2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Orya hayır canımm Allah kısmet ederse 26 Ocak da.. Okullar açılana kadar zamanım var çünkü Urfa ya gidince orda pek alıl verişe çıkamıyorum..zatrn okulum 3 de bitiyor. Öğrencilerim sağolsun çok yaramazlar o yüzden hafta sonum kalacak bende onu mobilya bakmak ve yeni evimi dizmkle geçirmek istiyorum o yüzden eksiklerimi bitirmeye çalışıyorum canım benim

Daha zaman varmış o zaman hepsi yavaş yavaş istediğin gibi olsun inşallahh

Merhaba herkese , deli gibi gözüm ev eşyalarına bakıyor :) Allahım Allahım daha tanışma - söz nişa hiç bişey yok Bugün Beyazıt'ta işim vardı , inerken Mercan yokuşunda Züccaciyeler vardır bilirsiniz belki . Talan ettim dükkanları . ama tabi birşey almadım . Kütahya Porselen'in internet sitesinde oluşturduğum paket 2800 Tl civarındaydı ordan günlük tenceresi ve günlük takımı hariç MErcan Züccaciyelerinden bir dükkan 2000 tl fiyat verdi . Ama akılsız kafam peşin mi karta taksit mi sormadım

Ben emsan dan aldım çelik tencere setim çaydanlık cezve setim yemek takımım kahvaltı takımım emsan.çatal kaşık setim ve su setim Karaca. Hepsini 3800 e aldım  çok süperler istersen resim atarım

Ayy öyle oluyor zaten o taraflarda daha uygun zaten. Eğer yapabiliyorsan para biriktir yapamıyorsanda taksidine başla şimdiden derm ben.

Güle güle kullan canım :) ben emsandan hiç bişey almadım ben de bernardodan aldım tüm takımlarımı çeyiz topiğimden bakabilirsin :)
Selam kızlar
aranıza katılmak istiyorum bende :)
Merhaba hoşgeldin. Kendinden bahset biraz :)

hoşbuldum . 23 yaşındayım. ingilizce öğretmeniyim atama bekliyorum.
8 aydır bir ilişkim var. Allah kısmet ederse 2017 şubat gibi evlilik düşünüyoruz. kışın çok zor olur diyenler o yüzden bahar aylarınada kalabilir.

Merhaba kızlar yaklaşık 2 aydır giremiyorum ama artık döndüm
İsteme&söz olaylarını atlattık çok şükür sıra nişanda

Süper canım çok az kaldıı desene. Hazırlıklar ne alemde pekii ?
Ya evet çok güzel duygular
Benimde 2 gün önce nikahım oldu hala inanamıyorum
Sevgilimin ailesi hazırlıklara başlamış bile, ama ben daha anneme geleceklerini söyleyemediğim için beklemedeyim ailesi bize gelmeden söylemem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum. Önce annesi, kız kardeşi ve teyzesiyle bize gelip annemle konuşacaklar ben o gün ne giysem diye onun telaşımdayım Maşallah, hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çok sevindim, darısı başıma bahara ben de gelin olacağım inşallah

Selam kızlar
aranıza katılmak istiyorum bende :)

Merhaba canım hoşgeldin aramıza , hayırlısı olsun inşallahh

Merhaba canımm nerelerdeydin ya atlatmana sevindim nasıl geçti anlatsana birazz

Herkese günaydııınnn

kışın bana da zor geliyor ama burda var kış gelinleri. hayırlısı olsun canım. inşallah bi an önce atanırsın da kurarsın düzenini..

oo hoşgeldin kuzu. hayırlı uğurlu olsun sözün. nişan ne zaman hazırlıklar ne alemde

oldu işte seneye inşallah canım
tek rakamlara düştüükkkkkkk
Merhaba canım hoşgeldin aramıza , hayırlısı olsun inşallahh

Merhaba canımm nerelerdeydin ya atlatmana sevindim nasıl geçti anlatsana birazz

Herkese günaydııınnn
günaydıın canıım
2017 de çoook gelin çıkacak galiba burdan

2016 gelinleri de var ki burdaaa

günaydınn canım nasılsn napıyorsunn

Evrak düzeltiyorum , yeni programı öğrenmeye çalışıyorum he birde eleman arıyorum Delirmemek içten diil yani artık kafamda almıyo hiçbişey içimden diyorum eleman bulsamda bayramı beklemeden çıksam ama ayın 17si oldu yok 220 başvurudan 7 kişi çağrdık nasıl olucak bilmiyorum.Düşünme diyorum kendime ama sonuçta kendim için istiyorum gelsin göstereyim çıksın kafamdan diye yani karma karışığım

Kimler onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…