2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

kızlar bende düğününe 132 gün kalmış bir gelinimmmm

evimiz kira olacak ve düğünü yapacağımız para şubat ayında geleceği için erkek tarafının alacağı şeyler son 1ayda halledilecek.umarım yetişir

rapsodi mobilya bizde çok beğendik hem farklı tasarımları var hem kaliteli duruyor hem de fiyatları iyi. şikayet sitelrine bakarsan her firmanın şikayeti oldupunu görürsün

kızlar ben daha gelinlik bakmaya başlamadım sizce çok geç kalmış sayılmam di mi? büyük ihtimalle dikilecek 4 ayda yetişir diye düşünüyorum ne diyorsunuz?

Merhabaa biz de eylul gibi duusnuyoruz 2 yildir konusuyoruz mart nisan gibi nisan dedik..acaba cok mu aceleye gelecek : )))

merhaba cnm. gelinlik için geç kalmamışın ama bu aralar al çünkü daha uygun. aralıkta zam geliyormuş gelinlikçiler öle dio. mobilya için de rapsodi için söylüyorum sipariş verdikten en erken 21 gün sonra teslim edebiliyolarmış. sen ona yaklaşık 1 ay de. kararını ver sadece para gelince sözleşmeyi yapması kalsın. aceleye gelmemiş olur. bu arada hayırlı olsun düğün tarihin ne tam olarak?

kızlar gelinlik aldınız mı baktınız mı? ben bakıyorum ama içime sinen bişi hala bulamadım ne istediğimi de bilmiyorum tam olarak. napcam bilmiyorum kısacası

Sakincasi yoksa salon icin ne kadar odeyeceginizi paylasabilir misin?

kızlar gelinlik aldınız mı baktınız mı? ben bakıyorum ama içime sinen bişi hala bulamadım ne istediğimi de bilmiyorum tam olarak. napcam bilmiyorum kısacası

Bende ayni durumdayim.Once kiralik olsun dedim ama yok olacak gibi degil. Alicaz bu gidisle. Offf fiyatlar inanilmaz. Bir kac yerden soralim dedik, biraz incikli boncuklu olunca fiyat inanilmaz artiyor.Yilmak yok,bakmaya devam :)

BEN gelinliğe 3-4 ay önce bakmayı planlıyorum henüz zamanım var yani.
Sakincasi yoksa salon icin ne kadar odeyeceginizi paylasabilir misin?
Tabiki sakıncası yok tutunca haber veririm haftasonu bakmayı planlıyoruz. Aklımızdaki bütçe 12 bine kdr olması.

BEN gelinliğe 3-4 ay önce bakmayı planlıyorum henüz zamanım var yani.

Tabiki sakıncası yok tutunca haber veririm haftasonu bakmayı planlıyoruz. Aklımızdaki bütçe 12 bine kdr olması.
Simdiden kolay gelsin.Insallah arzu ettiginiz fiyati gecmez. Fiyat sadece salon kirasimi yoksa ikramlarda dahil olacak mi? Kolay gelsin.

Arkadaslar, buldugumuz guzel ve uygun fiyatli gelinlik magazalarinin isimlerini,mekan isimlerini vs buradan paylasirsak cok sevinirim. Biz ev esyalarinin tamamini ayni erden almak yerine, farkli yerlerden almaya karar verdik. Bunun nedenide, urunleri tek bir yerden alirsak vede memnun kalmazsak ilerde sorun olabilecegidir. Yani riski azaltmayi dusunduk.Bakalim ise yarayacak mi? :)

Simdiden kolay gelsin.Insallah arzu ettiginiz fiyati gecmez. Fiyat sadece salon kirasimi yoksa ikramlarda dahil olacak mi? Kolay gelsin.
Canım biz bugün baya gezdik mekanları. Sende ankaradaydın dimi?
Gölbaşı tarafndaki mekanlar akşam sadece yemekli alıyorlar gündüz düşünebiliyoruz o yüzden bir de yenimahallede bi kaç mekana baktık aslında seçmek üzereyiz yarın beğendiğimiz mekanla gidip son görüşmemizi yapıp netleştiricez bakalım..

Mobilya konusu mantklı bence. Biz alfemodan seçtik hepsini hatta yatak odamızı aldık bile. Eve göre oturma odasını başka bi markadan alırız diye düşünüyoruz. Gelinlik için hiç araştırmadım ama diğer çoğu konuda baya bilgi sahibi oldum sayılır soracağın bişey olursa yardımcı olurm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…