2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Oo maşallah ne güzel 2017 gelinleri çoğalmış :) Ocak ayının sonunda düğünüm inşaallah benim de :) Çok takip edemiyorum KK uygulamasına henuz alışamadım :) benim alyansım bir tarafı gümüş bir tarafi altın rengi kızlar ortası taşlı :) İki renkli olsun istiyordum öyle de oldu güzel oldu :)

Kızlar napıyorsunuz başladınız mı çeyizlere:))) ben de başladım yeni yeni başlık açtım,siz de açsanıza görmek isterim fikir alışverişi yapalım

Ben de nişanımda sonra başlasın çeyizlere :) 3 ayda bayağı şey almışım ama almakla da bitmiyor sürekli alışveriş halindeyim sanırım tüm yeni evlenecekler gibi :))

Kızlar nasılsınız... günlük yemek takımını aldınız mı? Aldıysanız modelinizi atar mısınız. Önerileriniz neler

Sağol canım ben iyiyim Aldım dur bakalım modelini bulup atıcam sana

Hayırlısı olsun , bence alyans her türlü güzeldir

Herkese günaydın hayırlı cumalar kızlarrr

Kızlar nasılsınız... günlük yemek takımını aldınız mı? Aldıysanız modelinizi atar mısınız. Önerileriniz neler
ben önce bernardodan şu kelebekli modeli almıştım.

12 kişilik yaptım 600 e denk geliyordu. sonra essede şunu indirmde gördüm
bunu aldım 12 kişilk 130 a denk geldi. bernardodanda 600 tl lik alışveriş yaptm ::) ben beyaz seviyorum gnlükte..

aa benmkide tam olarak öyle :)
Ben de nişanımda sonra başlasın çeyizlere :) 3 ayda bayağı şey almışım ama almakla da bitmiyor sürekli alışveriş halindeyim sanırım tüm yeni evlenecekler gibi :))
ben de sürekli alıyorum al al bitmiyor valla. ben de evlenme teklifinden sonra başladım büyükleri bitirdim hatta mutfağım ufak tefek şeyler hariç bitti sayılır. ama bitmiyor yine de :)

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

P Pamukpremsesss Gönderiyorum canım fikir olsun sanada Ben set olarak aldım hepsini atıyım sana toplu fiyatı söyleyeyim

Karaca 84 Parça Atina Yemek Takımı ( 1.800 TL)

Karaca Country Yeşil 33 Parça Kahvaltı Seti ( 333 TL)

Karaca 84 Parça Nil Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı ( 590 TL)

Karaca Window 18 Parça Gri Tencere Seti (898 TL)

Biz evkur gibi mağazalar var ya canım öyle büyük bir çeyiz mağazasından aldık , karacanın ,korkmazın vs.. ürünlerini getirtiyolar bende bunları beğendim toplam fiyat olarakta bize bu gönderdiklerim 2.390 TL'ye geldi normalde yanındaki fiyatlardan hesaplarsak 3.620 TL oluyo yani 1.230 TL karımız var takside böldük bir de her ay ödüyodum bu ay son Benimkiler bu şekilde

Ayyy ben zaten senin takımlarını çok sevmiştim çok hoş , ben biraz klasik aldım ama gelen giden çok olur malum aileler kalabalık Günaydın bu arada canıısı hayırlı cumalar sanada

Canım çok güzeller güle güle kullan bende set aldım ama günlük yemek takımım yok düz beyaz almayı düşünüyorum

Ayyy ben zaten senin takımlarını çok sevmiştim çok hoş , ben biraz klasik aldım ama gelen giden çok olur malum aileler kalabalık Günaydın bu arada canıısı hayırlı cumalar sanada
hehehe bizimde gelenimşz çok olur ki :) seninkilerde çok güzel canım güle güle kullanç
Canım çok güzeller güle güle kullan bende set aldım ama günlük yemek takımım yok düz beyaz almayı düşünüyorum

bende beyaz aldım canım işte. hatta tam adını sözyliyim sana bak istersen

http://www.porselensepeti.com/mitterteich-porselen-caprice-krem-24-parca-yemek-seti

bu benimki
kütahya porselenin mitterteich diye geçiyor. ama dediğim gibi ben esseden neredeyse yarı fiyatına aldım bunu..

kaç tane bastırdınız davetiyeyii ? biz nişanda 100 tane bastırdık onda bile baya kaldı ya .

Hahahaaahah söylemiim hiç Bizimki matbaacıda olduğundan dolayıııı 2000 tanecik daha az basamıyolarmış Sağolsun nişanlımda en iyi yer orası diye tamam demiş herkese vericez yoldan geçenlere falan

Hahahaaahah söylemiim hiç Bizimki matbaacıda olduğundan dolayıııı 2000 tanecik daha az basamıyolarmış Sağolsun nişanlımda en iyi yer orası diye tamam demiş herkese vericez yoldan geçenlere falan
matbacılar en az 1000 tane basar aynen herkese verirsiniz artık. bi de kişi sayısı önemli değil ya

Kızlar bunlarda benim tatlışlarım. Çeyiz setim tence re takımı mı da eklerim şimdi. Orya canım misafir için böyle aldım ama birde günlük için alcam. Onu beyaz düz almayı düşünüyorum dedim

Eklentiler

• 20160819_104822.png
    259,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 20160819_104758.png
    405,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 20160819_104737.png
    361,6 KB · Görüntüleme: 27
matbacılar en az 1000 tane basar aynen herkese verirsiniz artık. bi de kişi sayısı önemli değil ya

bende ilk öyle dedim ama burası güzel iyi bi yer en az 2000 basılıyomuş ben sonradan öğrendim sonrada amaan olsun dedim .. Bir de afiş tarzında davetiyemiz evin duvarlarına asarım

Çok güzeller güzel günlerde kullan canıım Hee ben yanlış anlamışım o zaman pardon canım

yemek takımına bayıldıım. ben su seti almadım ya ayrı ayrı alıcam
benm misafir takımım da şu ;

baya çokmuş cidden fotoğrafı var mı canım atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…