Ben ilgimi çeken muhabbeti görünce şöyle ortasından bir dalayım dedim, verdiğim rahatsızlık için özür dilerim şimdiden
Benim oturma grubum kiremit rengi ve gri, tv sehpam da kahverengi, hiç de kötü durmadı. Koltukların ayakları da kahverengi tabi onun da etkisi var. Hatta orta sehpam ve zigonlarım da koyu yeşil
Ama hepsi bir arada uyumlu duruyor, benim herşeye kulp bulan teyzem bile beğendi yani öyle diyeyim
Nacizane ufak bir iki bişey diyeceğim sana, haddimi aşarsam kusura bakma. Topikte beni tanıyan kızlar vardır, 1,5 aylık evliyim henüz, geçtiğiniz yollardan geçtim yani. Anlayabiliyorum senin yaşadıklarını, çok can sıkıcı şeyler. Şükür ki ben bu sorunları yaşamadım da herkesin farklı sorunları oluyor mutlaka.
Öncelikle çalışıyor musun bilmiyorum da eğer çalışıyorsan ve eve alınacak bir ihtiyaç varsa nişanlına ya da onun ailesine alabilir miyim diye sorma hiçbişey için, bu lazım ve ben alacağım de al. Benim orta sehpam ve zigonlarım 800 liraydı, biliyorum nişanlıma söylesem o dönemde istemeyecekti, sormadım aldım, evlendikten sonra öğrendi fiyatını. Herşeyin teyidini almak zorunda değilsiniz. vestiyer dediğin internette ben beğenmiştim bi tane, hatta sonradan iptal ettirdim özel yaptırmaya karar verince, 100 liraydı. Sen ya da ailen bile alabilir bunu. Zigon da keza aynı şekilde, he illa almam diyorsa bırak bir kere misafir gelsin döksünler ortalığa çayları o zaman mecbur alır, bunun için kendini yalvarma moduna sokma.
Evlilik süreci stresli bir süreç, özellikle erkekler maddi yükü de bitek kendileri yaşayacak gibi düşünüp iki kat stres yapıyorlar ama karşılarında ezilmek de çözüm değil. Dik dur, ortak yol bulun, hep onun dediği olmasın. He herşeye rağmen illede ben diyorsa zaten bu evlilikten emin misin değil misin onu düşünmen lazım, koltuktan daha önemli problemlerin de olabilir yani şuan. Ya da bırak ailen girsin devreye, hopp noluyor diye onlar sorsun, ama lütfen ezilme, yalvarma. E ev ikinizin evi olacak, hele ki aile maddi bir yardımda da bulunmayacaksa senin zevkine karışamazlar. Karıştıkları ve nişanlının da senin yanında olmadığı takdirde o zaman da nişanlın çok doğru bir insandır diyemeyeceğim malesef.