- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.041
Enzanın mobilyalarını öneriyorum ben:)Kızlar hangi mobilyaları önerirsiniz ?
Aralıkta almayı planlıyorum inşallah her marka da o kadar çok şikayet var ki kafam karıstıEnzanın mobilyalarını öneriyorum ben:)
Kızlar napıyorsunuz? Hazırlıklar ne alemde? Ben bi yandan mobilya bi yandan gelinlik bakıyorum. Rapsodi mobilyayı çok beğendim hem model hem d fiyat olarak. Ama nette çok kötü yorum şikayet var. Moralim bozuldu napsam bilemedim
merhaba bende aldım mobilyamı bir anda oldu kısmet meselesi sanırım umarım iyi çıkar evgör mobilyadan aldıkKızlar hangi mobilyaları önerirsiniz ?
teşekkürler cnm :)Ben henüz mobilya bakmıyorum ama abimler iki sene önce enzadan aldılar herşeylerini ve çok memnunlar. Bir bak derim canım
merhaba cnm. gelinlik için geç kalmamışın ama bu aralar al çünkü daha uygun. aralıkta zam geliyormuş gelinlikçiler öle dio. mobilya için de rapsodi için söylüyorum sipariş verdikten en erken 21 gün sonra teslim edebiliyolarmış. sen ona yaklaşık 1 ay de. kararını ver sadece para gelince sözleşmeyi yapması kalsın. aceleye gelmemiş olur. bu arada hayırlı olsun düğün tarihin ne tam olarak?kızlar bende düğününe 132 gün kalmış bir gelinimmmm
evimiz kira olacak ve düğünü yapacağımız para şubat ayında geleceği için erkek tarafının alacağı şeyler son 1ayda halledilecek.umarım yetişir
rapsodi mobilya bizde çok beğendik hem farklı tasarımları var hem kaliteli duruyor hem de fiyatları iyi. şikayet sitelrine bakarsan her firmanın şikayeti oldupunu görürsün
kızlar ben daha gelinlik bakmaya başlamadım sizce çok geç kalmış sayılmam di mi? büyük ihtimalle dikilecek 4 ayda yetişir diye düşünüyorum ne diyorsunuz?
biz de yavaştan başladık canım. nişanlım ocakta bana evlenme teklifi etmişti o zamandan beri çeyiz alıyorum ben. şimdi süpürge ütü ve yastık yorgan gibi eksiklerim kaldı sadece. haftasonu mobilyalarımızı seçtik yatak odasını aldık nişanlımında ailesi yemek odasıyla oturma grubunu alacak biara. en azından modellerimizi seçebildik. bi de ben uzakta yaşıyorum arada gidince çoğu şeyi halletmeye çalışıyoruz. beyaz eşyaları netleştirdik sayılır nişanlım halledecek bi ara. mekana da ben yavaştan bakmaya başlıcam elemesini yapcam ankaraya gidince beğendklerimizle görüşcez. ben yapmazsam kime ilgilenmiyor çnküböyle işte canım durum bizdede mobilyayı da halletmeye çalışın buaralar ölü sezon olduğu için baya indirim var her yerde aklınızda olsn
kızlar gelinlik aldınız mı baktınız mı? ben bakıyorum ama içime sinen bişi hala bulamadım ne istediğimi de bilmiyorum tam olarak. napcam bilmiyorum kısacası
BEN gelinliğe 3-4 ay önce bakmayı planlıyorum henüz zamanım var yani.kızlar gelinlik aldınız mı baktınız mı? ben bakıyorum ama içime sinen bişi hala bulamadım ne istediğimi de bilmiyorum tam olarak. napcam bilmiyorum kısacası
Tabiki sakıncası yok tutunca haber veririm haftasonu bakmayı planlıyoruz. Aklımızdaki bütçe 12 bine kdr olması.Sakincasi yoksa salon icin ne kadar odeyeceginizi paylasabilir misin?
Simdiden kolay gelsin.Insallah arzu ettiginiz fiyati gecmez. Fiyat sadece salon kirasimi yoksa ikramlarda dahil olacak mi? Kolay gelsin.BEN gelinliğe 3-4 ay önce bakmayı planlıyorum henüz zamanım var yani.
Tabiki sakıncası yok tutunca haber veririm haftasonu bakmayı planlıyoruz. Aklımızdaki bütçe 12 bine kdr olması.
İnşallah canım bende haftaya alıcam birkaç model begendim şimdilikmerhaba bende aldım mobilyamı bir anda oldu kısmet meselesi sanırım umarım iyi çıkar evgör mobilyadan aldık
Canım biz bugün baya gezdik mekanları. Sende ankaradaydın dimi?Simdiden kolay gelsin.Insallah arzu ettiginiz fiyati gecmez. Fiyat sadece salon kirasimi yoksa ikramlarda dahil olacak mi? Kolay gelsin.
Arkadaslar, buldugumuz guzel ve uygun fiyatli gelinlik magazalarinin isimlerini,mekan isimlerini vs buradan paylasirsak cok sevinirim. Biz ev esyalarinin tamamini ayni erden almak yerine, farkli yerlerden almaya karar verdik. Bunun nedenide, urunleri tek bir yerden alirsak vede memnun kalmazsak ilerde sorun olabilecegidir. Yani riski azaltmayi dusunduk.Bakalim ise yarayacak mi? :)