2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Kızlar kayın valideniz ile düğün alıl verişini çıktınız mı :) meler aldırdınız çıkanlar....

Merhaba canım hoşgeldin aramıza ,olsun bundan sonra katılırsın bize İnşallah hakkında hayırlısı olsun biraz bahseder misin kendinden , söz nişan vs. var mı yoksa babanı mı bekliyosunuz hepsi için :)

Kızlar kayın valideniz ile düğün alıl verişini çıktınız mı :) meler aldırdınız çıkanlar....

Çeyiz için soruyosan nişan bohçası yaptılar bana nişanımda ama onlar Bursa'da olduğundan dolayı ben zevkimi ve tarzımı söyledim ona göre annesi ve ablaları aldılar.Düğün için henüz bi buluşma olmadı ama aldıracak bişeyimde yok zaten :) :)

Merhaba Tekrardan Orya , Seren ismim 26 yaşındayım , İstanbul'da yaşıyorum , Yönetici asistanlığı yapıyorum. Erkek arkadaşımla babanın tanışma onayını bekliyoruz Adam daha tanışmaaya yanaşmıyor yahu Erkek arkadaşım asker de , beni alıp teeee Bitlis'e götürcek . Dolayısıyla söz-nişan hiç bişeyimiz yok henüz . Ama tanışma olumlu geçerse inşallah iki ailenin de farklı şehirlerde olma dezavantajını lehimize çevirip daha kısa sürede yol almayı düşünüyoruz . :)

ben arada bilgim olan konu olunca bu konuya da atlıyorum, kusura bakmayın kızlar
düğün alışverişi ile nişan bohçası aynı sanırım pek fark yok. alışverişe çıktığımızda annesi 1 çift ayakkabı, çanta, 1 tane pantolon, 2 tanebluz, hırka, gömlek, bunlar dış giyim olarak aldıkları.
iç çamaşırı takımı aldı 3 takım, atlet takımı aldı, çeyiz setlerinden aldı dantelli dantelli yeni fark ediyorum hiç normal pijama almamış, onları ben kendim alıyorum tarak takımı, terlik, iğnelik de diğer aldıklarımızdan.
bunlar dışında da bohçayı getirirken nevresim takımı, bol miktarda havlu, seccade, patik, lif gibi klasik şeyler de eklemiş
şimdilik benden bu kadar

Merhaba Seren hoşgeldin tekrardan :) Olur oluur hepsi olur zamanla bende burdaki diğer kızlarda az emek vermedik bunlar için daha zamanı varmış zaten askerde olduğuna göre :) Allah kavuştursun ne kadar kaldı? Bitlis diyosunn uhh baban biliyordur herhalde o yüzden mi erteliyo acaba ne dersin Olumlu olursa hızlı ilerler demişsin inşallaaah diim bizimde çok olmasada uzak şehirlermizin ve uzun sürdü biraz :) Hayırlısı olsun hakkınızda

MaşAllah hepinize de ,sabrınıza da helal olsun . Asker derken meslek olarak ; Asker :) Doğu görevi Bitlis , sonrası Allah Kerim . Ama daimi adres de Konya'lılar ve Konya'dan ev almayı düşünüyor bana söylediği yatırım olarak - ama ciğeirni bilirim son adres olarak Konya'yı belirledi Annem durumu anlatmış ; bak bey demiş Böyle böyle durum var demiş , babam o gün bugündür yorum falan bırakın kenara , laf demiyor

Merhaba Seren hoşgeldin tekrardan :) Olur oluur hepsi olur zamanla bende burdaki diğer kızlarda az emek vermedik bunlar için daha zamanı varmış zaten askerde olduğuna göre :) Allah kavuştursun ne kadar kaldı? Bitlis diyosunn uhh baban biliyordur herhalde o yüzden mi erteliyo acaba ne dersin Olumlu olursa hızlı ilerler demişsin inşallaaah diim bizimde çok olmasada uzak şehirlermizin ve uzun sürdü biraz :) Hayırlısı olsun hakkınızda

Hee asker deyince Konya diyosun ama onun gönlü Bitlis'ten yana sanırım :) Aslında evlenme zamanınızda gelmiş ee nolucaktı başka kızı yuvadan uçucak eninde sonunda

Hee asker deyince Konya diyosun ama onun gönlü Bitlis'ten yana sanırım :) Aslında evlenme zamanınızda gelmiş ee nolucaktı başka kızı yuvadan uçucak eninde sonunda

