- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.441
rubi cidden çok güzel bir otel. nişanlımın yazlığı orda olmasaydı kesinlkle orayı terch ederdik..Biz rubi platinum resort hotel e rezervasyon yaptırdık, Mayısta gideceğiz inşallah. Antalyada, otelin bazı odaları havuza acılıyor. Otelin ortak havuzunun haricinde. Bize cok cazip geldi bu odalar. Kendi halimizde oluruz diye, Bi kac arkadasım oraya gitti herseyiylr cok memnun kalmıslar :)
bence de kışın bile çok güzel altarnatifler varmerhaba temmuz ayındakii cidden tatil oluyor düğünden 4 ay sonra balayı olmuyor ki. mesela bizim düşündüğümüz turlar düğünden 1 hafta sonra çıkışlı onu bile istemiyorum evimde bi hafta geçrdikkten sonra gideceğim şey tatil olur mantığındyım. tabi herkese göre değiişiri. bende nisan gelini olacağım inşallah
sana önerim bolu-abant veya istanbul-ağva olabilir.çok romantik güzel şömineli jakuzzili odalar var bence kış-bahar balayı için ideal booking ten felan bir araştr istersen. kaplıcayı bırak yaşlnnca gidersin ya gerçekten çok sıkıcı
Kızlar nikah ücretlerinde her belediyenin fiyatları farklı oluyormuş diye duydum. Bursa Nilüfer de nikah kıyacak olan var mı ? Biz düğünde kıymak istiyoruz farklı mı oluyor düğünde olduğunda
antalya & kemer'de crystal deluxe resort & spa buzde balayinda gittuk hergun bir eglencesi ve super bi yerkızlar mrb. mayıs 13 te düğünüm var. benim sorum balayı. daha öncesinde tatil kltürü olan biri degilim. ve hiç bir oteli bilmiyorum. bursa yaşıyorum. balayı tatili için oneribileceginiz oteller var mı???
İnsallah cok mutlu olursunuz canim :))biz nişanlımla ikimiz 1700 tlye erken rezervasyonda marmariste 5 yıldızlı bi otel ayarladık casa de maris hem balayı için sakin güzel bi ortamı var yurtdışı için daha pahalıya gelirdi kıştan yaptırmak daha iyi oluyor rezervasyonu hatta şuan ödüyoruz bitti sayılır bakalım beğenicek miyiz inşallah güzel olur :)
inşallah :)İnsallah cok mutlu olursunuz canim :))
Canım ben nişanlımı 10 seneyi geçkindir tanıyorum 4 yıldırda beraberiz onunla olmak isteği korkudan ağır basıyor benim için :)Evlilik korkusu olan da var mı? Her şey güllük gülistanlık mı yani?
Yok canm benm düğnm temmuzda daha o işlere girşmedik hiçKızlar evinin perde ve halılarını aldınız mı?
Benim iki ay kaldı haliyle aldık hepsini, perdeyi keçiörende bi perdeci vardı orda diktiriyoruz, halıları da ist yolunda halı fuarından aldık çok cesit var diye :)Kızlar evinin perde ve halılarını aldınız mı?
Tahmini ne kadar mal oldu ? Bir de heryerde o kadar aynı halılar var ki bir türlü beğenemiyorumBenim iki ay kaldı haliyle aldık hepsini, perdeyi keçiörende bi perdeci vardı orda diktiriyoruz, halıları da ist yolunda halı fuarından aldık çok cesit var diye :)
Perde salon oturma odası yatak odası 1200 civarı, halılar da mutfak salon koridor yatak odası 1000 liraya yakın tuttu canımTahmini ne kadar mal oldu ? Bir de heryerde o kadar aynı halılar var ki bir türlü beğenemiyorum
ev tutulmadan almadım. mesela yatak odası halımı babannem eskiden almış mavi merinosun koyun yününden harika bi halı ama benim yatak odam pembe olcak o yüzden uymuyo o boşta aldı onu koridora düşünüyrm bi yandan kıyamıyorum. ben oturma odama kahve krem alıcam die eskiden nişanlanmadan öyle düşünüp halı almıştm kahve krem. şimdi salonum kahve krem die fikrim değişti oturma odasını mavi yada mürdüm yapcam o halı 4 m2 olduğu için salona olmuyor oda boşta kaldı. bildiğin boşa masraf oldu önceden alınanlar. o yüzden ev tutulmadan sana tavsiyem alma belkide halıyı alabilirsin mobilya aldıysan ama perde alma uymaz camına vs :)Kızlar evinin perde ve halılarını aldınız mı?
Evlilik korkusu olan da var mı? Her şey güllük gülistanlık mı yani?
Oturma odasını almadım daha.halılar her yerde o kadar aynı ki bi türlü beğenemiyorum.ev tutulmadan almadım. mesela yatak odası halımı babannem eskiden almış mavi merinosun koyun yününden harika bi halı ama benim yatak odam pembe olcak o yüzden uymuyo o boşta aldı onu koridora düşünüyrm bi yandan kıyamıyorum. ben oturma odama kahve krem alıcam die eskiden nişanlanmadan öyle düşünüp halı almıştm kahve krem. şimdi salonum kahve krem die fikrim değişti oturma odasını mavi yada mürdüm yapcam o halı 4 m2 olduğu için salona olmuyor oda boşta kaldı. bildiğin boşa masraf oldu önceden alınanlar. o yüzden ev tutulmadan sana tavsiyem alma belkide halıyı alabilirsin mobilya aldıysan ama perde alma uymaz camına vs :)
Oturma odasını almadım daha.halılar her yerde o kadar aynı ki bi türlü beğenemiyorum.