2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kızlar benim koltklarım krem kırmızı ben de halıyı açık renk sade bişey istiyorum kırmızı fon olabilir die düşünüyorum bakalm artık buarada 23 -28 arası çok ideal evlilik için bence

Kızlar benim koltklarım krem kırmızı ben de halıyı açık renk sade bişey istiyorum kırmızı fon olabilir die düşünüyorum bakalm artık buarada 23 -28 arası çok ideal evlilik için bence
Aaa aynısı :) benimde koltuklarım krem kırmızı ben de bayadır halı bakıyorum.bir türlü bulamadım

benmde koltuklarım sedef kahvesi ve sefer kremi olcak seçtimde akraba yapıcak daha var die yaptırmadık. bende krem halı olsun istiyorum kahvesi çok az olsun yada kenarlarında böyle kahve oymaları vs olsun istiyorum. daha aydınlık gösterir hem.
perdeyide öyle krem alt ton olsun aralara kahveler olsun istyrm bakalım hayalim öyle :)

Ütopia diye bir model var.onun bejini baksana :)

Aaa aynısı :) benimde koltuklarım krem kırmızı ben de bayadır halı bakıyorum.bir türlü bulamadım
Ben hiç bakmadım daha buluruz inşallah ya :)
Bir de yemek odanın tonu nasıl ?
Yemek odam krem ve açık kahve tonlarında alfemonun retro modeli bakabilirsin netten
Evet öyle çok şık durur hem de ferah gösterir bence de

Bence otuz ve sonrası öncesi erken ben 27 de evlendim ama erken oldu

Bence otuz ve sonrası öncesi erken ben 27 de evlendim ama erken oldu
Tabiki tercih meselesi ama 30 dan sonrası bence çok geç. 30 u geçince özellikle bayanlarda çevre baskısı piskolojk baskılar başlıyor. Ve şöyle bişeyde var aday azalıyor kriter çoğalıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin tabi

Ya kızlar düğünde dans şarkısı ne düşünüyosunuz? 'Ferhat Göçer&Kürşat Başar- Sana söz verdim' siZce dans sarkısı için uygun olur mu?

Ya kızlar düğünde dans şarkısı ne düşünüyosunuz? 'Ferhat Göçer&Kürşat Başar- Sana söz verdim' siZce dans sarkısı için uygun olur mu?
canım canlı müzik biraz hareketli dans etmek istiyosanız uygun ama ağır bişey olcaksa bu uymayabilir. bende arıyorum valla :) bu giriş müziği olabilir diye düşünüyorum :) biraz eski olcak ama rafet el roman seni seviyorum olablr. sezen aksu seyrlik değil ömürlük olsun. rafet el roman ömrümün sahibi bunlara göz atıyorum bende :)

Sefarad seni çok sevdiğimi de karar kıldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…