Yok şöyle anlatayım Doğu görevleri oluyor 4 yıllık , daha yeni gitti babam razı olursa 2017 de evlensek 3 yıl Bitlis'teyiz elmecbur, daha sonra Batı görevi artık hangi il çıkarsa . Ama daimi adres olarak aklında Konya var , elbet bir gün emekli olacak :) Yoksa Konya mı Bitlis mi seçim gibi birşeysi yok . Babam da doğal olarak bildiği bu detaylarla ıhhıhhıı hıhı diyor

Anladım canıım olsun ya üzülme sen lütfen herşey olacağına varır babanda zamanla yumuşar hem

İnşallah Allah biliyo ya , bilmiyorum sizlerde de aynı his oluştu mu ? Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımda - ki birlikte olmak gibi birşey söz konusu bile değildi , yine de ' Evet bu O ' dedim. :) En çok güvendiğim de hissetiğim :)

Hiç öyle olmaz mı tabii ki .Mesela bizim tanışmamız çok değişikti biz.Üniversite 1.sınıftaydım ben o zaman o da 2.sınıftaydı bahçeye sinema kulübü standı koymuşlardı o da başında bende çok severim yabancı film dizi vs. gittim üye olmak için :) Kalemi ben biraz değişik tutarım ben form doldururken nişanlımı bi gülme tuttu bana baka baka bende ne oldu komik birşey mi var diye sordum o da hala gülmeye devam ederek sen kalemi nsl tutuyosun öyle ya dedi.Bende bu şekil tutuyorum çok mu komik geldi dedim evet dedi bıraktım kalemi üye flnda olmadım ..Ama üyelere film olucak günleri mesaj atmak için formda cep no yazmak için alan vardı onu doldurmuştm ismimden sonra.1 2 gün geçti tabii okulda sürekli karşılaşıyoruz o zmnda tartışıyoruz sonra msj geldi telefonuma şu şu saatte şu film sinema salonundadır diye ama belli toplu msj herkese atılmış.Bende hiç umursamadam 2 dk snra bi msj " sende geliyosun " bu kadar ben şok içimden diyorumki ne münasebet bende geliyomuşum cvp yazmadım aradı bi kaç kez daha msj attı cvp vermedim diğer gün okulda karşılaştık yine bugün film var geliyosun dimi dedi yoo dedim bende aramız böyle mi olucak tüm yıl boyunca hem barışırız dedi.Benimde içim çok temiz safımda biraz tamam dedim neyse gittim saati gelince oturdum arkalara çok kimse yok o da önde oturuyo filmin bi bölümü çok duygusal bende aşırı duygusalım hemen ağlamaya başladım meğer filmin o sahnesi adamın kadına yaptığı bi şakadan ibaretmiş nerden biliyim ben ilk kez izliyorum ben ağladım önce bu sırada arkasını döndü bakıyo neyse filmde şaka olduğu ortaya çıktı tekrar döndü ben şok tabii döndü arkaya gülmeye başladı buna mı ağladın ya diye.Ben yine sinirlendim çıktım dışarı peşimden geldi.Çok mu hoşuna gidiyo beni sinir etmek dedim özür diledi falan. (şöyle bi detay var o zmnlar benim İst'da sevgilim var ) Sonra biz barıştık iyi anlaşmya başladık hemde çok iyi bu sırada kanka diilde kardeş gibi olduk birbirimizle daha sonra ben eve döndüm tatilde o evine gitti msjlaştık o sırada ben eski sevgilimden ayrıldım hatta beni teselli falan etti.Ama aklımda hiç yoktu o zmnlar onun olabiliceği düşüncesi kardeş gibi seviyodum inan ,ilgilendiğini hissettikçe hoşuma gitmeye başladı bi gece mesajlaşırken duygularını açtı bana sonra sevgili oldk okula döndüğümüzde ilk kez el ele tutuştuk sonrası devam etti 6,5 yıldır beraberiz.Nişanlıyız, nikahımıza-düğünümüze 1,5 ay kadar bi zaman kaldı.
Ne kadar uzun anlatmışım kusura bakma. İnşallah bizde, sende ,diğer kızlarda sevdiklerimize kavuşuruz bu süreç uzun olsada beklemeye değer

ayy ne güzel bi tanışma hikayesi

Maşallah canım çok güzel tanışma hikayeniz var Biz bir yıl içinde tanıştık sevgili olduk nişanlandık bir de nikah yaptık sıra düğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…