- 26 Ağustos 2007
- 3.895
- 4.105
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.241
canım içinde kalmasn bence. uyguna tutmuşsunuz ne güzel. bzm aldığımız en düşük fiyat 6 bindi.. düşün yani. bizde daha güzelleri olsn isteriz ama imkan meselesi. bi araba parası dökmeye de gerek yokKim istemez ki 10.000 e dugun yapmayi yada kir dugunu yapmayi her kizin hayalidir biliyosunuz ama bazen boyle olmasi gerekiyor
Icimde kalacak ama yapacak bisi yok Allah huzurlu yuva versin ins
Temmuz ayinda:))Hayırlı olsun :) ne zaman peki evet yemekli olarak 400 kişi baya uygun
8 temmuz:)))kaçı pekiii. benmde 1 temmuz
Bizim salonda cok uyguna geldi... Kışın tutulup yaz gelmeden yapılacağı için bilmiyorum kizlar herkes çok guzel dugunler yapmak ister ama imkanlari dugun icin zorlamak istemedim
Emin olun haftaici aksam yada haftasonu gunduz oldugu zaman daha da uygun oluyor nisanlimdan dolayi aksam olmak zorundaydi.Dugun salonu tutmaktan daha uyguna geliyorKim istemez ki 10.000 e dugun yapmayi yada kir dugunu yapmayi her kizin hayalidir biliyosunuz ama bazen boyle olmasi gerekiyor
Icimde kalacak ama yapacak bisi yok Allah huzurlu yuva versin ins
Ben de ankaradayım :) fiyatın içinde salonda full hd kamera çekimi artı fotoğraf (50 adet baskısı)
Palyaço, orkestra, sinevizyon, duman show vs dahil. Ben zatn fotoğrafçı olduğm için dış çekimi ekibim yapacak. 1000 tl dediğin dış çekim için mi senin ?
Aaa ne saçmaymış extra ücretli olması.. bizim paketimizin içinde vardı o..HAYIR senn dediğn gibi full hd kamera kaydı ve fotoğraf ücreti fotoğrafçıya 1000 tl düğün salonu zorunlu kılıyor fotoğrafçıyıda seçemiyorum. dış çekime de ayrı para vereceğiz yaklaşık o da 1000 tl yi buluyır
Teşekkür ederim :)Ooh ne güzel hemde çok az var canım hayırlı olsun
evet istanbul için baya uygun gerçekten.. :)30 nisana tuttuk İstanbulda yım 6500 tl en uygun fiyat yine de pahalı gibi bende isterdim yemekli yada kokteyl tarzı ama 16000 dediler :) bir araba alırım o paraya :)
hadi yaa bize de bunlar pahalı geliyor demek orası daha yüksekNe güzel bir topikmiş, yeni keşfediyorum. Bende sözlümle yeni başladım hazırlıklara sayılır, türkiyede ki salon fiyatlarını görünce çok şaşırdım. Ben hollanda da yaşıyorum ve burda fiyatlar çok uçuk kaçık..
merhaba :) şehir ve mekan neresi acaba?Biz bugun kır dugunu icin yer tuttuk harika bir yer hem deniz manzarası hemde yeşil alanı var:)nikahıda orda kıymayı dusundugumuz ıcın ayrıca nikah bahçeside var:)fiyatlarıda gayet uygun biz 400 kisi icin yemekli 15000 tl e anlastık
Bence çok şık oluyor hemde maliyeti çok az boğaz turu fln süper olur bence (tabi eğer istanbulsa)Kızlar hiç tekne düğününe katılan oldu mu? tavsiye ediyor musunuz o şekilde düğün yapmayı?
Kızlar hiç tekne düğününe katılan oldu mu? tavsiye ediyor musunuz o şekilde düğün yapmayı?
Bence değil zigon belki olabilir bunlardan ama vestiyer ve orta sehpa lazım benceKızlar vestiyer, zigon sehba, orta sehba, gereksiz mi ?
Bence değil zigon belki olabilir bunlardan ama vestiyer ve orta sehpa lazım bence