- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.581
bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Hoşgeldin kendinden bahset bakalım biraz :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
22 yaşındayım 4 aylık nişanlıyım kpssye hazırlanıyorum siz neler yapıyorsunuzHoşgeldin kendinden bahset bakalım biraz :) :)
Aa süper çok az kalmış desenee. Hazırlıklar ne alemde:)
Bugunüm ağlamakla geçti kızlar istediğim evi tutamadık. Başkasına vermişler o evi çok istemiştim bana pozitif enerji vermişti
22 yaşındayım 4 aylık nişanlıyım kpssye hazırlanıyorum siz neler yapıyorsunuz
Ayyy Bursalı gelin adayları varmış burda ne tatlı ben de Bursa danım
merhaba canım hayırlısı olsun okudum biraz yazışmalarınızı. kız babası olmak zor naz niyaz yapar normal. e bi de uzağa gideceksin zamanla alışır kabullenir baban. zaten ailenin gönlünü almadan adım atma sakın..MaşAllah hepinize de ,sabrınıza da helal olsun . Asker derken meslek olarak ; Asker :) Doğu görevi Bitlis , sonrası Allah Kerim . Ama daimi adres de Konya'lılar ve Konya'dan ev almayı düşünüyor bana söylediği yatırım olarak - ama ciğeirni bilirim son adres olarak Konya'yı belirledi Annem durumu anlatmış ; bak bey demiş Böyle böyle durum var demiş , babam o gün bugündür yorum falan bırakın kenara , laf demiyor
olsun canım nasipbinde yokmuş demekki daha iyisi vardır. canını sıkma lütfenBugunüm ağlamakla geçti kızlar istediğim evi tutamadık. Başkasına vermişler o evi çok istemiştim bana pozitif enerji vermişti
22 yaşındayım 4 aylık nişanlıyım kpssye hazırlanıyorum siz neler yapıyorsunuz
Merhaba canım , üzülme ev bulunur elbet kendini bulamayız diye soyutlama lütfen
Maşallah canım inşallah hayırlısı olur Kpss ile ilgili Ben kendi adıma konuşayım 6,5 senelik bi ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım inşallah 24 eylülde nikahımız 1 ekimde düğünümüz var Sizde durumlar nasıl
Ayyy merhaba evet beniim o Bursalı gelin Neresinden canım orada mı yaşıcaksınız evlenince
@pembebogurtlen son 11 gün
Herkese günaydın kızlar güzel , musmutlu bir hafta olsuun
kızlar biz de geçen hafta nikahımızı yaptık dua edinde bir an önce tayinim çıksın. dün yaşadığım şehre geldim çok garip oldum bu sefer. daha evli olmasakta yani düğünümüz olmasada resmi olarak evliyiz. ve onu bırakıp gelmek çok zooor
kızlar biz de geçen hafta nikahımızı yaptık dua edinde bir an önce tayinim çıksın. dün yaşadığım şehre geldim çok garip oldum bu sefer. daha evli olmasakta yani düğünümüz olmasada resmi olarak evliyiz. ve onu bırakıp gelmek çok zooor
amiin canımm senin az kaldııı durumlar ne bakalm ?Canım benimmm ben zaten hep dua ediyorum sana kendime herkese , inşallah en kısa zamanda kavuşalım diye canını sıkma sende eşin olmasada bizler yanındayız İnşallah bir an önce tayinin çıkıcak sen güzel günlerinizi düşünmeye başla
kusura bkamayın önceki mesajları okuyamadığımdan - baya uzun da sizin durum nasıl ? Meslekleriniz ne ki tayin durumu bekliyorsunuz ? Bu arada hayırlı olsun nikâhınız
amiin canımm senin az kaldııı durumlar ne bakalm ?
oo baya yolu katetmişsiniz deseneDurumlar şu şekilde , ev tutuldu inşallah kapora verildi,evde şuanda eski kiracılar var ev almışlar o yüzden çıkmak üzereler detaylı olarak evi görmedim hiç bi şekilde nişanlımla ablası baktılar banada anlattılar telefnda insanlar olduğu için çekememişler resim. Kiracılar bugün yarın çıkıcaklar nişanlımda yarın elektrk su d.gazı üstüne alıcak onlarla uğraşıcak bi yandan davetiyelerimiz basılmak için gönderilecek ,bu haftasonu İnegöl'e gitme durumumuz olabilir hem konuşmak için,hemde eve bakmak gitmişkende yatak odası vs. bakmak için bakalım hayırlısı olsun inşallah
oo baya yolu katetmişsiniz desene
yaa gitcek miisn karar verdin mi hadi bakalmAyy öyle mi dersin, valla artık mutlu günleri görmek istiyorum. İşi de pek takmıyorum bu aralar öylesine yaşıyorum gibi töbe est. :)) Çıkıştada sanırım ablamla solaryuma gidicez halim yok diyorum gelin olacağın zaman gelince görürsün koşturma otur şimdi diye kızıyo
yaa gitcek miisn karar verdin mi hadi bakalm
hadi bakalm bize de haber verYaa ablam çok detaylı araştırmış daha bize gelmeden illa gidelim bende giricem dedi İlk o girsin sonra ben giricem ama
inşallah canım. bizde 4 yıldır beraberiz 4 aydır da nişanlıyızMerhaba canım , üzülme ev bulunur elbet kendini bulamayız diye soyutlama lütfen
Maşallah canım inşallah hayırlısı olur Kpss ile ilgili Ben kendi adıma konuşayım 6,5 senelik bi ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım inşallah 24 eylülde nikahımız 1 ekimde düğünümüz var Sizde durumlar nasıl
Ayyy merhaba evet beniim o Bursalı gelin Neresinden canım orada mı yaşıcaksınız evlenince
@pembebogurtlen son 11 gün
Herkese günaydın kızlar güzel , musmutlu bir hafta olsuun
selammerhaba canım hayırlısı olsun okudum biraz yazışmalarınızı. kız babası olmak zor naz niyaz yapar normal. e bi de uzağa gideceksin zamanla alışır kabullenir baban. zaten ailenin gönlünü almadan adım atma sakın..
buarada ben de konyalıyıım. pek gitmesemde bilmesemde öyle işte :)
olsun canım nasipbinde yokmuş demekki daha iyisi vardır. canını sıkma lütfen
selam kuzu haber