- 1 Temmuz 2013
- 5
- 1
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.301
Merhaba Herkese,
Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem nişanda takılan butun bilezikler kolunda olsun dedi dugune gelirken?Düğüne kolu bos gıdılmez mı?
inşallah canım. bzm temmuzun başı ramazandan hemen sonra o yüzden bzmde mayısta her şeyi bitirmemiz lazımki ramazanda uğraşmayalım bu şeylerlebizim mayısta ama daha mobilya almadık :) ev alma durumu ile uğraşıyoruz bakalım şekil alcak biraz zaman sonra :) çok heycanlıyım valla inşallah herşey güzel geçer
inşallah canım. bzm temmuzun başı ramazandan hemen sonra o yüzden bzmde mayısta her şeyi bitirmemiz lazımki ramazanda uğraşmayalım bu şeylerle
Benim sözde nişanda hep ayrı takıldı.Düğünde de ayrı takılacak. O yüzden olanları tak gel diyorlar ama bizde öyle bi adet yok bi de sacma gelıyor güzelce nası anlatabilirimkınada kolunda olurda düğünde olmaz düğünde kayınvaliden yeniden takıcak benmde mayısta olcak bizde böyle yani,bnm sözümdede bilezik takmışlardı nişanda çıkardım verdm yeniden taktılar
Benim sözde nişanda hep ayrı takıldı.Düğünde de ayrı takılacak. O yüzden olanları tak gel diyorlar ama bizde öyle bi adet yok bi de sacma gelıyor güzelce nası anlatabilirim
Biz yazı bekledik bazı sebeplerden dolayı ama mayısta çok güzel bi tarih :)iyi düiünmüşsünüz,bizimde bnm tarafım ramazan sonu olsun dedide erkek tarafı istemedi bizde iyi anlaşıyrz beklemenin anlamı yok die mayıs oldu şimdide işte telaşe üstüne telaşe çok tuhaf bi his bi yandan üzülyrm evden ayrılcam die bi yandanda şu günler geçsede kavuşşak diyorum zor işler beklemek bazen zorluyor hakkaten :)
Yani o da elin kolun boş olmasın istyor heralde heves ediyor ama sen de istemiyorsan güzelce söyle bakalımBenim sözde nişanda hep ayrı takıldı.Düğünde de ayrı takılacak. O yüzden olanları tak gel diyorlar ama bizde öyle bi adet yok bi de sacma gelıyor güzelce nası anlatabilirim
Ben 3 tane normal nevresim takımı 1 tane de ilk zamanlar kullanmak için yatak örtülü bi set aldım. 3 tane de daha şimdiden nevresim takımı hediye geldi. Pike takımı 2 tane aldım 2 tane de annem almış önceden. Galiba 3 er tane yeterli olur çnkü bunlar sürekli hediye de geliyorKızlar kac nevresim takımı pike takımı aldınız ?
Hepimizin süper düğünleri olsun inşHerkese mutlu huzurlu bir yıl dilerimbu sene bizim senemiz olsun
Kafam karısı acıkcası.uyku seti lazım mı dört mevsim set ne demek.gereksiz birşey de almak istemiyorumBen 3 tane normal nevresim takımı 1 tane de ilk zamanlar kullanmak için yatak örtülü bi set aldım. 3 tane de daha şimdiden nevresim takımı hediye geldi. Pike takımı 2 tane aldım 2 tane de annem almış önceden. Galiba 3 er tane yeterli olur çnkü bunlar sürekli hediye de geliyor
valla bnm 2 çift 1 tekti 1 pike takımı vardı tek olanı anneme vermiştim yenisini alcaktım kaynanamda tam 10 tane nevresim 2 pike varmış bohçada 2 sini getirdi bide pike getirdi bide annenesi mevresim getirdi ayrıca 4 daha alıcam kaynanamdan :) derken nevresim pikeye ihtiyaç kalmadı. kayınvalidem kız evlendiriyo gibi çeyiz yapmış o tarz şeylerim fazlasıyla var paslaşıyoruz olanı olmayanı ona göre alıyorum bende :)Kızlar kac nevresim takımı pike takımı aldınız ?
Kafam karısı acıkcası.uyku seti lazım mı dört mevsim set ne demek.gereksiz birşey de almak istemiyorum
Benimki düğün de hayırlısıyla inşallah 20 ocakta başlayacak 20 ocak akşam damadın evinin önünde
21 ocak salonda kına
22 ocak erkek evinin önünde gündüz düğün 3 gün hayırlısıyla inşallah böyle olacak