- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.501
Evet kesinlikle öyle oluyor :))aynen canım evlenince bakarsın hemen bebeişlerimiz olur vs :) konuşuruz terapi gibi geliyo bazen :)
Hemenn dinleyimm2017 düğün müziklerinde sanırım 1 numara yeni çıkmışş :)
Bir önceki cevabım senin içindiEvlilik için aile sağlıgına kan verirken ac karna mı tok karna mı biliyo musunuz?
Tesekkür ederim canım gittik bugün aldık günümüzüü :)) 4nisanda inşallahh :)))Bir önceki cevabım senin içindi
bizimde 14 nisanda aramızda 10 gün var bakkTesekkür ederim canım gittik bugün aldık günümüzüü :)) 4nisanda inşallahh :)))
Evettbizimde 14 nisanda aramızda 10 gün var bakk
sağol canım senindee :) hangi belediyede evleniyosunuzzEvetthayırlı olsun canımm :)
Keçiören belediyesinde siz??Evetthayırlı olsun canımm :)
Kendi mesajıma cevap olarak yazmısımsağol canım senindee :) hangi belediyede evleniyosunuzz
bende keçiören belediyesinde canım fatih nikah salonu :)Keçiören belediyesinde siz??
yok ankarada değilimbende keçiören belediyesinde canım fatih nikah salonu :)
Tesekkür ederim canım gittik bugün aldık günümüzüü :)) 4nisanda inşallahh :)))
Hayırlı olsun ikinize de kızlarbende keçiören belediyesinde canım fatih nikah salonu :)
Naber kuzuyok ankarada değilim
oo iyiyim canım sen nasılsınHayırlı olsun ikinize de kızlarkendi soyadınızı alacak mısınız
Naber kuzu
İyiyim ben deoo iyiyim canım sen nasılsın
Ben almayı düşünmüyorum ama bilemiyorum, alacak mısınız siz?Hayırlı olsun ikinize de kızlarkendi soyadınızı alacak mısınız
Naber kuzu
Hayırlı olsun ikinize de kızlarkendi soyadınızı alacak mısınız
Naber kuzu
Ben almayı düşünmüyorum ama bilemiyorum, alacak mısınız siz?
Bizim nikahımız oldu zaten kızlar 5 ay fln oldu tayin için erken yaptık biz ben de soyadımı almadım ama bazen alsamıydum keşke diyorum henüz alışabilmiş değilim. Gerçi daha düğün olmadı biraraya gelmedik diye alışamadım galiba yani resmi olarak evliyiz ama düğünümz olmadı daha hala nişnlı gibiyiz o yüzden garipsiyorm galibayok canım kendi soyadımı almıcam eşiminkini alıcam :)
bi kere böyle şaka niyetli söyledim istemem kendi soyadım kalsın diyede nişanlım zaten kabul etmedi. bende çok istekli değilim zaten evleniyoruz sonuçta senin benim kalmıyor ya onun soyadı ha benm soyadım farketmezz :)
Evet ondandır bencede, bende cok almaya niyetli değilim onun soyadını almak daha iyi :) insan aynı evin içinde yasasa bile belli bi süre sonra o evlilik psikolojisine giriyo senin su anda öyle düşünmen cok normal zaten, iki aylık evli olan arkadaslarım hala garip gelıyo dıyo yaniBizim nikahımız oldu zaten kızlar 5 ay fln oldu tayin için erken yaptık biz ben de soyadımı almadım ama bazen alsamıydum keşke diyorum henüz alışabilmiş değilim. Gerçi daha düğün olmadı biraraya gelmedik diye alışamadım galiba yani resmi olarak evliyiz ama düğünümz olmadı daha hala nişnlı gibiyiz o yüzden garipsiyorm galiba