- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.021
ayy canım ne güzel hazırlıklar ne alemde peki?Ben de varım kızlar mayıs gibi inşallah düğün
Teklif alayım yeter diyorum :)) 2017 de bir adım atar mıyız bilmiyorum ama çok istiyorum ufak bir adım yani
Çeyizi tamamladım bakalım haftasonu düğün salonu bakıcamayy canım ne güzel hazırlıklar ne alemde peki?
canım inşallah gönlüne göre olur. biraz dürtmek lazım erkekleri ama bu konuda. ben ocakta aldım teklifimi. darısı sana inşallah
Sizin nasıl gidiyor hazırlıklarÇeyizi tamamladım bakalım haftasonu düğün salonu bakıcam
ooh ne güzel. benimde çeyizim tamam sayılır ama eksikler bi türlü bitmiyor bi kaç yorgan yastık vs kaldı şimdilik. yatak odamızı aldık geçen hafta. biz de ay sonunda salonlara bakıcaz. daha doğrusu ben araştırıcam gidince beraber görüşüp tutarız heralde. sen hangi ildesin buaradaÇeyizi tamamladım bakalım haftasonu düğün salonu bakıcam
Ben de tam bitti diyorum yeni birsey cıkıyor.ben suan dogu görevi yapıyorum ama izmirde olucak nasipse.cok masraflı işlermiş bunlar gelinlige bakıyım diyorum yavastan.sen nerdensin canımooh ne güzel. benimde çeyizim tamam sayılır ama eksikler bi türlü bitmiyor bi kaç yorgan yastık vs kaldı şimdilik. yatak odamızı aldık geçen hafta. biz de ay sonunda salonlara bakıcaz. daha doğrusu ben araştırıcam gidince beraber görüşüp tutarız heralde. sen hangi ildesin buarada
Ben de istanbuldayım şuan tayin bekliyorum canım ankarada olcak inşallahBen de tam bitti diyorum yeni birsey cıkıyor.ben suan dogu görevi yapıyorum ama izmirde olucak nasipse.cok masraflı işlermiş bunlar gelinlige bakıyım diyorum yavastan.sen nerdensin canım
kızlar mobilya baktınız mı? biz bugün baktık nowa diye bir yer var beğendik. ama nette hakkında bişi bulamadım hiç bir yorum yok. kulaanan tanıdığınız ya da duyduğunuz bildiğiniz birşey var mı ?
http://nanowa.com.tr/
ayy canım ne güzel hazırlıklar ne alemde peki?
canım inşallah gönlüne göre olur. biraz dürtmek lazım erkekleri ama bu konuda. ben ocakta aldım teklifimi. darısı sana inşallah
teşekkür ederim cnmBen de istanbuldayım şuan tayin bekliyorum canım ankarada olcak inşallahbizim düğün temmuzda olck kısmetse ben nisan mayıs gibi gelinliğe odaklanmayı planlıyorum
Canım ben hiç duymadım vallabiz alfemodan aldık
Bende varım kızlar nasipse şubat gibi söz düşünüyoruz yetişebilirsek yazada düğün yada eylülde olabilirde sevgilim öğretmen olduğu için okullar açılmadan yapmak istiyor düğünü hadi bakalım hayırlı hepimiz hakkında
hayırlısı inşallah canımAllah tamamına erdirsin inşallah :)
Merhaba kızlaaar, benim de 2017 yazında düğünüm var. Bizde nişanımızı önümüzdeki ay, evde söz-nişan bir arada yapacağız. Çok heycanlı işler valla. Umarım şu düğün sürecini hepimiz stressiz ve aksilikler olmadan atlatabiliriz
Şimdilik iyi gidiyor nişan için bir aksilik yok çok şükür. Tabii ondan sonraki süreci ailelerin anlaşmasını falan bilememinşallah canım Allah tamamına erdirsin :)nasıl gidiyor hazırlıklar :)
Şimdilik iyi gidiyor nişan için bir aksilik yok çok şükür. Tabii ondan sonraki süreci ailelerin anlaşmasını falan bilememBence ceyizimi yapıyorum yavas yavas alıyorum sonra birden birikme olmasın diye
Ben henüz mobilya bakmıyorum ama abimler iki sene önce enzadan aldılar herşeylerini ve çok memnunlar. Bir bak derim canımKızlar napıyorsunuz? Hazırlıklar ne alemde? Ben bi yandan mobilya bi yandan gelinlik bakıyorum. Rapsodi mobilyayı çok beğendim hem model hem d fiyat olarak. Ama nette çok kötü yorum şikayet var. Moralim bozuldu napsam bilemedim