- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.521
Doğru canım belki aynı evde yaşamaya başlasak normal gelirdi o yüzden biraz pişmanlk yaşadm ben ama alışırız zamanla heraldeEvet ondandır bencede, bende cok almaya niyetli değilim onun soyadını almak daha iyi :) insan aynı evin içinde yasasa bile belli bi süre sonra o evlilik psikolojisine giriyo senin su anda öyle düşünmen cok normal zaten, iki aylık evli olan arkadaslarım hala garip gelıyo dıyo yani)
Evden direk salona gidecekseniz bence 17.30 fln iyi canımKızlar şimdi bişey danışcam, ben eryamanda oturuyorum salonum keçiören baglumda yani bilmeyenler için bi 25 dklık yol. Salon aksam 7de. Gelin alma 16.30 yazdırcaz, erken mi oluyor?
17.30da cok gec sanki cünkü onların buraya gelmesi 18.10 falan bılur davul zurna caldıracaklar 7yi gecer tekrar oraya gitmemiz sanki. Ay cok kararsız kaldımEvden direk salona gidecekseniz bence 17.30 fln iyi canım
Valla bilemedim canım 17.00 olsn o zaman ankara trafk vs sıkıntı yaşayacağın bi şehir değil bence rahat olur o saat17.30da cok gec sanki cünkü onların buraya gelmesi 18.10 falan bılur davul zurna caldıracaklar 7yi gecer tekrar oraya gitmemiz sanki. Ay cok kararsız kaldım
yok canım erken olmaz 16.30 da gelseler zaten senin evden çıkman 17.00. bizde mesela alınca gelini bi gezdirirler ama sizde nasıl bilmyrm :) benmde düğünüm 7 de ama ben evden sabah çıkıcam saçımı yaptırmıcam ağlarm vs die. sabah çıkıcam kuaför dış çekim vs bizim anca saat doluyo. sen foto çektirmiceksen 16.30 17.00 civarı iyi gibi :) zaten bağlumdan otobana giriliyo 25 30 dk tutar trafikte olmaz o saatlede canım :) zaten bnde ataparkta e oturduğumuz içn sürekli gidip gelirim bağluma o yüzden sıkıntı yok bnce 17 civarı vs tam uygun :)Kızlar şimdi bişey danışcam, ben eryamanda oturuyorum salonum keçiören baglumda yani bilmeyenler için bi 25 dklık yol. Salon aksam 7de. Gelin alma 16.30 yazdırcaz, erken mi oluyor?
Bizde öyle düşündük bi de mesela 16.30 yazınca herkes o saatte toplanamıyo ki elbet 10-15 dk yı buluyo konvoy olsun cıkalım falan. Bizde de gelin gezdirilir bi de davul zurna gelcek burda oynayacaklar biraz. Önce ataparkta tur atıp öyle bagluma gecicez bir de :) bende makyaj saç falan yapılı cıkcam evden inşallah bozulmaz bakalımmm :))yok canım erken olmaz 16.30 da gelseler zaten senin evden çıkman 17.00. bizde mesela alınca gelini bi gezdirirler ama sizde nasıl bilmyrm :) benmde düğünüm 7 de ama ben evden sabah çıkıcam saçımı yaptırmıcam ağlarm vs die. sabah çıkıcam kuaför dış çekim vs bizim anca saat doluyo. sen foto çektirmiceksen 16.30 17.00 civarı iyi gibi :) zaten bağlumdan otobana giriliyo 25 30 dk tutar trafikte olmaz o saatlede canım :) zaten bnde ataparkta e oturduğumuz içn sürekli gidip gelirim bağluma o yüzden sıkıntı yok bnce 17 civarı vs tam uygun :)
Bizde öyle düşündük bi de mesela 16.30 yazınca herkes o saatte toplanamıyo ki elbet 10-15 dk yı buluyo konvoy olsun cıkalım falan. Bizde de gelin gezdirilir bi de davul zurna gelcek burda oynayacaklar biraz. Önce ataparkta tur atıp öyle bagluma gecicez bir de :) bende makyaj saç falan yapılı cıkcam evden inşallah bozulmaz bakalımmm :))
Bizimde ilk 12-13mayıstı daha sonra öne cektik 7-8 nisan oldu :) Allahım hayırlısıyla göstersin o günleri bize :))anladım canım benim. inşallah bozulur bnde şimdi yaptırıp bi daha git gel olmasın die düşündk bide kuaför çıkışı bizim dış çekim var eve gelmek sorun hiç dönmeyelm die sabah 111 12 de evden çıkıcam. senin daha az kaldı bizden benm şafak 88:)
