-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.481
o şarkıyı cok istiyorum gercekten içimde kalır yoksaa :)Çok güzeldii bence :) gayet oldu yaniherkeste çok beğendi şarkıyı ikinci dans içinde durum leyla çaldı o da güzeldi ama ilk dans için düşünülemez tabii
Canım beğendiysen o olsun. Ya da dediğim gibi 2. Şarkı olarak kullanabilirsino şarkıyı cok istiyorum gercekten içimde kalır yoksaa :)
Evet nişanlımla bi dans provası yapalım bizCanım beğendiysen o olsun. Ya da dediğim gibi 2. Şarkı olarak kullanabilirsin
Yok daha yapmadık biz düğünden 10gün sonra gitcez balayına o arada yaparız diye düşündük :)balayı alışverişinizi yaptınız mı :)
Bizim daha 5 ay var ama ben denk geldkçe alıyorumbalayı alışverişinizi yaptınız mı :)
ben valizi nişan bohçasında almıştım en büyük boy valiz o bize yeter die düşündük :) bende denk geldikçe alıyorum bugün tozludan salaş elbise kapri vs aldımda sezon bi açılsa üst kıyafet almam gerek onu bekliyorum :)Bizim daha 5 ay var ama ben denk geldkçe alıyorumdünde valizlermizi aldık
hım anladım canım bende sezon sonu olduğu için uygun diye tozludan falan bikaç parça bişiler aldım :)Yok daha yapmadık biz düğünden 10gün sonra gitcez balayına o arada yaparız diye düşündük :)
Bizim daha 5 ay var ama ben denk geldkçe alıyorumdünde valizlermizi aldık
İyi yapmıssınız valla iki ay kaldı bizim hatta 57 gün , düğünden sonra da vakit var dıye o zamana attık bakalımm :)) heyecanlı bekleyişler hazırlıklarrr :)))ben valizi nişan bohçasında almıştım en büyük boy valiz o bize yeter die düşündük :) bende denk geldikçe alıyorum bugün tozludan salaş elbise kapri vs aldımda sezon bi açılsa üst kıyafet almam gerek onu bekliyorum :)
belediyenin yönlendirdiği sağlık merkezine gittik ordan aç karnına kan verdik sabah erken gittk. eğer belediye yönlendirirse erken gitmenizi tavsiye eederim sıra oluyor sonraEvlilik için aile sağlıgına kan verirken ac karna mı tok karna mı biliyo musunuz?
İyi yapmıssınız valla iki ay kaldı bizim hatta 57 gün , düğünden sonra da vakit var dıye o zamana attık bakalımm :)) heyecanlı bekleyişler hazırlıklarrr :)))
Evet ya bende cok merak edıyorum inşallah güzel gecer :)) darısı sizlere olsun inşallahhh :)senin dahada az kalmış bizde o günleri görürüz inşallahh düğününü merak ediyorum yeni salonda bağlumda bakalım hayırlısı
aaaWedding 14 mayıs
amin inşallah canımcım haberleşirz bak evlenince unutma buralarııı :)Evet ya bende cok merak edıyorum inşallah güzel gecer :)) darısı sizlere olsun inşallahhh :)
Yok unutur muyum :)) iyi oldu burası bize burdan haberlesmeye devam ederiz daha coook fikir alısverişi yaparızz :))amin inşallah canımcım haberleşirz bak evlenince unutma buralarııı :)
aynen canım evlenince bakarsın hemen bebeişlerimiz olur vs :) konuşuruz terapi gibi geliyo bazen :)Yok unutur muyum :)) iyi oldu burası bize burdan haberlesmeye devam ederiz daha coook fikir alısverişi yaparızz :))
benim kınamda 12 mayısaaabnde 12 mayıs kına 13 mayıs düğün canımmm :)