- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.741
inşallah canım. aslında evliliği hemen istemiyordum ama bu aralar duygularım çok yoğun hemen istiyorum şuananlık
Kızlar moralim çok bozuk ya. Burnum afedersiniz ama b.. Dan kurtumuyor.geçen aylarda 2 kere trafik cezası yemiştim ödememiştim parasını. Bu seferde şehir içinde 69 km ile ceza yemişim. Bu nedir ya nedir............. Şimdi 400 lira ödedim. Bu sıkışıklık
ta. Napcam kızlar ben neden benim başıma geliyor bunlar
Ya canım canını sıkma vallahi aynı sorun bende de var. Ben burdaki evi düzerken spot aldım beyaz eşyalarımı. Ay çamaşır makinesinde yüzüm gülmedi şimdide makinem bozuldu yarın tamirciyle uğraşıcam bi de ona para bayılcam bi ton..
Allah yardım etsin ne diyelim
tasarimcibayan canım valla gelince üst üste geliyor herşey... Kızlar hiç sivilce çıkmayan yüzümde sivilceler çıktı yaa. Neler önerirsiniz
Bir aksilik çıkmazsa martta evleniyoruz inşaallah,,,
oooo bu topikte kalabalıklaşmaya başladı
öyle canım mesafelere rağmen devam edebilmek büyük olay zaten. ilk başlarda çok zorlandık birbirimize girdik çoğu zaman. ama alıştık artık..İnşallah canım sevgi kuvvetli olunca ilişkiyi güçlendiriyor bir yerde mesafeler
yağlı kremler yağnadırıdığı için sivilce sabını tavsiye ederim kurutur en azından.tasarimcibayan canım valla gelince üst üste geliyor herşey... Kızlar hiç sivilce çıkmayan yüzümde sivilceler çıktı yaa. Neler önerirsiniz
Bir aksilik çıkmazsa martta evleniyoruz inşaallah,,,
oooo bu topikte kalabalıklaşmaya başladı
Hemen isteyincede şıpp diye olmuyoki ; sözü var , nişanı var , kınası var , nikahı var , düğünü var ,imam nikahı var ( Ayy biz yapmadık hala ya valla yapsak ya bir an önce şimdi aklıma geldi annemler gidersek yaparız erkeğin evinde demişti) Hayırlısı olsun yani sen he de bir an önce başla
Canım Allah korusun cana geleceğine mala gelsin derler ama sende dikkat et kullanırken ,bu ay son olsun birdaha dikkat edersin canım benim
Canıım geçmiş olsun yaUmarım çok bişey tutmaz
Ayy valla ben çok muzdaribim bu durumdan ama ellemiyorum hiç regl döneminde çıkıyo çok bir de sıkıntı stresli anlarımda kendi haline bırakıyorum çoğu zamanda gül suyu ile temizliyorum ama p.tesi günü solaryuma başladım sırtımda güneş izi varda son tatilden :) o gitsin diye bir de sırtımda da sivilceler var iyi gelir diyolardı gittim şuanda çok değişiklik yok ama söndüklerini hissediyorum kurutuyo sivilceleri bugünde 2.seans için gidicem bakalım inş. işe yarar
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah , biraz kendinden bahseder misin ?
Evet canıım bisürüü gelin olucakson 7 gün
Günaydın herkeseee
bizimde nikahımız vr ama imam nikahı yapmadık. kayınvalidem sordu ama ben istemedim sonuçta şuan karı koca değiliz sadece resmi bi belgemiz var..
günaydın kızlar
düğüne 1 hafta kala filan ideal bizim içinAnladım canım tabii düğün zamanına yakın yaparsınız sizde herhaldeBizim yapmamız lazım ama Günaydııınnnn
düğüne 1 hafta kala filan ideal bizim için
Kızlar günaydın tabi gün aymadı bazılarımız için. Gece ve sabah Van Elazığ da olan patlamalar beni çok üzdü. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah... Allahım tüm askerimizi polisimizi güvenlik güçlerimizi halkımızı korusun inşallah amin...
Gece bu olaylar olunca ne kadar saçma şeylere üzülüyprjm diye düşündüm canımmmMerhaba canım haklısın bende sabahtan beri izliyorum içim cız ediyo Allah ailelerine sabır versin tabii bizlerede , sen nasılsın bugün..
Gece bu olaylar olunca ne kadar saçma şeylere üzülüyprjm diye düşündüm canımmm
Evet öyle.. Eşim yanımda olsun yeter bana. O kadar korkuyorum kiAhh doğru söylüyosun bizim dert ettiğimiz şeyler bazen banada çok sıradan geliyor , sonuçta herşey hallolur hayatımızda düzelir ama bir can'ın geri gelmesi durumu yok .Bu hayatta kimseyi üzmeye kırmaya gerek yok
Evet öyle.. Eşim yanımda olsun yeter bana. O kadar korkuyorum ki
kızlar
napıyosun canımmmİnşallah sevdiklerimize bir an evvel kavuşuruz canıım
Efendim canıım , hayırdır
napıyosun canımmm
hehehe yok canım yoklıyım dedim.. ben de nişan albümümüzü yapıyorummValla zamanı geçirmeye çalışıyorum akşam olsada çıksam modundayımAblamla buluşup solaryuma gidicez Sen napıyosun kızzlar deyince bişey diceksin sandım
hehehe yok canım yoklıyım dedim.. ben de nişan albümümüzü yapıyorumm
bitince atarım canımm :)Ooo oo ne güzell bize de resim at gruba