2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kızlar uzaklığı bende yaşadım 1 yıl hemde. Çok zordu. Her ay gitmeye çalışıyordum yanına. Allahtan eş durumu yaptık aynı ilçedeyiz ama şuan ben tatildeyim o çalışıyor. Eylülde okullar açıldığından itibaren aynı yerde olacaz inanamıyorum :KK73:

Şuan tutunacak bir dalın var ya o yüzden belki daha rahatsındır. Bizim ne zaman görüşeceğimiz bile belli değil :KK43: bizde en fazla 6 ay uzak kaldık. Çok zor anlıyorum :KK43:

E tabii dediğim gibi hazırlıklardan dolayı bir araya geliyoruz .. üzülme sende en kısa zamanda görüşürsünüz canımm :KK66:

Kv ameliyat olacağı için 2 hafta kadar öne almak zorunda kaldığımız için bazı hazırlıklarım yarım kaldı ama çok güzel geçti. Birde o sıralar işten ayrılmamıştım belki çalışmıyor olsam tamamlayabilirdim. Yine de çok eğlendik :KK51: Tuzlu kahvemide içirdim :KK53::KK53:

Aa :KK56: Kız ben daha evlenemiyorum sen düğün mü yapcaksın :mad: En sona ben kalıcam :mad:
Şaka bir yana hayırlısı olsun herkes içinn. vakti geldiğinde hepsi oluyor.

Ohh oh maşallahh hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin :KK66: :KK66: Sorme evleniyorum galiba bende hala şaşkınım :KK70: :KK70:

Kızlar uzaklığı bende yaşadım 1 yıl hemde. Çok zordu. Her ay gitmeye çalışıyordum yanına. Allahtan eş durumu yaptık aynı ilçedeyiz ama şuan ben tatildeyim o çalışıyor. Eylülde okullar açıldığından itibaren aynı yerde olacaz inanamıyorum :KK73:

Çok güzeeeell :rapci::rapci:

anladım canım ne zamandır ayrı şehirlerdesiniz? ben mersindeyim nişanlım izmirde ölüyom hasretinden :KK43:
Bizimde 9.5 ay oldu biz hep dipdibeydiik çok zor oldu..
Bende ayrı yaşıyorum tek.rvimin kirası faturalar vs onun ödemesi. Ayrıca çeyiz ödemesi. Ayrıca şimdi bir ev daha tutacağız onun masrafları olacak. Aynen ayın 15 inde maaş aldık ama eksi iyiki var yani yoksa bende aç kalırdım
Yaa sorma canım aynı biçmde yaşıyorum valla çook zor. Allah yardım etsinn
Severler canım sevmezler mi hiiiç :KK70: bileklik gibi bişey demişsin ama anlamadım açık anlat :dondurma::dondurma:

Evettt sıra bende olsun artık dimiii:deli:

Bizde uzağız ya ben İstanbul nişanlım Bursa (İnegölde) :KK14:
Oof uzaklıklar :KK43:
Orya Orya ay canım ben onu silecektim gitmiş. Anlatayım dur. Şimdi kayın validem bana bileklik alacaktı kuyumcuya gittik. Bir bileklik vardı beğendim ama pahalı geldi. Sonra geri yerine bıraktım. Keşke şu kuyumcularda fiyat üzerine yazsa yaaa. Beğendim sonra adam hesapladı oooo diyip bıraktım. Sonra neyse başka beğendim onu aldık. Ama ben çok utandım ya sanki böyle gururunu kırmşım gibi geldi. :KK1: siz bu tarz durumlarda ne yaptınız veya ne yapardınız
Biz yaşamadık hiç ama benm nişanlığö pahalı gelmişti onlara sonra gezdik beraber benmkinin daha uygn olduğunu farkettik mesela
Kv ameliyat olacağı için 2 hafta kadar öne almak zorunda kaldığımız için bazı hazırlıklarım yarım kaldı ama çok güzel geçti. Birde o sıralar işten ayrılmamıştım belki çalışmıyor olsam tamamlayabilirdim. Yine de çok eğlendik :KK51: Tuzlu kahvemide içirdim :KK53::KK53:

