2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Anladım canım inşallah bir an önce gir başla sonradan sıkışmazsın
Canım evdeyim şuan bir gelirim yok sınavdan sonra atamaları beklerken de çalışayım diyorum atanamazsam devam ederim atanırsam da artık alırım yani. Şuan çalışmadığım için alamıyorum

Canım evdeyim şuan bir gelirim yok sınavdan sonra atamaları beklerken de çalışayım diyorum atanamazsam devam ederim atanırsam da artık alırım yani. Şuan çalışmadığım için alamıyorum

Anladım canım inşallah atanırsın çok zor işler bunlar dimi Allah yardım etsin

Orya aynen canım bende üzülüyorum annemlere bazen. O gün beyaz eşya bakalım dedim Siemens baktık o kadar pahalıysı ki. 10 bin tutuyordu alacaklarımız neredeyse. Annem hiçbirşey demedi. Ama anladım pahalı bulduğunu. Sonra anne gerek yok bu kadar pahalı çıkalım dedim. Çıktık. Annem aklında kalmasın alalım dedi. Ne gerek vardı? Annemleri neden bu kadar borca girdireyim ki. Altın da alacaklar daha. Bende almadım.sonra bosch a baktık gayet uygun bulduk neredeyse Siemens in yarı fiyatına bosch la anlaştık. Araştırdım beğeneni de çok. Size de tavsiye ederim beyaz eşya da bosch markasını kızlar. Sonra annem hala diyor içinde kalmadı dimi Siemens diye. Mesela örnek veriyorum buzdolabım içinin derecesini göstermesin yani Napim. Annemleri bu kadar zora sokacaksam almam daha iyi. Sonra gelinlik baktık o gün o kadar süper işlemeli ki anlatamam 8.000 fiyat. Düşünebiliyor musun. Ne demek ya ne saçmalık. Hiç denemedim bile. Ama bayılmıştım. Ne gerek var. 3000 ilk gelinlikle de mutlu olurum ben. Anlatabiliyor muyum. Önemli olan herşeyi en mükemmeli değil. Benim içimin rahat olması lazım. Kimseyi zora sokmadan mutlu olmak hedefim.

Anladım canım bende aynısını düşünüyorum , çokta önemli değil derece görünmesi , görünmemesi yani .. Benimde az kaldığı için borç harç bırakmadan gitmek niyetim o yüzden çok önceden başladım almaya ödemelerde , ben ailemle birlikte bir de nişanlımı düşünüyorum o yüzden çokta lüks şeyler istemiyorum zaten gözümde yok öyle şeylerde , kimse zorlanmadan üstüne düşeni yapsın istiyorum .Hayırlısı hakkımızda gelinlik için bende en uygun 2.500 TL'ye kiraladım bazen diyorum evet çok belki ama ilk ve son kez giyicem ve bu sıradan bişey değil her kızın hayali o yüzden kimseden gelinliğe karışılmasını istemedim özellikle erkek tarafının ( nişanlımın 3 ablası var ,aramız gayet iyi ama yinede karışmasınlar istedim) Bu şekilde bakalım önümüzdeki günlerde neler yaşıcaz

Sonra o gün annem kayın validem ben kuyumcuya girdik. Kayın valide bana bileklik alacaktı. Neyse bir bileklik beğendim ama inan b
Kesinlikle kimse karışmamalı zaten. Ama bazıları sürekli bişeyler hakkında yorum yapmayı çok seviyorlar. Allah yardımcımız olsun

Seni de ekim de everelim
ayy canım tayinim çıkarsa olabilir zaten
Deme öyle burada herşeyi birden bire oluveren arkadaşlarımız var bknz. tasarimcibayan @pembebogurtlen
evet evet ben deliriyordum artık adım atmıyoruz diye. bak nikahımızı bile kıydıkkk
Ay bizimki çok zor belirsizlik de en uyuz olduğum şey
öyle deme bak bizimde öyleydi ama oluyor bi anda patt diye her şey. hayırlısı neyse o olsn
Orya genellikle diğer süpürgeler çok pahalı ya Ahh kızlar bu para suyunu çekiyor hemen... Siz nasıl evleniyorsunuz bir borçlu ben miyim

yok canım benim bu işlere girdiğimden beri borcum harcım bitmedi valla. ilk başta bi çeyiz seti aldım 2 taksidi kaldı. bi d ebne tek yaşıyorum zaten kira fatura derken onlafrda baya tutuyor. sonra söz nişan masrafları üzerine parça parça çeyiz işte. kartımın şuan 2.500 borcu var. bi de arada gel git yapıyorum (ayda 2 kez neredeyse) uçak paraları derken bu ay maşımdan 100 tl kaldı elime valla. al bak 2 gün oldu maaşı alalı 100 tl kaldı düşünebiliyo musun

