- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.541
Benim nişanlımda Atapark takside calısıyo taksici, 1246.sk diye gecıyo ama tam olarak bilemıyorum oraları :) evet evet banada öyle gelıyor
Bencede tanıyolardır birbirlerini atapark evet daha guzel dıyolar nişanlım ve kaynanamda öyle söylüyor işte bizde bi iki sene sonra tasıncaz sanırım :))canım otobüs duraklarına yakın eşinin yeriöğrenirsin zamanla ama bağluma gitceksin gerçi :) bağlumda güzelde atapark bana daha başka geliyo daha canlı geliyo bakalım hayırlsıı ikimizinde şöför demek belkie tanıyolardır birbirini eşler benm nişanlım çoğu şöförü tanıyo taksici falan
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım :)Bencede tanıyolardır birbirlerini atapark evet daha guzel dıyolar nişanlım ve kaynanamda öyle söylüyor işte bizde bi iki sene sonra tasıncaz sanırım :))
Amiin inşallahhh :)) hayırlı olsun sizede Allah tamamına erdirsinnnMartta nişan ağustosto düğün kısmetse çok heyecanlıyım. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın,aldığımız kararlardan pişmanlık duyurmasın hiçbir zaman
Amiin inşallahhh :)) hayırlı olsun sizede Allah tamamına erdirsinnn
Gölbaşı tarafında güzel yerler var bildiğim kadarıyla :) eryamanda oturdugum için orda bildiğim bi vip var gecen sene acıldı :) kızlarr düğün dans ve giriş şarkılarınıza karar verdiniz miiKızlar merhaba, ben de mayıs gelini olmak istiyorum inşallah, ama düğün sağolu bulamadık halenAnkara'da yemekli tavsiye ettiğiniz salonlar var mı?
Ben henüz karar vermedim benim düğünüm Eylül'de ama hiç bir fikrim yok henüz senin hiç bir fikrin var mı mesela şu şarkı olabilir diye ?Gölbaşı tarafında güzel yerler var bildiğim kadarıyla :) eryamanda oturdugum için orda bildiğim bi vip var gecen sene acıldı :) kızlarr düğün dans ve giriş şarkılarınıza karar verdiniz mii
Benim bi ay kaldı ama henüz tam olusamadı fikir :)Ben henüz karar vermedim benim düğünüm Eylül'de ama hiç bir fikrim yok henüz senin hiç bir fikrin var mı mesela şu şarkı olabilir diye ?
Senin az kalmış bence bir an önce karar verin derim ben fıyatlar fazla fırlamadan :) benim düğünüm Eylül'de ama gelinliğim, kına elbisem, bindallım hepsi tamam nişanlımında takım elbisesi hazır :) :)Benim bi ay kaldı ama henüz tam olusamadı fikir :)
Valla bizimde hersey hazır malum yaklastı amaa şarkıları son an ayarlayacak gibiyimSenin az kalmış bence bir an önce karar verin derim ben fıyatlar fazla fırlamadan :) benim düğünüm Eylül'de ama gelinliğim, kına elbisem, bindallım hepsi tamam nişanlımında takım elbisesi hazır :) :)
Şarkıları belirlediğinde burda da paylaşırsan sevinirim :)Valla bizimde hersey hazır malum yaklastı amaa şarkıları son an ayarlayacak gibiyim
Tabiki :))Şarkıları belirlediğinde burda da paylaşırsan sevinirim :)
Ne gibi endişelerin var canım ?Evlilik her genç kızın hayali olduğu gibi benimde hayalim ama endişelerim var.