilde. Yoksa bitmeyecek alacaklar.. Ben hep son zamana kadar birikim yapıp hepsini o zaman almak istiyordum ama para birikmiyormuş meğer :KK70:

Nasıl yaptı anlatsana özel değilse çook sevindim adına hiç çıkmasın inşallah parmağından
Birsürü çiçek arabayı süslemiş kağıtlar,notlar aşk sözleri arasında kalmıştım. Başbaşa romantik bir gün geçirmiştik. Fazla beklenti değil yani. :KK45:

Neden yüzün asık peki o_O
Valla böyle hayal etmiyordum ondan heralde :KK51:

X