- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa evet ta akıl mı kaldı bende orya gelecek ay evleniyor inşallah senin de tayin işin olur yameselaa Orya cım 1 ay sonra düğünü varr. ve tayin olursam ben
Kimler onlar
meselaa Orya cım 1 ay sonra düğünü varr. ve tayin olursam ben
amiin cnaım inşallah. bugün dilekçemi verdim bende..aa evet ta akıl mı kaldı bende orya gelecek ay evleniyor inşallah senin de tayin işin olur ya
ayy evet sensiiinnAyyy eveet benim 2016 gelini İnşallahh . İlk gelin ben miyim bu topikte
Ya ben şimdi başlığa baktım 2017'de evlenecek olanlar diyo ama beni dışlamazsınız dimi Hahahah ben neden geldim ki burayaa aa a tasarimcibayan seni görmüştümde peşinden gelmiştim topiğe
ayy evet sensiiinn
hahahah bilmiyorum ya atsak mı seni acabaa
Kızlar günaydıııınnnnnn... Orya okudum çok güldğm yaaa :) hayırlı olsun canım.... Orya gelinliğin hazır mı modeline benzer bir gelinlik atabilirsin istersen kızlar bende dün eksiklerimi baya baya hallettim..ütümü aldım sonunda birde pratik elektrikli süpürgemi de aldım.Ya ben şimdi başlığa baktım 2017'de evlenecek olanlar diyo ama beni dışlamazsınız dimi Hahahah ben neden geldim ki burayaa aa a tasarimcibayan seni görmüştümde peşinden gelmiştim topiğe
Kızlar günaydıııınnnnnn... Orya okudum çok güldğm yaaa :) hayırlı olsun canım.... Orya gelinliğin hazır mı modeline benzer bir gelinlik atabilirsin istersen kızlar bende dün eksiklerimi baya baya hallettim..ütümü aldım sonunda birde pratik elektrikli süpürgemi de aldım.
Son da ben olacağım galibaAyyy eveet benim 2016 gelini İnşallahh . İlk gelin ben miyim bu topikte
Seni de ekim de everelimamiin cnaım inşallah. bugün dilekçemi verdim bende..
ayy evet sensiiinn
hahahah bilmiyorum ya atsak mı seni acabaa
Son da ben olacağım galiba
Canım ben ütüyü phılıps azur aldım. Elektrikli süpürgeyi ayakta duran pratik süpürge den aldım ama bir tane de detaylı temizlik için almayı düşünüyorum. Bende bosch almayı düşünüyorum canım. Benim pratik için aldığım arzum 200 liraya aldım.Günaydıın Güldürdüysem ne mutlu Hazır değil canım dikiliyor beğendiğim modeli gösterdim gelinlikçiye inşallah aynısını dikicek 2 provaya gittim 3.ye ayakkabı ile gidicem Bende aldım ütümü markasını unuttum şuan Süpürge bosch baktım iyi diye ama bilemedim , sen ne marka aldın fiyatı nedir ?
Ay bizimki çok zor belirsizlik de en uyuz olduğum şeyDeme öyle burada herşeyi birden bire oluveren arkadaşlarımız var bknz. tasarimcibayan @pembebogurtlen
Canım ben ütüyü phılıps azur aldım. Elektrikli süpürgeyi ayakta duran pratik süpürge den aldım ama bir tane de detaylı temizlik için almayı düşünüyorum. Bende bosch almayı düşünüyorum canım. Benim pratik için aldığım arzum 200 liraya aldım.
Ay bizimki çok zor belirsizlik de en uyuz olduğum şey
Umarım ya bizim ki anca iki ay sonra belli olur şuan olmaz daha :/Ayy evet bak şimdi benimde aynısı phılıps azur mavi renk :) Ben bi tane alacağım için arayıştayım 450 tl ye buldum ama çok mu fiyatı bilemedim
Deme öyle deme Ne olacağı belli olmaz sonum dersin ilk gidersin Benimde başlarda bişey belli değildi bende deli olurdum herşey belirsiz diye şimdi herşey yolunda çok şükür endişe etme sende
Umarım ya bizim ki anca iki ay sonra belli olur şuan olmaz daha :/
Orya genellikle diğer süpürgeler çok pahalı ya Ahh kızlar bu para suyunu çekiyor hemen... Siz nasıl evleniyorsunuz bir borçlu ben miyim
Aynen bende ödüyorum canımm yaa... Aileme yük olmak istemiyorum ama onlarda ellerinden geleni yapıyorlar yinede... Eşimin ailesi de öyle ellerinden geleni yapıyorlar ama yine borç yine borç. Haklısın galiba alınmalıyımDimi mecburen alıcaz o zaman Yooo kim demiş bi borçlu sensin diye Valla bende borç ödüyorum yemek takımının taksitlerini ödüyorum hala ,evlendiğimizde de ödücez yani bi kaç zaman böyle devam edicek sende alış bence canımm
Aynen bende ödüyorum canımm yaa... Aileme yük olmak istemiyorum ama onlarda ellerinden geleni yapıyorlar yinede... Eşimin ailesi de öyle ellerinden geleni yapıyorlar ama yine borç yine borç. Haklısın galiba alınmalıyım