- 1 Mart 2017
- 8
- 22
- 35
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.561
Ben burdayımay kimse yokmu yaa sitede
mekan önerisi yapabilirmisiniz nişan için istanbul kartal maltepe civarıBen burdayım
Ben pek öneri yapabilecek biri değilim canım yamekan önerisi yapabilirmisiniz nişan için istanbul kartal maltepe civarı
Allah tamamını erdirsin canım :)Merhaba bizde allah izin verirse ekim gibi düğün düşünüyoruz
amin canım cümlemizin inşallahAllah tamamını erdirsin canım :)
Allah tamamını erdirsin canım :)merhabalarr.. bende katılayım aranıza.
9 eylül 2017de olucak kısmetse düğünüm:)
Ben siemens yada hotpoint almayı planlıyorum :)Kızlar size sorum olacak siz beyaz eşyalarınızı hangi markadan alacağınıza karar verdiniz mi acaba :)
Ben bosch istiyorum ama bakalim insallah istedikleriniz olur :)Ben siemens yada hotpoint almayı planlıyorum :)
inşallahhhBen bosch istiyorum ama bakalim insallah istedikleriniz olur :)
Ben arçelik ile bocsh arasında kararsız kalmıstım daha sonra arçrlikte karar kıldık :) acıkcası ben bu beyaz esya işini telefona benzetiyorum, hangi marka alırsan al şans işi bence :)Kızlar size sorum olacak siz beyaz eşyalarınızı hangi markadan alacağınıza karar verdiniz mi acaba :)
Kesinlikle doğru diyorsunuz ben daha önceki evliliğimde bosch aldım çok kötüydü bulaşık makinesi ne yaptıysak hangi servisi getirdiysek içi çok pis kokuyordu gitmiyordu kokusu :S buzdolabı desen sürekli takır tukur sesler geliyordu bidaha tövbe etmiştim bosch almam diyeBen arçelik ile bocsh arasında kararsız kalmıstım daha sonra arçrlikte karar kıldık :) acıkcası ben bu beyaz esya işini telefona benzetiyorum, hangi marka alırsan al şans işi bence :)
Doğru diyorsunuz bizde gayet memnunuz Bosch dan mesela :) o yüzden Bosch la Simens arasında kararsızım halaBen arçelik ile bocsh arasında kararsız kalmıstım daha sonra arçrlikte karar kıldık :) acıkcası ben bu beyaz esya işini telefona benzetiyorum, hangi marka alırsan al şans işi bence :)
Siemens :)Kızlar size sorum olacak siz beyaz eşyalarınızı hangi markadan alacağınıza karar verdiniz mi acaba :)
Upppss harfin birini unutmuşum :) SiemensSiemens :)
Ben de ilk yanlışlıkla Srmens yazmıştım fark edip düzelttim. Olur öyle şeyler düğüne kadar kimse bizden kusursuz imla beklemesin hıh :)))Upppss harfin birini unutmuşum :) Siemens