- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.981
Büyükleri halletmişsiniz en azından :)merhaba kızlar. biz de 20 mayısta evleniyoruz. salonu tuttuk. çamaşı makinesi buzdolabı ve tv var. başka da bişi yok şimdilik. hepimize kolay gelsin
Canım mutfaktan başla bence en çok detayı ve masrafı olan o çnkübizim beyaz eşyalar ve mobilyalar tamam, çeyizime hala başlamadım nereden başlayacağımı bilmiyorum
Merhaba canım ben de ankaradaym birbirimizle fikir alışverişi yapalım. Ankarada sitelerden baya uyguna haleldebilirsin mobilyayı biz alfemodan aldık 18 civarı tuttu bizim mobilyalarımız. Ama arkadaşım sitelerden 10 bine halletti hepsini. Düğün yerini tuttunuz mu ?Merhaba kızlar bizde insallah 2017 de evlenecek ciftlerdeniz dugunumuz ankarada olacak mobilyalari da ankaradan almayi düşünüyoruz onerebileceginiz cokta pahali olmayan kaliteli mobilyacilar var mii??*melinda* benimde hic ceyizim yokk napicam bilmiyorum.s
Daha almadık mağazada duruyor canım düğüne yakın alcaz şimdi sadece ödemesini yaptık. Yok canım hangi mağzaKeciorende tutmayi dusunuyoruz turmadik daha. Internetten guvenemiyorum yaa sonradan da pisman olmak istemiyorum. Mobilyalarin nasil geldi iyimiydi. Techir falan varmiydi ürünlerde. Bide ankarada buyuk bir mağaza vardi mobilya uzerine orasini biliyor musun
Canım zaten yeni aldım ama fotoğraflarını atayım bak istersenVallahi bilmiyorum canim birilerinden duymustum mobilya magazasi varmis uyguna satıyormuş diye. Mobilyalarindan memnunsan bende bakayim int sitesinden
Canımm gönlünüze göre olur inşallah en kısa zamanda iş bulur sevdiceğinde yoluna girer her şey..oh ne güzel planlarınız başlamış:) biz daha iş arıyoruz(biz derken o) iş bulsa bi aileleri devreye sokmaya başlıcaz ah ah..
Evet canım şuan ilk ürüne %25 ikinciye %50 indirim var yatak odasını nakitte ekstra %20 kampanyasıyla 4.500 e aldık. Koltklarıda gri ve krem yapıcaz ama model olarak bu :) bak canım mutlaka bu yatak odasının yemek odası vs de vardı onlarda güzeldi biz farklı olsun istedik.Bunlarin hepsi 18 bin mi tuttuuu ben şokk cok iyii yaa yatak odasi tamm istedigim gibi. Ben hemen bi bakayim:)) Allah güle güle oturmak nasip etsin
Kelebeğin flnda bu tarz modelleri var bi gezip bilgi edinmekte fayda var :) başka yardımcı olabileceğim bişey olursa seve seve yardım edermEvet ben ingiliz model istiyorum yemek odasıni falan da oyle istiyorum. Kesinlikle bakicam canim)
Büyükleri halletmişsiniz en azından :)
Beyaz eşyaları ne aldınız ?
Canım mutfaktan başla bence en çok detayı ve masrafı olan o çnkü
Merhaba canım ben de ankaradaym birbirimizle fikir alışverişi yapalım. Ankarada sitelerden baya uyguna haleldebilirsin mobilyayı biz alfemodan aldık 18 civarı tuttu bizim mobilyalarımız. Ama arkadaşım sitelerden 10 bine halletti hepsini. Düğün yerini tuttunuz mu ?
Saol canım:))
aa evet baya uyguna gelmiş gerçekten. bizimde çamaşır makinemizi kv dem almıştı biz daha sözlenmeden fln önceÇamaşır makinesi ve buzdolabi vestel. tv de philips. buzdolabı ve çamaşır makinesi vestelin ihraç fazlası ürünlerinden 2 yıl önce aldı nişanlım çok uyguna geldi ikisi 1500TL. mobilyayı da sitelerden bakcaz galiba. ikeayı da beğeniorum ama çok ii olmuo diolar.
kızlar 1-2 yıl önce sitelerde yavuzlar mobilya diye bir yere bakmıştım ara sokaklarda bir yerdi ama çok modern farklı bir tarzı vardı. fiyatları da ucuz değildi ama pahalı da değildi normaldi yani. oraya bakcam tekrar hala aynı tarz mı bilmiyorum ama bakmanızda fayda var bence
Yaza düşünüyorsanız şimdi tutmalısınızselam kızlar hayırlı cumalardüğün salonunu ne zaman tutmalı acaba sizce
evet canım 1 temmuz düşünüyoruz. yavaştan bakmaya başlamalı yaniSimdiden tutabiliyorsaniz tutun yaza dusunuyorsaniz ve kesin dugun gunu belli ise eger.. Hemen doluveriyor