-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.001
siz ne zamandı canım eylül mü ? nerelere bakıyorsunuzAynen oyle. Bizde bakmaya başlıyoruz yavas yavas
selam kızlar hayırlı cumalardüğün salonunu ne zaman tutmalı acaba sizce
doğru canım biz de ramazandan hemen sonra istiyoruz bakalım artık. senin tavsiyen var mı mekan için ?bence hemen bakmaya başlayın. ramazan da yaza geldiği için çoğu güzel yerler hemen tutuluyor.
doğru canım biz de ramazandan hemen sonra istiyoruz bakalım artık. senin tavsiyen var mı mekan için ?
Evet orayı okudun. Arven palas biraz uzak gibime geldi benim. Ama senin tuttugun yere bakıcam gölbaşı taraflarına öncelik verirz galiba kına için ne düşündünankara düğün mekanlarında yazmıştım cnm. ben stardust incekte yapcam. beğendim orayı. bir de eryamanda arven palas var orası da çok güzeldi bence.
kına konyada olcak bnm. bir arkadaşım hamamönünde belediyenin kına yerinde yapmıştı. hem çok uygundu hem de tam kına yapmalık otantik bir havası vardı. oraya bak istersenEvet orayı okudun. Arven palas biraz uzak gibime geldi benim. Ama senin tuttugun yere bakıcam gölbaşı taraflarına öncelik verirz galiba kına için ne düşündün
Oralar zaten aklımda canım bi bakayım bakalım :)kına konyada olcak bnm. bir arkadaşım hamamönünde belediyenin kına yerinde yapmıştı. hem çok uygundu hem de tam kına yapmalık otantik bir havası vardı. oraya bak istersen
Merhaba hoşgeldin. Biz temmuz diyoruz. Temmuzda nişanlandık zaten 1 sene olcak işte. Siz neden karar veremediniz peki ?merhabalar bizde 2017 de evlenmeyi düşünüyoruz ama tarihe bi türlü karar veremedik sizlerin tarihleri nasıl acaba belirleyebildiniz mi
bizde eylül gibi düşünüyorduk ama kurban bayramı var malum birde okullar açılacak hep masraf olucak acaba davetliler bu sebepten gelmemezlik yapar mı bilemedikMerhaba hoşgeldin. Biz temmuz diyoruz. Temmuzda nişanlandık zaten 1 sene olcak işte. Siz neden karar veremediniz peki ?
bizde eylül gibi düşünüyorduk ama kurban bayramı var malum birde okullar açılacak hep masraf olucak acaba davetliler bu sebepten gelmemezlik yapar mı bilemedik
haklısın aslında o konuda şu karar verme aşamasında herkes bişey söyleyince insanın kafası karışıyor çokCanım ağustos sonu yapın. Aslnda sen ne kdr uğraşsanda gelecek gelmeyecek belli oluyor yani biz nişanda gördük biletini iptal edip gelenler oldu veya yolu bahane edip gelmeyenler. Herkesi düşünerek hareket edemezsinki
Yok canm bu işlerde kulağınızı kapatıp kendiniz karar vereceksiniz. Herkesi memnun edemezsinizkihaklısın aslında o konuda şu karar verme aşamasında herkes bişey söyleyince insanın kafası karışıyor çok
çok sağol canım ya birazda olsa moral verdin teşekkürlerYok canm bu işlerde kulağınızı kapatıp kendiniz karar vereceksiniz. Herkesi memnun edemezsinizki
Ne demek canım naptım sanki. Burda aynı süreçleri yaşıyoruz fikir alışverişi yapıyoruzçok sağol canım ya birazda olsa moral verdin teşekkürler
hayırlı olsun şimdiden ne güzel siz en zor kısmı atlatmışsınız gün belli sanırım :)Ben de varım kızlar mayıs gibi inşallah düğün
Çok şükür mayısın ilk haftası bakalım.stresli süreçlerhayırlı olsun şimdiden ne güzel siz en zor kısmı atlatmışsınız gün belli sanırım :)