Bizimde ilk 12-13mayıstı daha sonra öne cektik 7-8 nisan oldu :) Allahım hayırlısıyla göstersin o günleri bize :))
Evet ya bi an önce olsun diyorum eve esyalar girince nasıl olcak cok merak edıyorum :) sabırsızlanmaya başladım :)) bi yandan da eksikleri tamamlıyoruz bakalımmya sorma bizde 7 mayıs diyodukda istediğimiz düğün salonu dolu olunca 1 hafta sonraya kaldı :) amin canımm inşallah gösterir 2 ay var senin 2 aydanda düştü gözün aydın :)
Evet ya bi an önce olsun diyorum eve esyalar girince nasıl olcak cok merak edıyorum :) sabırsızlanmaya başladım :)) bi yandan da eksikleri tamamlıyoruz bakalımm
Evet sizinde az kaldı bi ay sonra kosturmacanuz baslıyor :))bende çok sabırsızm valla hadi tutalım evi falan diyormda yakın vakit olunca bekliyoruzz
Evet sizinde az kaldı bi ay sonra kosturmacanuz baslıyor :))
İnşallah canım hayırlısı olsun, biraz beklemeniz de sizin acınızdan iyi olmus bence :)aynen canım yaklaştı bizimde. bizde ilk etapta kirada oturcaz artık öyle karar aldık bi evimiz var kirada bize ters düşüyo. ev alalım dedik ama ilk aylardan açılırız die düşündük o yüzden kiraya gidelim dedik. bakalım nisanda evi tutucaz bizde işte bi sene öyle idare edicezz nasipse :)
İnşallah canım hayırlısı olsun, biraz beklemeniz de sizin acınızdan iyi olmus bence :)
Bizim hisar mahallesinde ev gittim gördüm :) siz ataparkta nerde otırcaksınız? Nişanlım da orda oturuyo benim şu an bizde bi iki sene sonra ataparka tasınmayı düşünüyoruzaynen atapakta oturcaz zaten. evimiz incirlide çok ters neyse hayırlısı olsun ya nasılsa ev var ekstra alıcaktık oda nasip kısmet ne zaman olursa artık :) sizin ev bağlumun neresinde tam olarak gördün mü :)
nişanlımın evinden biraz ilerde sizin eviniz mezarlık falan var oralarda dolmuş güzergahı zaten karakol falan var :) canım benm kayınvalidem bağlumda oturuyoda ailem ataparkta. ben babamla işe gidip geliyrm yyakın çalışıyrz babamla ondan ötürü kaynanam ataparkta oturun rahat git gel drdi. nişanlımında işine yakın zaten nişanlım minübüs şöförü benim bağlum atapark kuşcağız her yerde çalışıyor yani :) ataparkta ne tarafta oturuyor ki. bn mesela aşık veysel parkına yakın oturuyorum. göbek tarafındada ev tutucam :) bakarsın biz senle komşu oluruz valla ben bağlumdada gidip geliyrm ataparkadaBizim hisar mahallesinde ev gittim gördüm :) siz ataparkta nerde otırcaksınız? Nişanlım da orda oturuyo benim şu an bizde bi iki sene sonra ataparka tasınmayı düşünüyoruz
Benim nişanlımda Atapark takside calısıyo taksici, 1246.sk diye gecıyo ama tam olarak bilemıyorum oraları :) evet evet banada öyle gelıyornişanlımın evinden biraz ilerde sizin eviniz mezarlık falan var oralarda dolmuş güzergahı zaten karakol falan var :) canım benm kayınvalidem bağlumda oturuyoda ailem ataparkta. ben babamla işe gidip geliyrm yyakın çalışıyrz babamla ondan ötürü kaynanam ataparkta oturun rahat git gel drdi. nişanlımında işine yakın zaten nişanlım minübüs şöförü benim bağlum atapark kuşcağız her yerde çalışıyor yani :) ataparkta ne tarafta oturuyor ki. bn mesela aşık veysel parkına yakın oturuyorum. göbek tarafındada ev tutucam :) bakarsın biz senle komşu oluruz valla ben bağlumdada gidip geliyrm ataparkada