2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kan vermeye giderken aç veya tok farketmiyor. Belediyenin zaten belli başlı sağlık ocakları oluyor evlilik işlemlerini yapan onlardan birine gidip kan veriyorsun form dolduruyosun. Sonra belediyeye gidip gün alıyorsun sonucu beklemene gerek yok. Biz hemen 1-2 hafta sonraya gün almıştık. Ama tabi bunlar belediyeden belediyeye değişen şeyler

Hayırlı olsun ikinize de kızlar :KK200: kendi soyadınızı alacak mısınız:KK49:

Naber kuzu:KK45:

yok canım kendi soyadımı almıcam eşiminkini alıcam :)
bi kere böyle şaka niyetli söyledim istemem kendi soyadım kalsın diyede nişanlım zaten kabul etmedi. bende çok istekli değilim zaten evleniyoruz sonuçta senin benim kalmıyor ya onun soyadı ha benm soyadım farketmezz :)

Ben almayı düşünmüyorum ama bilemiyorum, alacak mısınız siz?

yok canım kendi soyadımı almıcam eşiminkini alıcam :)
bi kere böyle şaka niyetli söyledim istemem kendi soyadım kalsın diyede nişanlım zaten kabul etmedi. bende çok istekli değilim zaten evleniyoruz sonuçta senin benim kalmıyor ya onun soyadı ha benm soyadım farketmezz :)
Bizim nikahımız oldu zaten kızlar 5 ay fln oldu tayin için erken yaptık biz ben de soyadımı almadım ama bazen alsamıydum keşke diyorum henüz alışabilmiş değilim. Gerçi daha düğün olmadı biraraya gelmedik diye alışamadım galiba yani resmi olarak evliyiz ama düğünümz olmadı daha hala nişnlı gibiyiz o yüzden garipsiyorm galiba

Bizim nikahımız oldu zaten kızlar 5 ay fln oldu tayin için erken yaptık biz ben de soyadımı almadım ama bazen alsamıydum keşke diyorum henüz alışabilmiş değilim. Gerçi daha düğün olmadı biraraya gelmedik diye alışamadım galiba yani resmi olarak evliyiz ama düğünümz olmadı daha hala nişnlı gibiyiz o yüzden garipsiyorm galiba
Evet ondandır bencede, bende cok almaya niyetli değilim onun soyadını almak daha iyi :) insan aynı evin içinde yasasa bile belli bi süre sonra o evlilik psikolojisine giriyo senin su anda öyle düşünmen cok normal zaten, iki aylık evli olan arkadaslarım hala garip gelıyo dıyo yani :KK66:)

X