2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

ankara düğün mekanlarında yazmıştım cnm. ben stardust incekte yapcam. beğendim orayı. bir de eryamanda arven palas var orası da çok güzeldi bence.
Evet orayı okudun. Arven palas biraz uzak gibime geldi benim. Ama senin tuttugun yere bakıcam gölbaşı taraflarına öncelik verirz galiba kına için ne düşündün

Evet orayı okudun. Arven palas biraz uzak gibime geldi benim. Ama senin tuttugun yere bakıcam gölbaşı taraflarına öncelik verirz galiba kına için ne düşündün
kına konyada olcak bnm. bir arkadaşım hamamönünde belediyenin kına yerinde yapmıştı. hem çok uygundu hem de tam kına yapmalık otantik bir havası vardı. oraya bak istersen

merhabalar bizde 2017 de evlenmeyi düşünüyoruz ama tarihe bi türlü karar veremedik sizlerin tarihleri nasıl acaba belirleyebildiniz mi

Merhaba hoşgeldin. Biz temmuz diyoruz. Temmuzda nişanlandık zaten 1 sene olcak işte. Siz neden karar veremediniz peki ?
bizde eylül gibi düşünüyorduk ama kurban bayramı var malum birde okullar açılacak hep masraf olucak acaba davetliler bu sebepten gelmemezlik yapar mı bilemedik

bizde eylül gibi düşünüyorduk ama kurban bayramı var malum birde okullar açılacak hep masraf olucak acaba davetliler bu sebepten gelmemezlik yapar mı bilemedik

Canım ağustos sonu yapın. Aslnda sen ne kdr uğraşsanda gelecek gelmeyecek belli oluyor yani biz nişanda gördük biletini iptal edip gelenler oldu veya yolu bahane edip gelmeyenler. Herkesi düşünerek hareket edemezsinki

Canım ağustos sonu yapın. Aslnda sen ne kdr uğraşsanda gelecek gelmeyecek belli oluyor yani biz nişanda gördük biletini iptal edip gelenler oldu veya yolu bahane edip gelmeyenler. Herkesi düşünerek hareket edemezsinki
haklısın aslında o konuda şu karar verme aşamasında herkes bişey söyleyince insanın kafası karışıyor çok :KK43:

Teklif alayım yeter diyorum :)) 2017 de bir adım atar mıyız bilmiyorum ama çok istiyorum ufak bir adım yani

X