Hoşbulduk kuzum :KK73:Biizim aile yardımı bulunmadığı için en ağır şekilde ilerliyor nişan hazırlıkları daha :KK35: Hatta o kadar ağır ilerliyor ki aileler arası konuşulmadı kendimiz planlıyoruz:rolleyes::-):-)

Aa :KK56: Kız ben daha evlenemiyorum sen düğün mü yapcaksın :mad: En sona ben kalıcam :mad:
Şaka bir yana hayırlısı olsun herkes içinn. vakti geldiğinde hepsi oluyor.
Hahaha olsn canım nasip bu işler :)

E tabii dediğim gibi hazırlıklardan dolayı bir araya geliyoruz .. üzülme sende en kısa zamanda görüşürsünüz canımm :KK66:

Ohh oh maşallahh hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin :KK66: :KK66: Sorme evleniyorum galiba bende hala şaşkınım :KK70: :KK70:

Çok güzeeeell :rapci::rapci:
inşallah canım. aslında evliliği hemen istemiyordum ama bu aralar duygularım çok yoğun hemen istiyorum şuan :KK70: anlık :KK70:

Bizimde 9.5 ay oldu biz hep dipdibeydiik çok zor oldu..

Yaa sorma canım aynı biçmde yaşıyorum valla çook zor. Allah yardım etsinn

Oof uzaklıklar :KK43:

Biz yaşamadık hiç ama benm nişanlığö pahalı gelmişti onlara sonra gezdik beraber benmkinin daha uygn olduğunu farkettik mesela

Hahaha olsn canım nasip bu işler :)
zor uzak mesafe ilişkisi aslında ama üstesinden geliyoruz bir şekilde

Kızlar moralim çok bozuk ya. Burnum afedersiniz ama b.. Dan kurtumuyor.geçen aylarda 2 kere trafik cezası yemiştim ödememiştim parasını. Bu seferde şehir içinde 69 km ile ceza yemişim. Bu nedir ya nedir............. Şimdi 400 lira ödedim. Bu sıkışıklık
ta. Napcam kızlar ben neden benim başıma geliyor bunlar

Kızlar moralim çok bozuk ya. Burnum afedersiniz ama b.. Dan kurtumuyor.geçen aylarda 2 kere trafik cezası yemiştim ödememiştim parasını. Bu seferde şehir içinde 69 km ile ceza yemişim. Bu nedir ya nedir............. Şimdi 400 lira ödedim. Bu sıkışıklık
canın sağolsun canım olan olmuş yapacak bişey yok :KK43:

zor uzak mesafe ilişkisi aslında ama üstesinden geliyoruz bir şekilde
Öyle canım bi şekilde güçlendik diyelim. Zaten bizim bu söz nişan vs vesile oldu mesafeler aslında.. Bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz.
Ya canım canını sıkma vallahi aynı sorun bende de var. Ben burdaki evi düzerken spot aldım beyaz eşyalarımı. Ay çamaşır makinesinde yüzüm gülmedi şimdide makinem bozuldu yarın tamirciyle uğraşıcam bi de ona para bayılcam bi ton..
Allah yardım etsin ne diyelim

merhaba kızlar :) mart ayında nişan yapmayı düşünenler var mı?
Merhaba canım benm bu sene martta sözüm oldu :) ama martta nişan yapıp yazında düğün yapmak çok mantklı bence güzel makul bi süreç

Öyle canım bi şekilde güçlendik diyelim. Zaten bizim bu söz nişan vs vesile oldu mesafeler aslında.. Bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz.

Ya canım canını sıkma vallahi aynı sorun bende de var. Ben burdaki evi düzerken spot aldım beyaz eşyalarımı. Ay çamaşır makinesinde yüzüm gülmedi şimdide makinem bozuldu yarın tamirciyle uğraşıcam bi de ona para bayılcam bi ton..
Allah yardım etsin ne diyelim

Merhaba canım benm bu sene martta sözüm oldu :) ama martta nişan yapıp yazında düğün yapmak çok mantklı bence güzel makul bi süreç
İnşallah canım sevgi kuvvetli olunca ilişkiyi güçlendiriyor bir yerde mesafeler

X