sen nerdesin nişanlın nerde canım çok uzak mısınız

ben memurum istanbuldayım. ailem ve nişanlım ankarada canım
Bende ayrı yaşıyorum tek.rvimin kirası faturalar vs onun ödemesi. Ayrıca çeyiz ödemesi. Ayrıca şimdi bir ev daha tutacağız onun masrafları olacak. Aynen ayın 15 inde maaş aldık ama eksi iyiki var yani yoksa bende aç kalırdım

Severler canım sevmezler mi hiiiç bileklik gibi bişey demişsin ama anlamadım açık anlat

evet evet ben deliriyordum artık adım atmıyoruz diye. bak nikahımızı bile kıydıkkk

Evettt sıra bende olsun artık dimiii

hemde nasıl ya bide uzağız biz oda beni çok etkiliyor. çok çok uzağız amin canım sağol

Bizde uzağız ya ben İstanbul nişanlım Bursa (İnegölde)

Orya ay canım ben onu silecektim gitmiş. Anlatayım dur. Şimdi kayın validem bana bileklik alacaktı kuyumcuya gittik. Bir bileklik vardı beğendim ama pahalı geldi. Sonra geri yerine bıraktım. Keşke şu kuyumcularda fiyat üzerine yazsa yaaa. Beğendim sonra adam hesapladı oooo diyip bıraktım. Sonra neyse başka beğendim onu aldık. Ama ben çok utandım ya sanki böyle gururunu kırmşım gibi geldi. siz bu tarz durumlarda ne yaptınız veya ne yapardınız

Severler canım sevmezler mi hiiiç bileklik gibi bişey demişsin ama anlamadım açık anlat

Evettt sıra bende olsun artık dimiii

Bizde uzağız ya ben İstanbul nişanlım Bursa (İnegölde)
Herkes uzak sık görüşebiliyor musunuz. Biz çok zorlanıyoruz hele ben bu aralar çok zorlanıyorum

Ben bu çok pahalı bu kadarına gerek yok deyip bırakıyorum gururu incinmiyor hatta memnun oluyor bence

Bence doğru olanı yapmışsın sen canım yani bende olsam öyle yapardım istemezdim ama annesi beğendiysen alalım kızım derse bende açıkça anne gerek yok bu kadar masrafa der geri çeviririm. Kimse de kırılmaz üzülmez :)) :)

Herkes uzak sık görüşebiliyor musunuz. Biz çok zorlanıyoruz hele ben bu aralar çok zorlanıyorum

En son nikah işlemleri için gelmişti 3 hafta oldu,bende çok özlüyorum ama bu sıralar buluşmamız gerekmedikçe görüşmüyoruz zaten ev için eşyalar için bir araya gelicez diye sıkıntı yapmıyoruz pek fazla. Ama benimde çook çok özlediğim istediğim zamanlar oldu 3 4 ay görüşmediğimiz zamanlar geçti yani ...

Şuan tutunacak bir dalın var ya o yüzden belki daha rahatsındır. Bizim ne zaman görüşeceğimiz bile belli değil bizde en fazla 6 ay uzak kaldık. Çok zor anlıyorum

Merhaba canımm nerelerdeydin ya atlatmana sevindim nasıl geçti anlatsana birazz

Herkese günaydııınnn
Kv ameliyat olacağı için 2 hafta kadar öne almak zorunda kaldığımız için bazı hazırlıklarım yarım kaldı ama çok güzel geçti. Birde o sıralar işten ayrılmamıştım belki çalışmıyor olsam tamamlayabilirdim. Yine de çok eğlendik Tuzlu kahvemide içirdim

oo hoşgeldin kuzu. hayırlı uğurlu olsun sözün. nişan ne zaman hazırlıklar ne alemde
Hoşbulduk kuzum Biizim aile yardımı bulunmadığı için en ağır şekilde ilerliyor nişan hazırlıkları daha Hatta o kadar ağır ilerliyor ki aileler arası konuşulmadı kendimiz planlıyoruz
Ayyy eveet benim 2016 gelini İnşallahh . İlk gelin ben miyim bu topikte
Aa Kız ben daha evlenemiyorum sen düğün mü yapcaksın En sona ben kalıcam
Şaka bir yana hayırlısı olsun herkes içinn. vakti geldiğinde hepsi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…