- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 36
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.461
Yaş kaç kaç yaşında evleniyorsunuz erken evlenmeyinnnnndüğün ne zaman eğer temmuz falansa erkende normalde 3 4 ay öncesinden ayarlamak normalmiş.bizmde 4 ay var oyüzden anca canım işte hallederiz die düşündk
24 yasindayim canim bn daha erken die düşünmüyodum nasip kısmet oldu işte 24 te evlenmş olcam anca tam yaşımYaş kaç kaç yaşında evleniyorsunuz erken evlenmeyinnnnn
Aaa aynısı :) benimde koltuklarım krem kırmızı ben de bayadır halı bakıyorum.bir türlü bulamadımKızlar benim koltklarım krem kırmızı ben de halıyı açık renk sade bişey istiyorum kırmızı fon olabilir die düşünüyorum bakalm artıkbuarada 23 -28 arası çok ideal evlilik için bence
Bir de yemek odanın tonu nasıl ?Kızlar benim koltklarım krem kırmızı ben de halıyı açık renk sade bişey istiyorum kırmızı fon olabilir die düşünüyorum bakalm artıkbuarada 23 -28 arası çok ideal evlilik için bence
Kızlar benim koltklarım krem kırmızı ben de halıyı açık renk sade bişey istiyorum kırmızı fon olabilir die düşünüyorum bakalm artıkbuarada 23 -28 arası çok ideal evlilik için bence
Ütopia diye bir model var.onun bejini baksana :)benmde koltuklarım sedef kahvesi ve sefer kremi olcak seçtimde akraba yapıcak daha var die yaptırmadık. bende krem halı olsun istiyorum kahvesi çok az olsun yada kenarlarında böyle kahve oymaları vs olsun istiyorum. daha aydınlık gösterir hem.
perdeyide öyle krem alt ton olsun aralara kahveler olsun istyrm bakalım hayalim öyle :)
aynen canım şimdi baktım tamda bu tarz bişey istiyrm bakalım nasipse. ay baktıkça heycanım artıyor :)Ütopia diye bir model var.onun bejini baksana :)
Ben hiç bakmadım daha buluruz inşallah ya :)Aaa aynısı :) benimde koltuklarım krem kırmızı ben de bayadır halı bakıyorum.bir türlü bulamadım
Yemek odam krem ve açık kahve tonlarındaBir de yemek odanın tonu nasıl ?
Evet öyle çok şık durur hem de ferah gösterir bence debenmde koltuklarım sedef kahvesi ve sefer kremi olcak seçtimde akraba yapıcak daha var die yaptırmadık. bende krem halı olsun istiyorum kahvesi çok az olsun yada kenarlarında böyle kahve oymaları vs olsun istiyorum. daha aydınlık gösterir hem.
perdeyide öyle krem alt ton olsun aralara kahveler olsun istyrm bakalım hayalim öyle :)
Bence otuz ve sonrası öncesi erken ben 27 de evlendim ama erken olduKızlar benim koltklarım krem kırmızı ben de halıyı açık renk sade bişey istiyorum kırmızı fon olabilir die düşünüyorum bakalm artıkbuarada 23 -28 arası çok ideal evlilik için bence
Tabiki tercih meselesi ama 30 dan sonrası bence çok geç. 30 u geçince özellikle bayanlarda çevre baskısı piskolojk baskılar başlıyor. Ve şöyle bişeyde var aday azalıyor kriter çoğalıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin tabiBence otuz ve sonrası öncesi erken ben 27 de evlendim ama erken oldu
canım canlı müzik biraz hareketli dans etmek istiyosanız uygun ama ağır bişey olcaksa bu uymayabilir. bende arıyorum valla :) bu giriş müziği olabilir diye düşünüyorum :) biraz eski olcak ama rafet el roman seni seviyorum olablr. sezen aksu seyrlik değil ömürlük olsun. rafet el roman ömrümün sahibi bunlara göz atıyorum bende :)Ya kızlar düğünde dans şarkısı ne düşünüyosunuz? 'Ferhat Göçer&Kürşat Başar- Sana söz verdim' siZce dans sarkısı için uygun olur mu?
Sefarad seni çok sevdiğimi de karar kıldım bencanım canlı müzik biraz hareketli dans etmek istiyosanız uygun ama ağır bişey olcaksa bu uymayabilir. bende arıyorum valla :) bu giriş müziği olabilir diye düşünüyorum :) biraz eski olcak ama rafet el roman seni seviyorum olablr. sezen aksu seyrlik değil ömürlük olsun. rafet el roman ömrümün sahibi bunlara göz atıyorum bende :)
Sefarad seni çok sevdiğimi de karar kıldım ben
BU şarkıyı biz nişanda kullanmıştık :)Ya kızlar düğünde dans şarkısı ne düşünüyosunuz? 'Ferhat Göçer&Kürşat Başar- Sana söz verdim' siZce dans sarkısı için uygun olur mu?
Dans ederken nasıl oldu bu sarkı?BU şarkıyı biz nişanda kullanmıştık :)
Nilüfer taa uzak yollardan hoşuma gidiyor benimde
Yani söz verdim olanDans ederken nasıl oldu bu sarkı?
Çok güzeldii bence :) gayet oldu yaniDans ederken nasıl oldu bu sarkı?