2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kim istemez ki 10.000 e dugun yapmayi yada kir dugunu yapmayi her kizin hayalidir biliyosunuz ama bazen boyle olmasi gerekiyor

Icimde kalacak ama yapacak bisi yok Allah huzurlu yuva versin ins

Kim istemez ki 10.000 e dugun yapmayi yada kir dugunu yapmayi her kizin hayalidir biliyosunuz ama bazen boyle olmasi gerekiyor

canım içinde kalmasn bence. uyguna tutmuşsunuz ne güzel. bzm aldığımız en düşük fiyat 6 bindi.. düşün yani. bizde daha güzelleri olsn isteriz ama imkan meselesi. bi araba parası dökmeye de gerek yok

Bizim salonda cok uyguna geldi... Kışın tutulup yaz gelmeden yapılacağı için bilmiyorum kizlar herkes çok guzel dugunler yapmak ister ama imkanlari dugun icin zorlamak istemedim

En iyisini yapmışsınız hele ki şehir dışından gelecek misafir oranı düşükse hiç düşünmeyin bile.

Emin olun haftaici aksam yada haftasonu gunduz oldugu zaman daha da uygun oluyor nisanlimdan dolayi aksam olmak zorundaydi.Dugun salonu tutmaktan daha uyguna geliyor

HAYIR senn dediğn gibi full hd kamera kaydı ve fotoğraf ücreti fotoğrafçıya 1000 tl düğün salonu zorunlu kılıyor fotoğrafçıyıda seçemiyorum. dış çekime de ayrı para vereceğiz yaklaşık o da 1000 tl yi buluyır

Aaa ne saçmaymış extra ücretli olması.. bizim paketimizin içinde vardı o..

30 nisana tuttuk İstanbulda yım 6500 tl en uygun fiyat yine de pahalı gibi bende isterdim yemekli yada kokteyl tarzı ama 16000 dediler :) bir araba alırım o paraya :)

Ne güzel bir topikmiş, yeni keşfediyorum. Bende sözlümle yeni başladım hazırlıklara sayılır, türkiyede ki salon fiyatlarını görünce çok şaşırdım. Ben hollanda da yaşıyorum ve burda fiyatlar çok uçuk kaçık..

30 nisana tuttuk İstanbulda yım 6500 tl en uygun fiyat yine de pahalı gibi bende isterdim yemekli yada kokteyl tarzı ama 16000 dediler :) bir araba alırım o paraya :)
evet istanbul için baya uygun gerçekten.. :)
hadi yaa bize de bunlar pahalı geliyor demek orası daha yüksek

Kızlar hiç tekne düğününe katılan oldu mu? tavsiye ediyor musunuz o şekilde düğün yapmayı?

Bizim aile dostumuzun dugunu olacakti teknede bu yaz, şanssizlik iste tam darbe'ye denk gelince butun tekne seferleri iptal edildi ve dolayisiyla dugunde iptal edildi. Turkiye de ne zaman ne olacağı belli degil, teknede dugun biraz riskli

Bence değil zigon belki olabilir bunlardan ama vestiyer ve orta sehpa lazım bence

Gelen misafirler caylarini kucaklarinda tutacak , paltolarini koltuklarin ustune koyacagim malesef alinmiyacak bu dedilerim

Tv unitesini gectim yemek odasi takimina da gereksiz dedi nisanlim sadece masa alacaktik zar zor tartisarak yemek odasi takimini kabul ettirdim Butun hersey kursagimda kaldi
Salon takiminin rengini bicimini bile o begendi... Toz pembe takimlara baktim onda da kv pembe takim mi olurmus dedi.. Her magazada takim begendim hatta krem duz renkler begendim o da sorun oldu once nisanlimin begenmesi istendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…