2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Benim nişanlımda Atapark takside calısıyo taksici, 1246.sk diye gecıyo ama tam olarak bilemıyorum oraları :) evet evet banada öyle gelıyor

canım otobüs duraklarına yakın eşinin yeri öğrenirsin zamanla ama bağluma gitceksin gerçi :) bağlumda güzelde atapark bana daha başka geliyo daha canlı geliyo bakalım hayırlsıı ikimizinde şöför demek belkie tanıyolardır birbirini eşler benm nişanlım çoğu şöförü tanıyo taksici falan

Bencede tanıyolardır birbirlerini atapark evet daha guzel dıyolar nişanlım ve kaynanamda öyle söylüyor işte bizde bi iki sene sonra tasıncaz sanırım :))

Martta nişan ağustosto düğün kısmetse çok heyecanlıyım. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın,aldığımız kararlardan pişmanlık duyurmasın hiçbir zaman

Kızlar merhaba, ben de mayıs gelini olmak istiyorum inşallah, ama düğün sağolu bulamadık halen Ankara'da yemekli tavsiye ettiğiniz salonlar var mı?

Kızlar merhaba, ben de mayıs gelini olmak istiyorum inşallah, ama düğün sağolu bulamadık halen Ankara'da yemekli tavsiye ettiğiniz salonlar var mı?
Gölbaşı tarafında güzel yerler var bildiğim kadarıyla :) eryamanda oturdugum için orda bildiğim bi vip var gecen sene acıldı :) kızlarr düğün dans ve giriş şarkılarınıza karar verdiniz mii

Gölbaşı tarafında güzel yerler var bildiğim kadarıyla :) eryamanda oturdugum için orda bildiğim bi vip var gecen sene acıldı :) kızlarr düğün dans ve giriş şarkılarınıza karar verdiniz mii
Ben henüz karar vermedim benim düğünüm Eylül'de ama hiç bir fikrim yok henüz senin hiç bir fikrin var mı mesela şu şarkı olabilir diye ?

Valla bizimde hersey hazır malum yaklastı amaa şarkıları son an ayarlayacak gibiyim

Evlilik her genç kızın hayali olduğu gibi benimde hayalim ama endişelerim var.

Kızlar merhaba sizden mekan önerileri almak istiyorum. Ben istanbul kartalda oturuyorum haziranda nişanım olacak bana mekan önerileri lazım yemeksiz olacak bide uygun olursa çokda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…