- 3 Ağustos 2016
- 55
- 29
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.281
Çünkü ne kadar cazgır olursan o kadar el üstünde tutuluyorsun, ne kadar anlayışlı olursan o kadar nankörleşiyorlar.Kizlar tskler yorumlariniz icin ama inanin benim esyada gozum yok. Alinmasi gerekli olan seylerin en uygununu almaya calisiyorum oda olmuyor
Bir kiz icin en onemli sey gelinliktir bana gorumcemin gelinligini giymeyi bile teklif ettiler ben ne yapayim ?
Bu arada memurum ben kendim yapayim diyecegim ona da nisanlim izin vermiyor ki zaten herseyi yine ortak yapacagiz
Balayina da gitmeyecegiz benim icimi huzurlu tutsun yeter dedim ama oda yok
ben bunlara sesimi cikardigimda da memnuniyetsiz oluyorum ne yapacagimi sasirdim
Merhaba hoşgeldin.. nasıl gidiyor hazırlıklarınbende 3 haziran 2017 geliniyim kizlar zaman cok cabuk geciyor
evlilik telasi sevinci yavas yavas bir huzne donusmeye basladi bende, ailemi birakip gitmek bilmiyorum eskiden aklimin ucundan gecmeyen dusuncelerim oluyor, sevdigim adama kavusmanin mutlulugu ve ailemden ayrilmanin huznu ikisi 50/50 :)
MerhabaSelam kızlar
Merhaba hoşgeldin.. nasıl gidiyor hazırlıkların
Benimde 1 temmuz düğünümm.. 3 haziran ramazana gelmiyor mu
Arkadaşlar selam. Ben de inşallah Ağustosta gelin olup gidicem :) nikah tarihini en erken ne zaman alabiliyoruz. Yani şu an istesek alabilir miyiz. Bilen yazarsa sevinirim sevgiler
Çok teşekkürler. Hepimiz mutlu olalım inşallah. Ben de okuduğum yazılardan dediğinizi çıkarmıştım, emin olmak için sordum. Nikah dairesine de soracağım bakalım :) teşekkürler.Öncelikle hayırlısı olsunBettyRuble Allah mutlu mesut etsin
Nikah için topladığınız belgelerin geçerlilik süresi 6 ay, bu yüzden örneğin 20 Ağustos evlilik tarihiniz diyelim 20 Şubat en erken alabilirsiniz diye tahmin ediyorum
Aynı gün nikahlanacaksanız diye hesap ederek...
bende belediye sitesinden bakmıştım 6 ay die bi ibare görmediğimden istediğimiz zaman alabiliriz diye düşündüm yanlış biliyorum sanırım :)Öncelikle hayırlısı olsunBettyRuble Allah mutlu mesut etsin
Nikah için topladığınız belgelerin geçerlilik süresi 6 ay, bu yüzden örneğin 20 Ağustos evlilik tarihiniz diyelim 20 Şubat en erken alabilirsiniz diye tahmin ediyorum
Aynı gün nikahlanacaksanız diye hesap ederek...
nikah tarihini en erken 6 ay önceden alabiliyorsunuz. belgelerin geçerlilik süresi 6 ayArkadaşlar selam. Ben de inşallah Ağustosta gelin olup gidicem :) nikah tarihini en erken ne zaman alabiliyoruz. Yani şu an istesek alabilir miyiz. Bilen yazarsa sevinirim sevgiler
ben de ankaradayım.nikahı istediğin zaman gidip alabilirsin bizde mesela ankaradayız mayısta düğünümüz var nisan gibi nikah düşünüyoruz ocak sonu gidip alıcaz tarihi yer bulunur sanırım :)
ben de ankaradayım.
Ben de gölbaşındaym düğün salonu kına salonu fln tuttunuz mu nereleri tuttunuz ? Hazırlıkların nasıl gidiyorhım öylemi :) neresindesiniz ben keçiörendeyim
Ben de gölbaşındaym düğün salonu kına salonu fln tuttunuz mu nereleri tuttunuz ? Hazırlıkların nasıl gidiyor
biz de salonları tuttuk. benim çeyizim tamam mobilyalarımızı da aldık. mayıs gibi ev tutup eksikleri hallederiz muhtemelen. temmuzda bizim düğünümüzkınam iki aile beraber olcak nişanlımın evlerinin önünde :) düğünde salonu tuttuk falan hepsi hazır. çeyizle uğraşıyorum genel itibari ile herşeyi aldım işte yışbaşından sonra evdir eşyadır anca yeter sanırım :) siz neler yaptınız
biz de salonları tuttuk. benim çeyizim tamam mobilyalarımızı da aldık. mayıs gibi ev tutup eksikleri hallederiz muhtemelen. temmuzda bizim düğünümüz