2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

bende 3 haziran 2017 geliniyim kizlar zaman cok cabuk geciyor
evlilik telasi sevinci yavas yavas bir huzne donusmeye basladi bende, ailemi birakip gitmek bilmiyorum eskiden aklimin ucundan gecmeyen dusuncelerim oluyor, sevdigim adama kavusmanin mutlulugu ve ailemden ayrilmanin huznu ikisi 50/50 :)

Çünkü ne kadar cazgır olursan o kadar el üstünde tutuluyorsun, ne kadar anlayışlı olursan o kadar nankörleşiyorlar.

Çözümünü bulursan mutlaka yaz!

Merhaba hoşgeldin.. nasıl gidiyor hazırlıkların
Benimde 1 temmuz düğünümm.. 3 haziran ramazana gelmiyor mu ?
Merhaba

Merhaba hoşgeldin.. nasıl gidiyor hazırlıkların
Benimde 1 temmuz düğünümm.. 3 haziran ramazana gelmiyor mu

Merhabaa hosbulduk

yani salon fotografci muzisyen falan hazir, ceyiz alisverislerim devam ediyor
nikah 1 ay onceden kiyilacak sadece dugun toreni Ramazana denk geliyor
bu arada Hollandada yasiyorum

Arkadaşlar selam. Ben de inşallah Ağustosta gelin olup gidicem :) nikah tarihini en erken ne zaman alabiliyoruz. Yani şu an istesek alabilir miyiz. Bilen yazarsa sevinirim sevgiler

Arkadaşlar selam. Ben de inşallah Ağustosta gelin olup gidicem :) nikah tarihini en erken ne zaman alabiliyoruz. Yani şu an istesek alabilir miyiz. Bilen yazarsa sevinirim sevgiler

nikahı istediğin zaman gidip alabilirsin bizde mesela ankaradayız mayısta düğünümüz var nisan gibi nikah düşünüyoruz ocak sonu gidip alıcaz tarihi yer bulunur sanırım :)

Öncelikle hayırlısı olsun BettyRuble Allah mutlu mesut etsin

Nikah için topladığınız belgelerin geçerlilik süresi 6 ay, bu yüzden örneğin 20 Ağustos evlilik tarihiniz diyelim 20 Şubat en erken alabilirsiniz diye tahmin ediyorum

Aynı gün nikahlanacaksanız diye hesap ederek...

Çok teşekkürler. Hepimiz mutlu olalım inşallah. Ben de okuduğum yazılardan dediğinizi çıkarmıştım, emin olmak için sordum. Nikah dairesine de soracağım bakalım :) teşekkürler.

bende belediye sitesinden bakmıştım 6 ay die bi ibare görmediğimden istediğimiz zaman alabiliriz diye düşündüm yanlış biliyorum sanırım :)

Ben de gölbaşındaym düğün salonu kına salonu fln tuttunuz mu nereleri tuttunuz ? Hazırlıkların nasıl gidiyor

kınam iki aile beraber olcak nişanlımın evlerinin önünde :) düğünde salonu tuttuk falan hepsi hazır. çeyizle uğraşıyorum genel itibari ile herşeyi aldım işte yışbaşından sonra evdir eşyadır anca yeter sanırım :) siz neler yaptınız

biz de salonları tuttuk. benim çeyizim tamam mobilyalarımızı da aldık. mayıs gibi ev tutup eksikleri hallederiz muhtemelen. temmuzda bizim düğünümüz

biz de salonları tuttuk. benim çeyizim tamam mobilyalarımızı da aldık. mayıs gibi ev tutup eksikleri hallederiz muhtemelen. temmuzda bizim düğünümüz

bizim mayısta ama daha mobilya almadık :) ev alma durumu ile uğraşıyoruz bakalım şekil alcak biraz zaman sonra :) çok heycanlıyım valla inşallah herşey güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…