-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.781
merhaba hoş geldin :)ben varım.. bi ay sonrasına nişan planladık. bu hafta da tanışmaya gelecekler ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum prosedürleri(((
düğün yapmayacağız ama ev eşyaları falan derken çok masraf olacak gibi.. nereden ne nasıl alayım yardımcı olursanız çok sevinirimm :)
ben varım.. bi ay sonrasına nişan planladık. bu hafta da tanışmaya gelecekler ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum prosedürleri(((
düğün yapmayacağız ama ev eşyaları falan derken çok masraf olacak gibi.. nereden ne nasıl alayım yardımcı olursanız çok sevinirimm :)
günaydın kızlar. hepinize mutlu ve güzel haftalar diliyorum
Teşekkürler, sizede
Merhaba hoşgeldiinn hayırlısı olsun şimdiden , hazırlıklar yaklaştığında bize istediklerini sorabilirsin yardımcı oluruz sanaDüğün dernek işleri masraflı doğru söylüyosun , daha o evrelere var gibi ama.. Belli mi nişan düğün tarihleri yaklaşık olarak ?
Günaydın canıım inşallah sanada
napıyosunuz kızlar
Kızlar günaydın. Birkaç gün yoktum ortalıklarda. Canım çok sıkkın bu Antep olaylarından dolayı. Biz hala ev arayışındayız. Ev bulabilirsek tutucaz hemen inşallah. Bayramdan sonra da eşyalarımız gelecek. İnşallah gönlümüze göre bir ev buluruz kızlar ya.
Kızlar günaydın. Birkaç gün yoktum ortalıklarda. Canım çok sıkkın bu Antep olaylarından dolayı. Biz hala ev arayışındayız. Ev bulabilirsek tutucaz hemen inşallah. Bayramdan sonra da eşyalarımız gelecek. İnşallah gönlümüze göre bir ev buluruz kızlar ya.
Canım markası model seçildi doğtaş dan alıcaz allah kısmet ederse beyaz eşya da bosch karar verdik. Ama henüz almadık evi tutalım inşallah alcaz canım... Modelin ismi doğtaş riena serisi canım hepsini ondan alcaz inşallah...Günaydın canım , doğru söylüyosun ortalık çok karıştı nasıl yaşıcaz bu memlektte bilmiyorum hiçİnşallah bulursunuz canım sizin ne zamandı düğün ? Eşyalar derken onlar hazır mı neler aldınız , beyaz eşyalarda seçildi mi ?Marka model yada resim atarmısın bize fikir olsun
Bu modelden annem aldı çok memnun. Yalnız iki versiyonu var birinin kenarında sarı çizgi var onu alma zamanla soyuluyor. Tamamı beyaz olanı alBeyaz olan kızlar sizce nasıl yani makinada zarar gelir mi kenarlarına
Ayyy tamam canım iyi denk geldi yaaBu modelden annem aldı çok memnun. Yalnız iki versiyonu var birinin kenarında sarı çizgi var onu alma zamanla soyuluyor. Tamamı beyaz olanı al
Rica ederm canım güle güle kullan şimdiden çok güzel bi model. Ben de günlükte beyaz tercih ettm. En gzeli bence :)Ayyy tamam canım iyi denk geldi yaaalcam o zaman çok sağol
Aynen canım kolay olur en azından bizim içinRica ederm canım güle güle kullan şimdiden çok güzel bi model. Ben de günlükte beyaz tercih ettm. En gzeli bence :)
Teşekkürler canımm :)Aynen canım kolay olur en azından bizim içinsende güle güle kullan