- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.721
Şuan tutunacak bir dalın var ya o yüzden belki daha rahatsındır. Bizim ne zaman görüşeceğimiz bile belli değilbizde en fazla 6 ay uzak kaldık. Çok zor anlıyorum
Kv ameliyat olacağı için 2 hafta kadar öne almak zorunda kaldığımız için bazı hazırlıklarım yarım kaldı ama çok güzel geçti. Birde o sıralar işten ayrılmamıştım belki çalışmıyor olsam tamamlayabilirdim. Yine de çok eğlendikTuzlu kahvemide içirdim
AaKız ben daha evlenemiyorum sen düğün mü yapcaksın En sona ben kalıcam
Şaka bir yana hayırlısı olsun herkes içinn. vakti geldiğinde hepsi oluyor.
Kızlar uzaklığı bende yaşadım 1 yıl hemde. Çok zordu. Her ay gitmeye çalışıyordum yanına. Allahtan eş durumu yaptık aynı ilçedeyiz ama şuan ben tatildeyim o çalışıyor. Eylülde okullar açıldığından itibaren aynı yerde olacaz inanamıyorum
iyiyim canım sen nAsılsınhepinize teşekkür ederim kızlar :)
@pembebogurtlen kız naberr
iyiyim bende :)
Bizimde 9.5 ay oldu biz hep dipdibeydiik çok zor oldu..anladım canım ne zamandır ayrı şehirlerdesiniz? ben mersindeyim nişanlım izmirde ölüyom hasretinden
Yaa sorma canım aynı biçmde yaşıyorum valla çook zor. Allah yardım etsinnBende ayrı yaşıyorum tek.rvimin kirası faturalar vs onun ödemesi. Ayrıca çeyiz ödemesi. Ayrıca şimdi bir ev daha tutacağız onun masrafları olacak. Aynen ayın 15 inde maaş aldık ama eksi iyiki var yani yoksa bende aç kalırdım
Oof uzaklıklarSeverler canım sevmezler mi hiiiçbileklik gibi bişey demişsin ama anlamadım açık anlat
Evettt sıra bende olsun artık dimiii
Bizde uzağız ya ben İstanbul nişanlım Bursa (İnegölde)
Biz yaşamadık hiç ama benm nişanlığö pahalı gelmişti onlara sonra gezdik beraber benmkinin daha uygn olduğunu farkettik meselaOrya ay canım ben onu silecektim gitmiş. Anlatayım dur. Şimdi kayın validem bana bileklik alacaktı kuyumcuya gittik. Bir bileklik vardı beğendim ama pahalı geldi. Sonra geri yerine bıraktım. Keşke şu kuyumcularda fiyat üzerine yazsa yaaa. Beğendim sonra adam hesapladı oooo diyip bıraktım. Sonra neyse başka beğendim onu aldık. Ama ben çok utandım ya sanki böyle gururunu kırmşım gibi geldi. siz bu tarz durumlarda ne yaptınız veya ne yapardınız
Hahaha olsn canım nasip bu işler :)Kv ameliyat olacağı için 2 hafta kadar öne almak zorunda kaldığımız için bazı hazırlıklarım yarım kaldı ama çok güzel geçti. Birde o sıralar işten ayrılmamıştım belki çalışmıyor olsam tamamlayabilirdim. Yine de çok eğlendikTuzlu kahvemide içirdim
Hoşbulduk kuzumBiizim aile yardımı bulunmadığı için en ağır şekilde ilerliyor nişan hazırlıkları daha Hatta o kadar ağır ilerliyor ki aileler arası konuşulmadı kendimiz planlıyoruz
AaKız ben daha evlenemiyorum sen düğün mü yapcaksın En sona ben kalıcam
Şaka bir yana hayırlısı olsun herkes içinn. vakti geldiğinde hepsi oluyor.
inşallah canım. aslında evliliği hemen istemiyordum ama bu aralar duygularım çok yoğun hemen istiyorum şuanE tabii dediğim gibi hazırlıklardan dolayı bir araya geliyoruz .. üzülme sende en kısa zamanda görüşürsünüz canımm
Ohh oh maşallahh hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsinSorme evleniyorum galiba bende hala şaşkınım
Çok güzeeeell
zor uzak mesafe ilişkisi aslında ama üstesinden geliyoruz bir şekildeBizimde 9.5 ay oldu biz hep dipdibeydiik çok zor oldu..
