- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.541
aynen hele fondöten konusunda bin kere uyarıyorum aman çok çok az olsun diyebakcaz tabii sonra aynada kendimizi tanıyamıyoruz valla
aynen hele fondöten konusunda bin kere uyarıyorum aman çok çok az olsun diye
eskiden hatırlar mısın kuaförler gelinleri fondöten den zenci ye çeviriyordu
ay hakikaten özellikle 2000 li yılların gelin resimlerine falan bak makyaj o kadar kötü ki hele türban gelin başı felaketbilmem miii annemin nişan fotoğrafında gözleri mosmor 3 5 kez silip baştan yapmışlar halam demiş bu renk olsn diğer halam yok diğer renk olmuş . O zaman bişey de denmezmiş Şimdi valla çok rahatız biz
ay hakikaten özellikle 2000 li yılların gelin resimlerine falan bak makyaj o kadar kötü ki hele türban gelin başı felaket
aynen şimdi bize kim karışabilir adamın alnını karışlarım
iviiittt bu zamanda öyle olmak lazımFenayız biz valla
iviiittt bu zamanda öyle olmak lazım
benim kv kıyafet diktiriyormuş kendine söz için dedim gelin bile diktirmemiş ne oluyor
heee süslü PakizeHahahahha o senden hevesli zaten belliiBende düğünden bahsederken çevremdekilere sakın kırık beyaz giymeyin diyorum Giyseler nolcak sanki ama istememm
heee süslü Pakize
aynen bende istemem ne saçmalık o
eevett geçen gün bununla ilgili 2 konu açıldı bdv de hatta biri yurtdışında yaşıyormuşta türk kadını ne kadar kompleksli falan dedi ne alakaysaGösteririm kırmızı kartlarımı valla
eevett geçen gün bununla ilgili 2 konu açıldı bdv de hatta biri yurtdışında yaşıyormuşta türk kadını ne kadar kompleksli falan dedi ne alakaysa
bursaya mı gelicez kızBen gelemeyebiliriz belki diyenlerede topuğunuza sıkarım dedim Ona göre sende dikkate al
bursaya mı gelicez kız
16 Bursa
Herkese günaydııınn
günaydın genşler
ahaha evet
sorma yaa diyorum ki şu söz olayları bitse de gezmeye gitsek hep alışveriş bişeyler bakmaktan daral geldi
Ay kızlar maşallah ne çok konuştunuzz.
Biliyosunuz ki benn evlilik iznindeymsanki balayındayım evde yatıyorum işte
Heh sırayla şimdi makyaj konusundan bende hiç anlamıyorum abartılı olmasın yeter bana göre. Sözümde ve nikahımda arkadaşım yaptı nişanımda yaptırdım hepsinide beğendim
Ayrıca biz de nişanlımla (eşimle)alışverşlerden o kdr bıkmıştık ki zaten ayda yılda bi görüşüyruz sözdür nişandır koşuşturma içindeydik hep bu hafta rahatız ilk kez hatta nikahtan sonra çıkıp bi parka gidip keyif yaptık valla oooh dedik düğün koşuşturmasından önce tadını çıkarıyoruz valla
Haftasonuda ablamın düğünü var onun koşuşturması var evde bende birazdan çıkıp bizim burdaki kuaförden randevu alıcam kızlar içinbi de bugün nüfus cüzdanımı yeniletip yeni soyismime alışmaya çalışıcam
Ohhhh yap bakalım keyiifff bende inşallah bal ayında yapıcam
Canımm yaz burdan unutma biziiMerhaba canlar, ne zamandır siteye giremiyorum stajyer geldi bilgisayarımda iş yapıyor bazen yazamadım bir türlü :) öpüyorum sizi :)
Malesef ben hiç bilmiyormKızlar merhabaa merinos un mobilyası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba
Merhaba canlar, ne zamandır siteye giremiyorum stajyer geldi bilgisayarımda iş yapıyor bazen yazamadım bir türlü :) öpüyorum sizi :)
Kızlar merhabaa merinos un mobilyası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba
Ah canım keşke ben de balayı yapsammm