- 8 Ocak 2015
- 6.036
- 18.991
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.061
Mobilyalarınız ne kadar tuttu sorması ayıptır :)Canım biz bugün baya gezdik mekanları. Sende ankaradaydın dimi?
Gölbaşı tarafndaki mekanlar akşam sadece yemekli alıyorlar gündüz düşünebiliyoruz o yüzden bir de yenimahallede bi kaç mekana baktık aslında seçmek üzereyiz yarın beğendiğimiz mekanla gidip son görüşmemizi yapıp netleştiricez bakalım..
Mobilya konusu mantklı bence. Biz alfemodan seçtik hepsini hatta yatak odamızı aldık bile. Eve göre oturma odasını başka bi markadan alırız diye düşünüyoruz. Gelinlik için hiç araştırmadım ama diğer çoğu konuda baya bilgi sahibi oldum sayılır soracağın bişey olursa yardımcı olurm :)
17 bin civarı yemek odası yatak odası tv ünitesi koltuklar canımMobilyalarınız ne kadar tuttu sorması ayıptır :)
Alfemo için iyi tutmuş canım ya.cok güzel günlerde kullanın inşallah17 bin civarı yemek odası yatak odası tv ünitesi koltuklar canım
Teşekkürler canım yıl sonuna kdr ilk ürnde %25 ikincide %50 kampanya var bak bi istersen..Alfemo için iyi tutmuş canım ya.cok güzel günlerde kullanın inşallah
Modele göre değişiyor 5 bine flnsa var 10-20 bine de . Gezip görmekte fayda var yaniKizlar salon icin oturma gruplari ne kadardan basliyor ? Birde vitrin takimi ? Yuksek birsey dusunmuyoruz orta halli
Merhaba ben de resmi nikahımı yazın yaptım 1 temmuzda düğün tarihimiz ben de şehir dışındaym zor oluyor uzaktan gel git yapıp bişeyleri halletmeye çalışmak..Merhaba kizlar,
bende InsAllah allah nasip ederse 2017 Augustos da evlencem..
valla simdien düüsnüyorum neler lazim diye. Ocak 2017 de Resmi nikahimiz var yaza dügün.. Ben yurtdisindan oldugum icin tr ye bikac kez gidip gelmem lazim. Gelinligime hala karar veremedim. burda öyle brosür filanda yokki bakayim....
Insallah evlenemk isteyen herkes mutlu huzurlu mesut olur insallah
Benmde nişanım senden 1 hafta sonra oldu :) Allah korusun diyelim.. :) mobilya sormuşsun bizim yatak odamızda country tarzda alfemodan aldık bakabilirsin. Diğerlerinide alfemodan seçtik kalitesi hakkında baya olumlu yorum dyduk bizmerhaba bende kısmetse inşaallah 20 mayıs 2017 de gelin olucam . 16 temmuzda nişanım oldu malum darbe olduğu zaman simdide korkuyorum açıkçası bişey cıkar falan :) :) :)
Merhaba ben de resmi nikahımı yazın yaptım 1 temmuzda düğün tarihimiz ben de şehir dışındaym zor oluyor uzaktan gel git yapıp bişeyleri halletmeye çalışmak..
Benmde nişanım senden 1 hafta sonra oldu :) Allah korusun diyelim.. :) mobilya sormuşsun bizim yatak odamızda country tarzda alfemodan aldık bakabilirsin. Diğerlerinide alfemodan seçtik kalitesi hakkında baya olumlu yorum dyduk biz
hayırlı olsun biz de 1 temmuza karar verdik :)bizde 22 ve 27 temmuzda düğün tarihimize karar verdik :)
https://www.evgor.com.tr/vintera-cibinlikli-dugun-paketiSimdiden kolay gelsin.Insallah arzu ettiginiz fiyati gecmez. Fiyat sadece salon kirasimi yoksa ikramlarda dahil olacak mi? Kolay gelsin.
hayırlı olsun biz de 1 temmuza karar verdik :)
Daha çok erken değil mi ? Biz şuan nişanlımn mekana ok demesini bekliyorz sonra balayı alıcaz . Gelinliği ben mart nisan hatta mayıs gibi halletmeyi düşünüyorum kilo veririm alırım baya uzun zaman var çünküsizede hayırlı olsun :)
ben şimdiden gelinlik denemeye başladım. sizde durumlar nasıl?
ocak ayına kadar almayı düşünüyorum. ya da bir miktar kapora verip hazıranda diktirme şansıda ver,yor birçok yer
Daha çok erken değil mi ? Biz şuan nişanlımn mekana ok demesini bekliyorz sonra balayı alıcaz . Gelinliği ben mart nisan hatta mayıs gibi halletmeyi düşünüyorum kilo veririm alırım baya uzun zaman var çünkü
evet bize de 21 gün dediler haklısın kesin 1 ay ama sadece şimdi siparş verdim 3 te 1 ini kapora olarak ver ve geri kalnını 2.5 hafta içinde kapatmamızı istiyor rapsodi. ürün elime gelmeden tüm parayı vermek bana saçma geliyor. bi aksilik olsa sonra peşlerinde koş dur olacak iş değilmerhaba cnm. gelinlik için geç kalmamışın ama bu aralar al çünkü daha uygun. aralıkta zam geliyormuş gelinlikçiler öle dio. mobilya için de rapsodi için söylüyorum sipariş verdikten en erken 21 gün sonra teslim edebiliyolarmış. sen ona yaklaşık 1 ay de. kararını ver sadece para gelince sözleşmeyi yapması kalsın. aceleye gelmemiş olur. bu arada hayırlı olsun düğün tarihin ne tam olarak?