2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

ben varım.. bi ay sonrasına nişan planladık. bu hafta da tanışmaya gelecekler ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum prosedürleri (((

düğün yapmayacağız ama ev eşyaları falan derken çok masraf olacak gibi.. nereden ne nasıl alayım yardımcı olursanız çok sevinirimm :)

merhaba hoş geldin :) şimdiden hayırlı olsun tanışman ve nişanın diyelim sormak istediklerini sorabilirsin yardımcı oluruz
evet eşyalarda tabiki baya masraflı oluyor. düğün yapmasanız bile en ufak şeyler bile masraf ne yazıkkii

Merhaba hoşgeldiinn hayırlısı olsun şimdiden , hazırlıklar yaklaştığında bize istediklerini sorabilirsin yardımcı oluruz sana Düğün dernek işleri masraflı doğru söylüyosun , daha o evrelere var gibi ama.. Belli mi nişan düğün tarihleri yaklaşık olarak ?

günaydın kızlar. hepinize mutlu ve güzel haftalar diliyorum

Günaydın canıım inşallah sanada

Teşekkürler, sizede

napıyosunuz kızlar

Kızlar günaydın. Birkaç gün yoktum ortalıklarda. Canım çok sıkkın bu Antep olaylarından dolayı. Biz hala ev arayışındayız. Ev bulabilirsek tutucaz hemen inşallah. Bayramdan sonra da eşyalarımız gelecek. İnşallah gönlümüze göre bir ev buluruz kızlar ya.

Günaydın canım , doğru söylüyosun ortalık çok karıştı nasıl yaşıcaz bu memlektte bilmiyorum hiç İnşallah bulursunuz canım sizin ne zamandı düğün ? Eşyalar derken onlar hazır mı neler aldınız , beyaz eşyalarda seçildi mi ?Marka model yada resim atarmısın bize fikir olsun

canım inşallah bulursunuz dualarım sizinle

Canım markası model seçildi doğtaş dan alıcaz allah kısmet ederse beyaz eşya da bosch karar verdik. Ama henüz almadık evi tutalım inşallah alcaz canım... Modelin ismi doğtaş riena serisi canım hepsini ondan alcaz inşallah...

Orya canım düğünümüz 26 Ocak da biz nişanlım la aynı ilçedeyiz şuan o yüzden evi erken dizip ben kalmaya başlicam evimizde

Bir türlü günlük yemek takımı beğenmiyorum ya bir model var ama kızlar sizce makina da rahat yıkanır mı? Bir resmini atayım. Bu kadar ayrıntıcı olduğum için sinir oluyorum bazen

Beyaz olan kızlar sizce nasıl yani makinada zarar gelir mi kenarlarına

Eklentiler

• Screenshot_20160822-173400.png
    163,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…