2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kızlar uzaklığı bende yaşadım 1 yıl hemde. Çok zordu. Her ay gitmeye çalışıyordum yanına. Allahtan eş durumu yaptık aynı ilçedeyiz ama şuan ben tatildeyim o çalışıyor. Eylülde okullar açıldığından itibaren aynı yerde olacaz inanamıyorum

Şuan tutunacak bir dalın var ya o yüzden belki daha rahatsındır. Bizim ne zaman görüşeceğimiz bile belli değil bizde en fazla 6 ay uzak kaldık. Çok zor anlıyorum

E tabii dediğim gibi hazırlıklardan dolayı bir araya geliyoruz .. üzülme sende en kısa zamanda görüşürsünüz canımm

Aa Kız ben daha evlenemiyorum sen düğün mü yapcaksın En sona ben kalıcam
Şaka bir yana hayırlısı olsun herkes içinn. vakti geldiğinde hepsi oluyor.

Ohh oh maşallahh hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin Sorme evleniyorum galiba bende hala şaşkınım

Çok güzeeeell

anladım canım ne zamandır ayrı şehirlerdesiniz? ben mersindeyim nişanlım izmirde ölüyom hasretinden
Bizimde 9.5 ay oldu biz hep dipdibeydiik çok zor oldu..
Yaa sorma canım aynı biçmde yaşıyorum valla çook zor. Allah yardım etsinn
Severler canım sevmezler mi hiiiç bileklik gibi bişey demişsin ama anlamadım açık anlat

Evettt sıra bende olsun artık dimiii

Bizde uzağız ya ben İstanbul nişanlım Bursa (İnegölde)
Oof uzaklıklar
Biz yaşamadık hiç ama benm nişanlığö pahalı gelmişti onlara sonra gezdik beraber benmkinin daha uygn olduğunu farkettik mesela
Hahaha olsn canım nasip bu işler :)

inşallah canım. aslında evliliği hemen istemiyordum ama bu aralar duygularım çok yoğun hemen istiyorum şuan anlık

zor uzak mesafe ilişkisi aslında ama üstesinden geliyoruz bir şekilde

Kızlar moralim çok bozuk ya. Burnum afedersiniz ama b.. Dan kurtumuyor.geçen aylarda 2 kere trafik cezası yemiştim ödememiştim parasını. Bu seferde şehir içinde 69 km ile ceza yemişim. Bu nedir ya nedir............. Şimdi 400 lira ödedim. Bu sıkışıklık
ta. Napcam kızlar ben neden benim başıma geliyor bunlar

canın sağolsun canım olan olmuş yapacak bişey yok

zor uzak mesafe ilişkisi aslında ama üstesinden geliyoruz bir şekilde
Öyle canım bi şekilde güçlendik diyelim. Zaten bizim bu söz nişan vs vesile oldu mesafeler aslında.. Bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz.
Ya canım canını sıkma vallahi aynı sorun bende de var. Ben burdaki evi düzerken spot aldım beyaz eşyalarımı. Ay çamaşır makinesinde yüzüm gülmedi şimdide makinem bozuldu yarın tamirciyle uğraşıcam bi de ona para bayılcam bi ton..
Allah yardım etsin ne diyelim

merhaba kızlar :) mart ayında nişan yapmayı düşünenler var mı?
Merhaba canım benm bu sene martta sözüm oldu :) ama martta nişan yapıp yazında düğün yapmak çok mantklı bence güzel makul bi süreç

İnşallah canım sevgi kuvvetli olunca ilişkiyi güçlendiriyor bir yerde mesafeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…