Yaa sorma canım aynı biçmde yaşıyorum valla çook zor. Allah yardım etsinn
Oof uzaklıklar
Biz yaşamadık hiç ama benm nişanlığö pahalı gelmişti onlara sonra gezdik beraber benmkinin daha uygn olduğunu farkettik mesela
Hahaha olsn canım nasip bu işler :)
canın sağolsun canım olan olmuş yapacak bişey yokKızlar moralim çok bozuk ya. Burnum afedersiniz ama b.. Dan kurtumuyor.geçen aylarda 2 kere trafik cezası yemiştim ödememiştim parasını. Bu seferde şehir içinde 69 km ile ceza yemişim. Bu nedir ya nedir............. Şimdi 400 lira ödedim. Bu sıkışıklık
ta. Napcam kızlar ben neden benim başıma geliyor bunlar
Ah canım yaa canım sağolsun diye diye resmen burnum b.. Çukurunda ya... Offff iyice canım sıkıldıcanın sağolsun canım olan olmuş yapacak bişey yok
ya orası öyle tabi de yapacak bişey yok. haksız yere gelmiş ceza ama işteAh canım yaa canım sağolsun diye diye resmen burnum b.. Çukurunda ya... Offff iyice canım sıkıldı
Öyle canım bi şekilde güçlendik diyelim. Zaten bizim bu söz nişan vs vesile oldu mesafeler aslında.. Bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz.zor uzak mesafe ilişkisi aslında ama üstesinden geliyoruz bir şekilde
Ya canım canını sıkma vallahi aynı sorun bende de var. Ben burdaki evi düzerken spot aldım beyaz eşyalarımı. Ay çamaşır makinesinde yüzüm gülmedi şimdide makinem bozuldu yarın tamirciyle uğraşıcam bi de ona para bayılcam bi ton..Kızlar moralim çok bozuk ya. Burnum afedersiniz ama b.. Dan kurtumuyor.geçen aylarda 2 kere trafik cezası yemiştim ödememiştim parasını. Bu seferde şehir içinde 69 km ile ceza yemişim. Bu nedir ya nedir............. Şimdi 400 lira ödedim. Bu sıkışıklık
ta. Napcam kızlar ben neden benim başıma geliyor bunlar
Merhaba canım benm bu sene martta sözüm oldu :) ama martta nişan yapıp yazında düğün yapmak çok mantklı bence güzel makul bi süreçmerhaba kızlar :) mart ayında nişan yapmayı düşünenler var mı?
İnşallah canım sevgi kuvvetli olunca ilişkiyi güçlendiriyor bir yerde mesafelerÖyle canım bi şekilde güçlendik diyelim. Zaten bizim bu söz nişan vs vesile oldu mesafeler aslında.. Bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz.
Ya canım canını sıkma vallahi aynı sorun bende de var. Ben burdaki evi düzerken spot aldım beyaz eşyalarımı. Ay çamaşır makinesinde yüzüm gülmedi şimdide makinem bozuldu yarın tamirciyle uğraşıcam bi de ona para bayılcam bi ton..
Allah yardım etsin ne diyelim
Merhaba canım benm bu sene martta sözüm oldu :) ama martta nişan yapıp yazında düğün yapmak çok mantklı bence güzel makul bi süreç
İnşallah canımmm hayırlı olsun :)Bir aksilik çıkmazsa martta evleniyoruz inşaallah,,,
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına İnşaallahİnşallah canımmm hayırlı olsun :)